STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Gene yabancılara fatura çıkarıyorlar gel de dellenme.Ulan Neill niye gitsin?

Demiyim diyorum ama aklima geldikce cildiriyorum her takimin 4-5 forveti var bizde suan bir tane bile yok.Iki senedir ayni durum hala ders almadilar.Ayi ve kopek dogusleri olur ,ayinin disleri ve tirnaklari cekilmis kopeklerin onune birakirlar,durumumuz ayni boyle bir tane forvet bile yok rakipleri isirmaya calisiyoruz. .Durum boyle olunca hikmet karamanda konusur ,baskalarida konusur ,nediyim.

Yine temizlik yapacaz deyip takımı 1 gömlek daha aşağıya düşürecek bunlar. Yapacakları hiçbir temizliğe güvenmiyorum. Elano-Misimoviç falan gider Msarp-Alituran bu takımda kalırsa hepsine ana avrat düz giderim.

Tribünlere oynuyor,ama her cümleyle gözlerden daha cok düsüyor.

Bir insanin agzina kendisini övmek bukadarmi yakismaz.

Mourinhoya yakisiyor,ama sana yakismiyor Hikmet:D

Tayfut ağabey mourinhoda kendini övüyor ama çok zekice yapıyor bu işi

Mesela:''Dünyanın en iyisi değilim ama benden iyisi yok'' gibi politik laflar kullanıyor Hikmet Karaman

Hagi'den iyiyim ondan iyiyim bundan iyiyim antipatik oluyor.

hakanunsalea3.jpg

yönetim gitsinde şu paralı askerlerden de kurtuluruz..ilk başta sebahattin denen o at hırsızından

Yine temizlik yapacaz deyip takımı 1 gömlek daha aşağıya düşürecek bunlar. Yapacakları hiçbir temizliğe güvenmiyorum. Elano-Misimoviç falan gider Msarp-Alituran bu takımda kalırsa hepsine ana avrat düz giderim.

simdi hakan sükürü dinledim, aynen öyle olacak gibi.

sadece 2 hafta sonra bu inanç açıkça görülecek bilmiyorum bazen içime dolan her güzel his gerçekleşiyor hayatımda buda gerçekleşecek inş inanıyorum..

Her hafta oyun olarak daha kötüye gidiyoruz.

Tek umudum A2 oyuncularının oynaması.

Büyük ihtimal öyle olacak. + Neill de gidecekmiş.

yönetim gitsinde şu paralı askerlerden de kurtuluruz..ilk başta sebahattin denen o at hırsızından

Yönetim o Askerleri bosuna almadi heralde?

Gitmek gibi bir ihtimali bilmiyor onlar. O ihtimali var bilseler o askerler gerekmezdi.Futbolun icinde var bunlar derlerdi.

Ama Gurur felanda yok.Milleti parayla susturmaya calisiyor iste serefsizler.

Askerlerede suc bulmuyorum.Kim bilir onlarda paraya ne kadar muhtac kisilerki,böyle seye kabulleniyorlar.

Geri
Üst Alt