STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

@Murat arslan

kardeş hagiye laf söylemeyi bırak.pinoyu kim bilirdi bu kadar iyi olduğunu?emre gibi bi genç yetenek doğuruyor..

bence sadece suç bulunması gerek şey yönetim!nonda gibi zeki forveti habersiz yollaması..Galatasaray daha sistemi oturtamadı bile futbolcu alıp veriyor.böle devam etmezki artık birşylerin oturması lazım.ve bizim bu durumlara düşmemiz forvet eksikliğinden!

lorik cana gibi dünyanın tanıdıgı marsilyanın kapitanı adamı cıkarıyor. anlamıyor bu işten . orda sabri gibi bir futbol katili varken lorik cana çıkarmı yaaaa ?

sabri kim, servet kim ?

hagi her maça aynı katanaçyola saldırıcak, galatasaraylıda orta sıraları yakından ilgilendiren puan mücadelelerini izlemeye devam ....

kimin ahı alındıda böyle ooldu cok merak ediyorum.

Berkin Arslan, Cumhur Yılmaztürk, Emre Çolak, İbrahim Selen, Anıl Dilaver, Berk Neziroğulları, Ahmet Kesim, Emirhan. Bir şeyler yalan oluyor artık, bari şu gençleri kazanalım sene sonunda sevineceğimiz bir şeyler olsun özellikle Berkin ve Cumhur şu şartlarda kullanılmalı. Daha fazla çaba gösterirler oynayanlardan.

Misimovic'i de böyle yanlış pozisyonda oynatmaya devam edersek kaybederiz.

İlk 10 oynayan bir takımda sarp iyi bir kulübe oyuncusu olur; sarpa o kadar laf söylemeyin.

Rijkaard'a demediğini bırakmayanlar bu kez ne yapacaklar ben de merak ediyorum. Umarım herkes anlamaya başlamıştır, kadromuzun yeterince kalitesiz olduğunu. Trabzonspor'da bugün oynayan adamların çoğu bizde banko oynar maalesef. Çok mu para harcadı Trabzonspor ? Kesinlikle hayır.

Biz kimleri alırken onlar Selçuk'u aldılar 2 milyon euroya. Colman'ı getirdiler. Serkan'ı aldılar bedavaya. Jaja'yı aldılar 4 milyon euroya. Ceyhun'a da çok az bir para vermişlerdi. Hani o kadar para vermeye de gerek yokmuş ama görene işte.

Namık kardeş çok doğru söyledin.Birde şu var takımı harekete geçircek oyuncu yok.bakıyorum keita vardı diğer futbolcuları bile oyuna adapte ediyordu,bağlıyordu

Telegolü dinleyen var mı?

Derwall ; "Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır" derken Sarp, Servet vs. yi düşünmemiş olsa gerek.

Ne olmuş 2 kere buluştuysa anlamadım.İkili mücadelelerde o 2 kere buluştuğu topu ezdi.
Emrenin verimliliği yoktu, o voleyi vuracağına sola yumuşak oynasaydı, çok farklı bir akın olabilirdi.

lorik cana gibi dünyanın tanıdıgı marsilyanın kapitanı adamı cıkarıyor. anlamıyor bu işten . orda sabri gibi bir futbol katili varken lorik cana çıkarmı yaaaa ?

sabri kim, servet kim ?

hagi her maça aynı katanaçyola saldırıcak, galatasaraylıda orta sıraları yakından ilgilendiren puan mücadelelerini izlemeye devam ....

kimin ahı alındıda böyle ooldu cok merak ediyorum.

Sabriye ne laf söylüyonuz?onun kadar koşan,istekli ve takıma bağlı varmı???kardeş misimoviçi tanımayan varmı?asist kralıydı almanyada.şimdi bişe varmı?şunu diyorum çoğu futbolcu biliyor diğer sezon burda olmayacağını ve ona göre oynuyor.kewell hariç oda taraftar kitlesi yüzünden duruyor..

Emre çolağa kötü diyen arkadaşlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum CİDDİ CİDDİ !! :42::42:

Ben ümidimi kestim. Kusura bakmayin, arma filan baska, ama bu futbolcular ilen, insan ancak kanser olur.

Burda ne Rijkaard/Neeskens in sucu vardi, nede Hagi/Tugay in sucu olur. Yönetim adam gibi adam almadi, ben herzaman dedim, yabancilar tamam da, ama bizim bütün Türkler kalitesiz, Arda haric.

Sabri bugüne kadar ne yapacagini bilmiyor, o genc serkan ondan binkat daha akilli ve daha cool.

Servet zaten Rijkaardin Kanseri di, ve Rijkaardin ölümne neden olan kisidir.

Kaldik Sarp lara, Balta lara, Baris lara filan... kimsesi Bursa, Fener, BJK, TS ilk banko oynamaz. ama bizde oynuyorlar, ve her mac en az bir kisi bunlardan bizim gol yememize neden oluyor, bazen de hepsi...

Ben öyle arkada açık dinliyorum . Toroğlu'nu konuşturmuyolar pek zaten . Çakar'ın mallıklarına bakyorum . Can sıkıntısı
bu gece çokda saçmalamadılar, bu gökme özdenak gerçekte bişeyle biliyorsa, işin perde arkasında terimle sırf camia baskısıyla görüşüldü asla anlaşmak istenilmedi diyor, doğruysa ne diyeyim bunlar hagiyide yer, sezgini getirsinler başa olsun bitsin gizli gizli yapacaklarına; en azından 2 teknik direktör parası vermeyiz.

Psikolojik olarak biz de bittik ne zaman bizim yarıda birkaç üst üste pas yapdılar korkmaya başladım :( Gerçi Trabzon da ilginç takım, çoğu pozisyonada onlar da bizim sahada çok yanlış pas tercihleri yaptılar ya da çok doğru yerlere pas atamadılar.

Geri
Üst Alt