STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Pino topu sektirmeyip vurup gol atsaydı veya Servet o salak hatayı yapmasaydı aynı yorumlar yapılacak mıydı ? Resmen skor taraftarı oldunuz.Avni Akerde Trabzona 1. devre pozisyon vermedik.İyi mücadele ettik.Hücum oyuncularımızın yetersizliğinden pozisyon üretemedik.Ve hala Gaz bitti diyorsunuz.Yazık yani.Gazla filan ne alakası var..Off off

Evet kesinlikle aynı olacaktı. Maçın tamamını izledim. Galatasaray rakip takımı yenecek futbol oynamadı. Sorun Hagi ya da Rijkaard değil. Sorun futbolcular. Seni hatırlıyorum zaten Rijkaard'ı çok eleştiriyordun ve iyi bir kadromuz var diyordun. Bu kadro Hagi'yi de gönderecek. Yani iyi futbol oynamadı, oynayamadı Galatasaray. Oyun planı oyunu kilitleme yönünde, Trabzon da dengesiz ataklar yapmayınca oyun kilitlendi yani yenecek bir futbol tarzıyla oynamıyoruz bence. Sorun bu noktada da Hagi falan değil. Eldeki kadro bu.. Skor trafatarlığı ve ben :) Doğru değil bu.

artık bundan sonera seri yaparsak ikinci yarıya umutlu gireriz ama forvet şart o da 2 atne almamız lazım.

Arda ya da selamlarimi yolluyorum.

Gece 3-4 lerekadar barlarda dolasmayi biliyor bide sorsan sakatsin. Yahu zaten biliyorsun en ufak seyde olay cikacagini hala sacma sapan seyler yapiyorsun.

Bu cocuk hic akillanmiyacak.

Wilshere'nin paslaşabileceği oyuncular Fabregas,Rosicky gibi oyuncular fakat Emre'nin paslaşabileceği oyuncular Mustafa Sarp,Ayhan Akman bunu da düşünmek lazım.

Bence sen paslaşabileceği adamlardan ziyade Wilsherenin gücüne, oyuna katkısına bak:)

Çok iyi galatasaray Kadrosu

5053.jpg

edit

abiler Hagi bu işi beceremiyecek kimse kusura bakmasın..çok yanlış yapıyor çokkkkkkkk

Yarın en önemli vizem var hiç çalışmadım çalışma isteği de kalmadı . Lanet olsun içimdeki bu Galatasaray sevgisine . Bu tarz bi lafı da hayatımda ilk defa kullanıyorum :SS:

Açın barca maçı izleyin biraz futbol dersi görün.

hala hagi diyorlar hagi ne yapsın eldeki malzeme bu arkadaş! rijkaard ı da böyle gönderttiler

.

Hagi'ye sallamalar başlamış:D Sonumuz hayrolsun:)

Sorunun sadece teknik diröktörde olduğunu sanan zihniyetle bir yere gidilmez. O kovarak gönderilen skibbe almanyada 10 numara top oynatıyor.

Geri
Üst Alt