Salih Yılmaz
Aslan Üye
- 26 Ekim 2009
- 8.998
- 11
- 1.173
Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00
ilginç bir maç olacak
ilginç bir maç olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Misimoviç var oynatmıyor?
Takimdaki oyunculardan, yönetimden nefret ediyordum zaten de artik taraftardan da nefret etmeye basladim. Bu kadar rezil 2 sezonun ardindan, bu durumun sorumlulari olan yöneticiler ve futbolcular dururken, bu kadar rezil durumdaki bir takimi sahiplenebilen tek adama cemkiriyor herkes. Efsanelerine, Hagi'ye.. Nedeni ne, Ali Turan'i oynatmasi mi? Maicon'u mu kesti ki? Misi sezon basindan beri döktürüyor, takimi tek basina sirtliyor da biz mi göremedik? Kewell kim abiler, gecen sene gitme ihtimali dogdugunda ugruna salya sümük agladigimiz adamd degil mi?
Taraftarin bugün bu kadar sabirsiz ve sinirli olmasinin sebebi bugün cikarilan kadro degil. 2 yildir Galatasaray gibi oynamayan, takim ruhundan uzak, vasat oyuncularla doldurulan takima. Simarik, hain, ruhsuz oyunculara bu tepki. Ama bu sinirinizi, hirsinizi Hagi'den cikarirsaniz asil hainler siz olursunuz. Kendinize gelin, sabriniz tasmak üzereyse de gidin tepkinizi bunun asil sorumlularina gösterin. Hagi'me dokunmayin!
Kadro çok acayip.
Misimovic nasil oynuyor peki, benim gördügüm adamin ayakta duracak hali yok geldiginden beri.
Yönetime laf söylemeyip Hagi'ye laf söyleniyor diyen arkadaşlar rahat olsun. Yeni stadımızda tam basın tribününün yanındayım, yukarıdan atlayacam yönetime ilk fırsatta![]()
Misimovic nasil oynuyor peki, benim gördügüm adamin ayakta duracak hali yok geldiginden beri.
Murat Erdoğan-İsaac-Simpson-Makukula 4ü birden oynuyor
Orta sahalarında Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir var.