STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

doldur bosalti oynamak kolay degil diyor.

türkiye ligine göre kadro kuracaksin diyor.

basan, kosan, mucadele eden topcular lazim diyor.

elano, misi, kewell gibi tüekiyeyi dubai gibi gören oyunculara bu paralari harcamayacaksin diyor.

taraftar bu yönetime cook sabretti diyor, cok sabirli davrandi diyor.
İyi demiş iyi.

Yönetimle beraber tribündeki yandaşları da gitsin bir zahmet. Ben "Adnan Polat istifa" diye tribünde bağırdığımda beni susturmaya çalışan adamları en azından TT Arena'da görmek istemiyorum.

Baslatmasinlar ruhlarina cok affedersiniz, yabancilar olunca takim ruhu olusmuyor mu? Bu kadar sacma, amatörce bir düsünce olabilirmi? Über profesyonel Türk oyuncularimiz daha 6 yabanciyla iletisim kuramiyorlar, bir de Avrupa'ya gidicem diye tutturuyorlar, sonra da Türk oyuncusunu Avrupa'da sevmiyorlar, pasaportum yüzünden gidemedim ühü ühü diye agliyorlar.. Yöneticiler de prim taniyor buna, destek cikiyor. Bu kadar amatörce yönetilmekten biktim artik, yabancilari cekemeyenler ya defolup gidecekler, yada adam olup gecinmesini ögrenecekler. Profesyonel bir futbol takiminda oynuyorsun, insanlar sana güvenip sana milyon eurolar ödüyorlar, sen cocuk gibi naz yapiyorsun. En komigi de kimse buna ses cikarmiyor. Türk futbolu iste..

Katılmamak elde degil.

Doldur boşalt oynayıp Pino oynasa ne olacak zaten yani?

doldur bosalti oynamak kolay degil diyor.

türkiye ligine göre kadro kuracaksin diyor.

basan, kosan, mucadele eden topcular lazim diyor.

elano, misi, kewell gibi tüekiyeyi dubai gibi gören oyunculara bu paralari harcamayacaksin diyor.

taraftar bu yönetime cook sabretti diyor, cok sabirli davrandi diyor.

Özellikle bu kısmı doğru bir kısmının neden sabrettiği belliyken, biz sabredemiyorduk orası ayrı.

Bu arada belki bi' kısmınıza enteresan gelen bişey söyliycem, bence bu seneki düşüşümüzde Avrupa'da olmayaşımızın da etkisi var.

Niye mi? Çünkü kendilerini ispatlayabilicekleri bir arena uğruna forma savaşı yok, bu etkiliyor bence psikolojik olarak.

He diyeceksiniz ki Manisa ya da Sivas ıvırzıvır çok mu oynadı da bizi yendi.Bizim kadromuzdaki adamları etkiler, onlar zaten başarıya aç.

Hakan Şükür:Yönetimde herkesin bir hesabı var kimse Galatasaray'ı düşünmüyor herkes kendini düşünüyor.

iste bu kesinlikle dogru.

4 yil icinde kalli dönemi ve ardindan rijkaard devrimi bunu ("ne olursa olsun bu sezon rijkaadrla devam edicegiz" "kesin mi" kesin" ) ne kadar dogru oldugunu gösteriyor zaten.

Yönetimle beraber tribündeki yandaşları da gitsin bir zahmet. Ben "Adnan Polat istifa" diye tribünde bağırdığımda beni susturmaya çalışan adamları en azından TT Arena'da görmek istemiyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Tiksindim artık uA'dan.

Baslatmasinlar ruhlarina cok affedersiniz, yabancilar olunca takim ruhu olusmuyor mu? Bu kadar sacma, amatörce bir düsünce olabilirmi? Über profesyonel Türk oyuncularimiz daha 6 yabanciyla iletisim kuramiyorlar, bir de Avrupa'ya gidicem diye tutturuyorlar, sonra da Türk oyuncusunu Avrupa'da sevmiyorlar, pasaportum yüzünden gidemedim ühü ühü diye agliyorlar.. Yöneticiler de prim taniyor buna, destek cikiyor. Bu kadar amatörce yönetilmekten biktim artik, yabancilari cekemeyenler ya defolup gidecekler, yada adam olup gecinmesini ögrenecekler. Profesyonel bir futbol takiminda oynuyorsun, insanlar sana güvenip sana milyon eurolar ödüyorlar, sen cocuk gibi naz yapiyorsun. En komigi de kimse buna ses cikarmiyor. Türk futbolu iste..

Sen yemişsin bu işi arkadaşım.Olay bu kadar bu işte.Tebrik ederim tekrardan.

Yönetim protesto edilmedi diyenleri Allah çarpar;

Delikanlı adnan nerdesin,sallasana mendilini gibi besteler çikiyordu tribunden. Yonetim istifa seside duydum, ne salliyorsunuz anlamadim

Doldur boşalt oynayıp Pino oynasa ne olacak zaten yani?

Sezon öncesi Makakulayi almaliydin diyor. En azindan bir alternatifin olurdu diyor. Adam Kayseri gibi bir takimda Gol krali olmustu diyor.

Batdala baslayabilirdi diyor, yada daha erken alinabilirdi diyor oyuna.

Takımın iskeletini genç ve hırslı yerlilerden kuracaksın. Yanınada 3-4 çok kaliteli yabancı koyarsan çok iyi takım olur. Hamit Altıntop-Nurişahin-Sercan-Gökhanİnler tarzı 3-4 kaliteli yerliyi almak ZORUNDAYIZ.

Takımın iskeletini genç ve hırslı yerlilerden kuracaksın. Yanınada 3-4 çok kaliteli yabancı koyarsan çok iyi takım olur. Hamit Altıntop-Nurişahin-Sercan-Gökhanİnler tarzı 3-4 kaliteli yerliyi almak ZORUNDAYIZ.

Nerden bulucaz o kadar parayı ? =/

2012 kriterleri diye tepindiler durdular, bu durum çok daha pahalıya patlayacak iyice anlıyorlardır.

Bugün ultrAslan da "Yönetim istifa" diye bağırmasaydı tribünlerde olaylar çıkardı zaten.Tarihin en kötü takımına tepki vermemek saçma olurdu.Onlar da bunun farkında.Maç sonu 1 saatten fazla statta kaldı herkes ve protestolar devam etti.

Yazıklar olsun...

Hakan Şükür:Yönetimde herkesin bir hesabı var kimse Galatasaray'ı düşünmüyor herkes kendini düşünüyor.

en önemli yer burası.

ben adnan polatta dahil olmak üzere hiçbir başkanın ve yöneticinin takım ve taraftarlık aşkı yüzünden görev aldığına inanmıyorum. Hepsi çok iyi biliyor Galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş vb isimlerin nasıl bir etiketi olduğunu,bazı kapıların kendilerine daha kolay açılacağının farkındalar. Yönetim kısmını geçelim amigolarda bile bu böyle. Çok net bildiğim bir olay var ama yazamıyorum çünkü anlatırsam ispatlamamın imkanı yok.

Hasan Şaş:Taraftar 5-6 futbolcunun hemen yarın kafasını koparmak istiyor bu işe yaramaz operasyon devre arası yapılmalı transfer devre arası zor oluyor bu operasyonun maddi külfeti var taraftar sakin olmalı yönetim suçlu.

Genel olarak bunları söylüyor ve çok haklı.

Beyazıt Can: Ultraslan ttarneadan rant kapmak için yönetime yağlanıyordu bugüne kadar ama onlarında canına tak dedi

Geri
Üst Alt