STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Kaleciler : 1 Faryd Mondragón, 12 Aykut Erçetin, 17 Fevzi Elmas.

Savunma : 2 Stjepan Tomas, 4 Rigobert Song, 5 Orhan Ak, 6 Yalçın Ayhan, 21 Emre Aşık, 25 Ferhat Öztorun, 28 Cihan Can, 29 Erkan Ferin, 33 Uğur Uçar, 35 İbrahim Yavuz, 50 Uğur Demirok, 61 Suat Usta.

Orta Saha : 7 Alioum Saidou, 8 Marek Heinz, 11 Hasan Şaş, 14 Altan Aksoy, 18 Ayhan Akman, 19 Cihan Haspolatlı, 20 Volkan Arslan, 22 Saša Ilić, 23 Zafer Şakar, 24 Mehmet Güven, 26 Aydın Yılmaz, 55 Sabri Sarıoğlu, 66 Arda Turan, 67 Ergün Penbe, 77 Okan Koç,78 Mülayim Erdem,88 Ragıp Başdağ.

Hücum : 9 Hakan Şükür (Kaptan), 10 Necati Ateş, 15 Cafercan Aksu, 27 Özgürcan Özcan, 58 Hasan Kabze, 99 Ümit Karan.

Teknik Direktör: Eric Gerets

bu kadro şimdiki kadroya 5 çeker...

En golcü üçlü: Necati Ateş (18), Ümit Karan (17), Saşa İliç (12)

Net forvet alacağız başka şansımzı yok.

Günün yorumu.

Hala sorunun teknik direktör olduğunu düşünenler var.

Gerçekten ilginç.
Tamam işin yönetim kısmını kenara koyduk başlı başına sorun zate.Hagi canayı neden çıkarır her maç barış yerine girer(ne alakaysa)+Sarp bulunmaz hint kumaşıda bunu sadece teknik heyetmi farkedebiliyor ve 90 dakika bu adama razı olunuyor.

Maç sırasında Baros'un aynı bölgeden tekrar sakatlandığını söyledi spiker ve yaklaşık 1 ay oynayamayacak dedi duyanınız oldu mu?

hagi sırf değişiklik yapmak için cana ve misimoviçi neden çıkardı ya neden ikisi de süperdi girenler barış ve kewel özellikle kewel berbattı bugün...

Zaten şampiyon olamayacakdık bari fener,in ekmeğine yağ sürülmedi vede yönetimin koltuğu biraz daha sallandı iyi oldu ben ce iyi.

bu sene biz sampiyon olamazsak, ki mümkün degil gibi, fener olsun.

yine bir anadolu takim sampiyon olursa, yada bjk olursa bu yönetim Galatasaray sampiyon olmus gibi rahat olur.

Umarım Trabzon şampiyon olur.

Emreyi 3 maçtır takip ediyorum. geleceği yer AydınTılmazdan biraz daha iyi olabilir o kadar. Bana göre futbol zekası çok kötü. Asla bir Arda Turan olamaz. Seçimleri hep yanlış. 85.dakikada 30 metrden vole vurmaya çalışıyor olacak iş değil.

O pozisyon hücumsal bir tercih değildi; top rakip takıma geçip, hızlıca atağa girmesinler diye bir anlık öyle bir harekette bulundu. Bence yapması gereken en doğru şeyi yaptı.

Vay be zamanında Adnan polat her oy aldığında seviniyordum. Takımın nasıl içine ettiğini gördüğümde kendime lanet okuyorum.

Asıl mantıksız konuşan sensin . Ne demek yani pozisyon öyleyse vurmasın mı yani ? Kontrol etsin topu boştaki arkadaşına pas atsın . Zor mu bunu yapması ?

Arkadaşım 19 yasında bir gençsin takımın yeniliyor. Tecrüben oradakilere göre çok az. Bunun üzerine birde top geldiğinde o çocuktaki heyecanı düşün :)

eskiden takımda forvetten bol bişey yoktu şimdi 1,5 tane forvetimiz var

trabzon haftaya bursayı yener

giray,engin,selçuk,ceyhun,serkan gibi yerliler bizim yerlilerimizden daha iyi performans gösteriyor

Takım kötü bu takıma Baroş ve Arda gelse de düzelmez. Gaz bitti gibi bence. Ekstra maç öncesinde yanlış hatırlamıyorsam çünkü spikerin konuşmasının yarısına denk geldim Baroş bir ay civarı yok herhalde gene eski yerinden sakatlanmış. Galatasaray, Trabzonspor'u yenecek seviyede futbol oynamadı, oynayamadı çünkü Trabzon da tedbiri elden bırakmadı. Bizim kapanan takımları bu sistem ile yenmemiz çok zor.

Manisa-Kayseri-Beşiktaş maçlarından da 2 mağlubiyet alırsak artık kümeye oynar duruma geliriz..

Geri
Üst Alt