STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Dedigim gibi burda ne Hagini ne de Rijkaardin nede Servetin sucu vardir... bu hepsi yönetimin sucu dur, adam gibi adam alamadik, nerde b.k oyuncular varsa fazlasi bizde. Kime bunlar ilen dogru dürüz sezon geciremez. gördük bir mac iyi oynadik ondan sonra yine neler oldu. Kapasite bukadar

.

son 3 sezon elle tutulur bi tek 55 bin kişilik stadımız var komik gerçekten onuda kendimiz yapmadık bütçeyi kısıp bütçeden harcayıp kendimiz yapsaydık başarısızlıga bahane olarak kabul ederdim

Takımımızın tek eksiği ; kaliteli Türk futbolcu o kadar.

Benimde Biyoloji sınavım var . :o

Benim de Biyoloji sınavım var.Maç heyecanından 2 gün boyunca hiç çalışamadım.Boşuna heyecan yapmışım..Şimdi de çalışasım yok.Yine aldık 0'ı.

kimse bugün umutsuzluğa kapılmasın,takım iyi mücadele etti,fakat 2 adam varki gerçekten takımın geri kalanına ihanet etti,biri servet,diğeri mustafa sarp,takımın derhal bu 2 oyuncudan kurtulması lazım,maça gelince ise çok açık şekilde atanın kazanacağı maçtı ki öle oldu,bu arada insua gerçekten çok iyi bi adam çok beğendim gerçekten kalite kumaş

Çok iyi galatasaray Kadrosu

5053.jpg

+ Kewell'a da bir çizgi at.

Cihan Berisbek misin nesin aynı takım taraftarı olduğum için utanıyorum senden .

Ananızı bu kadar dile düşürmeyin ! .

Elano ve Misimoviçe (8+8=16 milyon euro) vreilen paralara gerçekten yazık olmuş. O paraya ne kadro kurulurdu.

kimse bugün umutsuzluğa kapılmasın,takım iyi mücadele etti,fakat 2 adam varki gerçekten takımın geri kalanına ihanet etti,biri servet,diğeri mustafa sarp,takımın derhal bu 2 oyuncudan kurtulması lazım,maça gelince ise çok açık şekilde atanın kazanacağı maçtı ki öle oldu,bu arada insua gerçekten çok iyi bi adam çok beğendim gerçekten kalite kumaş

İzlediğimiz Insualar farklıydı o zaman :)

Bu takım bu kadro yapısı ve kalitesi ile şampiyon olması çok zor.

bu saatten sonra yapılacak şey bir sonraki maçla birlikte artık bazı oyuncuları yavaş yavaş takımdan cıkarıp yerlerıne altyapımızın pırıl pırıl parlayan yıldız adaylarını takıma alıştırmamız gerekir. ılk olarakta bu ıcraata denızlı macıyla baslayıp anıl dilaver cem sultan cumhur ve berkın gıbı genclerı oynatmalıyız,ÇÜNKÜ MAALESEF BU SENE LIG BITTI BARI GELECEK SENEYE YATIRIM YAPALIM

Evet kesinlikle aynı olacaktı. Maçın tamamını izledim. Galatasaray rakip takımı yenecek futbol oynamadı. Sorun Hagi ya da Rijkaard değil. Sorun futbolcular. Seni hatırlıyorum zaten Rijkaard'ı çok eleştiriyordun ve iyi bir kadromuz var diyordun. Bu kadro Hagi'yi de gönderecek. Yani iyi futbol oynamadı, oynayamadı Galatasaray. Oyun planı oyunu kilitleme yönünde, Trabzon da dengesiz ataklar yapmayınca oyun kilitlendi yani yenecek bir futbol tarzıyla oynamıyoruz bence. Sorun bu noktada da Hagi falan değil. Eldeki kadro bu.. Skor trafatarlığı ve ben :) Doğru değil bu.

Şu an ki kadro iyi değil ben de iyi demiyorum.Sakatlık yaşamasak kağıt üzerinde iyi bir kadro ama.Bence bu kadar eksikle ancak bu kadar oynanırdı.Karşındaki takım da ligin en formda takımı olunca daha nasıl oynayabilirdin ki yenmek için ? Elanon orta açamıyorsa Mustafa Sarpın ortalıkta dolanıyorsa elbette gol atmak biraz şansa kalıyor..Ben Hagiden ümitliyim.Kötü oynayıp yenilmedik.Mücadele vardı en azından.Belki dediğin gibi kazanacak kadar oynamadık ama Trabzonu da oynatmadk ;) Ayrıca insani cevabın :) ve üslubundan dolayı teşekkür ediyorum.Senin gibi insanlar pek yok :)

Elano ve Misimovici gördükçe L10 ( Lincoln ) ü mumla arıyorum

Geri
Üst Alt