STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Sezon Sonu

1- TrabzonSpor

2- Fenerbahçe

3- Bursaspor

4- Beşiktaş

5- Kayseri

6- Galatasaray

Türkiye Kupası : Bursaspor un olur

Biz de babayı alırız bu gidişle seneye avrupa kupalarına kalamayız helal olsun yönetim

6 mı bu sene buraya yazıyorum bu gidişle taş çatlasa 8. oluruz

Sezon Sonu

1- TrabzonSpor

2- Fenerbahçe

3- Bursaspor

4- Beşiktaş

5- Kayseri

6- Galatasaray

Türkiye Kupası : Bursaspor un olur

Biz de babayı alırız bu gidişle seneye avrupa kupalarına kalamayız helal olsun yönetim

harbi 6 ıncı olur muyuz hiç sanmıyorum

Ben demiştim, Cana oyundan çıkarılacak diye... Mustafa Sarp para veriyor yönetime, oynayıp takımı sabote etmek için. Yeter be, daraldım anasını satayım. Kaç yıldır çektiğimiz çileye bak.

ulan adam gibi golcü lazım bize bi tane değil 3 tane adam gibi hızlı kanatlar lazım...adnan polat eserinle gurur duy...

Aslantepeye gidecek kadro olmamlı

emenike,bi tane daha forvet bu iş golcülerinle olur....iyi oynayan canayı cıkarmak hagiye yakışmadı....

Artık bundan sonra mac kaybetmememiz lazım....

Renkdaş biz hani şu kriterlere uyalım diye transfer yapmadık sonra şu anda 0 çeken takıma (liviv) elendikya profesör olmuş yönetici çıkıp çıkıp dediki kriterler şimdi biz avrupaya hiç gidemiyecez (intertoto utanmadan giderlerse bilemem) o kriterleri ne yapacak aceba bu yönetimdekiler merak ediyorum

olsun önemli olan 2012

Hagi napsın beyler. Teknik direktör bugün en son suçlu. Elindeki bütün adamlar bunlar. Esas suçlu böyle kalitesiz kadro kuran YÖNETİM ADNAN POLAT, ADNAN SEZGİN ve takımın bukadar güçsüz olmasına neden olan eski teknik direktördür. Transfer sezonunda Yönetim istifa dedik Son 20 yılın en kötü transfer politikası yapıldı. Hala 36 lık Ayhan ortasahada vazgeçilmezse oturup ağlasın bu yönetim. 5 yıldır 1 tane kaliteli yerli transfer edilmedi bu takıma yazık çok yazık...

biz 6. olmayız i.b.b bizi geçer

Servet 2 Galatasaray 0 Tebrikler pozisyon vermeden gol yedik super Servet sayesinde

Forvet hattı dökülüyor arkadaşlar.Bu takımın gol atacak takati yoksa defans yaparak en azından bu deplasmandan beraberlik alabilirdik.Çok üzülüyor insan gerçekten,bu acı ne zaman bitecek?

Kewell,Elano bitik,bunların çalım atacak hali yok!

Ek olarak Hagi,Misi'yi sol kanatta hangi akla hizmet oynatır be arkadaş.Misi'ye sol kanat oyna demek,ona küfür etmekten beterdir bence.

Yazık!

Beyler ne kadar skor taraftarı oldunuz ya.Gol yiyene kadarki oyunumuz gayet iyiydi.Servet o hatayı yapmasa maç böyle olmazdı.Avni Akerde Trabzona neredeyse pozisyon vermedik uzunca bir süre.Basit bir hatadan gol yedik.Bu kadar büyütmeyin.Oyun olarak gayet iyiydik.Elano,Mustafa,Servet kötüydü.Kewell ve Misimovic etkisiz kaldı.O kadar Laf ettiğiniz Ayhan maçın en iyisiydi.Rijkaard kalsaydı takımda trabzondan fark bile yiyebilirdik..

Belki bu sezondan feragat ettik ama Hagiyle beraber futbol oynamaya başladık en azından.Rijkaard bu kadar geç gitmeseydi potada kalırdık çok rahat..

revizyon oalcakkkkkkkkkk.olmalııııı

Geri
Üst Alt