STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

ilginç bir maç olacak

Yanlız Hagi'nin bi kaç taktığı oyuncu var doğrudur.Ama bunların içinde Sarp'ın olmaması üzücü :(

Takimdaki oyunculardan, yönetimden nefret ediyordum zaten de artik taraftardan da nefret etmeye basladim. Bu kadar rezil 2 sezonun ardindan, bu durumun sorumlulari olan yöneticiler ve futbolcular dururken, bu kadar rezil durumdaki bir takimi sahiplenebilen tek adama cemkiriyor herkes. Efsanelerine, Hagi'ye.. Nedeni ne, Ali Turan'i oynatmasi mi? Maicon'u mu kesti ki? Misi sezon basindan beri döktürüyor, takimi tek basina sirtliyor da biz mi göremedik? Kewell kim abiler, gecen sene gitme ihtimali dogdugunda ugruna salya sümük agladigimiz adamd degil mi?

Taraftarin bugün bu kadar sabirsiz ve sinirli olmasinin sebebi bugün cikarilan kadro degil. 2 yildir Galatasaray gibi oynamayan, takim ruhundan uzak, vasat oyuncularla doldurulan takima. Simarik, hain, ruhsuz oyunculara bu tepki. Ama bu sinirinizi, hirsinizi Hagi'den cikarirsaniz asil hainler siz olursunuz. Kendinize gelin, sabriniz tasmak üzereyse de gidin tepkinizi bunun asil sorumlularina gösterin. Hagi'me dokunmayin!

Söz konusus Galatasaray arkadaşım..Bıktım ben artık kötü futbol seyretmekten rezillikten Formaya yakışmayan oyunculardan..Ben Galatasaray'lıyım ne Hagi li Ne arada lı NE kewell lı..Bu takımda artık kim iki pas yapamıyorsa kim iyi futbol oynatamıyorsa gözümde zerre kadar değeri yok Galatasaray'ın içinde olduğu sürece..Yoksa Hagi sevgilimizdir o ayrı..Kötü sonuçta gelip buraya sallayanlardan değiliz..Farkındaysan daha maç başlamadı...Ama ne varki maçtan önce kritik yap daha dur maç başlamadı olur maçtan sonra kritik yap adamaın elindeki bu Hagi ye dokundurtmam olur..

Şu Gökhan Aydın'ı susturun yahu. Bizde Hagiyi savunuyoruz ama millete gider yaparak yapmıyoruz bu işi. Rijkaard'ı savunurken de yapmadık. Adam önüne gelene laf atıyor sadece.

Yönetime laf söylemeyip Hagi'ye laf söyleniyor diyen arkadaşlar rahat olsun. Yeni stadımızda tam basın tribününün yanındayım, yukarıdan atlayacam yönetime ilk fırsatta :)

Misimovic nasil oynuyor peki, benim gördügüm adamin ayakta duracak hali yok geldiginden beri.

Geldiğinden beri en çok koşan listesinde ilk 3 de oluyor her zaman,ayrıca geldiğinden beri 1 kere bile mevkisinde oynamadı.

ben açıkçası 4-4-2 oynuyacağımızı düşünüyorum.

sabri-cana-elano-ayhan

-----pino---kewell-----

böyle diziliş olması beklentim.

Oldun iste muhattap. Olmadin mi:D

Şu önümüzdeki kadro hiç bir şekilde gelecek vaad etmeyen , iyi futbol oynar diye düşünülen bir kadro değildir...Bu maçta da hertürlü skor olabilir..Hazırlıklı olun..

Murat Erdoğan-İsaac-Simpson-Makukula 4ü birden oynuyor

Orta sahalarında Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir var.

İkili tartışmalara girmeyin direk ceza alırsınız.Maç öncesi kimse sizin mesajlarınızı okumak zorunda değil.

Geri
Üst Alt