STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Rıdvan Dilmen : " Lugano, Yobo, Bilica, Cristian, Dia ve Stoch hepsi vasat oyuncular, kaliteli olarak sadece Alex ve Niang diyebilirim. Oyuncu kalitesini tartışmak lazım. "

Ha bir de Stoch'un defansa hiç yardım etmemesini de dikkat edelim. Stoch'un karşısına sert bir adam koyulduğunda ve alan daraltığında hiç etkili olamıyor. Sonuçta Fenerbahçe'de oynuyor ve illaki boş alanlar buluyor bu yüzden de hızıyla etkili olması normal. Tamam Caner de kötü ama Stoch da ona hiç yardım etmiyor. Fener'e karşı sol kanatlarının üstüne oynayan rakipler başarılı oynar bu düzen devam ederse.

Zıtoh mıtoh bu ligde oynayacak topçular değil!!

:asd::asd:

Ridvan "Güntekin, bak iyi dinle" ))))))))))

Adam zaten ses cikarmiyor, dinliyor ))))))))))))

Rıdvan Dilmen ;" Güntekin bak iyi dinle "

Ridvan "Fenerin 3 sene önceki kadroya bir bak Gübtekin"

Volkan tehlikeli kelimeler kullanıyormuş takım arkadaşlarına.

Rıdvan iyice şaşırdı.

Kabasakal takım arkadaşlarını hedef gösteren bir laf etmiş galiba :lol:

Serhatlaşmak istememde , ben burada yarı fiyatına Stoch'dan çok daha iyi bir adam aldık dediğimde denilmedik laf kalmamıştı. Görüyoruz Stoch'u. Dia bile kesinlikle Stoch'dan daha iyi bir oyuncu.

Fenerliler hala takviye diyor yahu bu arada :D

Murat Ceylan'ı da dahil edebiliriz aslında. Ayhan'dan da , Barıştan' da ve Sarp'tan da daha iyi bir oyuncu mental olarak. Fiziki olarak biraz zayıf sadece.

Serhatlasmak, Pino icin: Keita'dan cok daha iyisini ucuza almak demektir.

Bakalim biz ne yapacagiz... Bu Anadolu kuluplerinde olan Turk futbolculara bakiyorum. Bir de donuyorum Adnan Polat ve Adnan Sezgin'i aklima getiriyorum. Buyuk umitsizlik, buyuk huzun. Galiba yine de kimseyi alamayacagiz. :( Her ulkede boyledir. Ulkenin orta sira takimlarindaki goze carpan oyunculari buyuk takimlar toplar ve aldiklari yabanci oyuncularla haranlar ve ortaya cikan guc ile ulkelerini avrupada iyi sekilde temsil eder.

ezikfb311.jpg

Ne diyon la Rıdvan "anan" falan :lol:

Ridvan az kalsin "Luganonun, yillik 3.5 milyon euro alan luganonun anasini ..." dicekti ))))))))

O değilde Orhan Gülle 1992 doğumluymuş yahu. Bu adamı alsak geleceğimizi kurtarırız, gerçekten kumaşı çok iyi duruyor.

Anadolu takımlarındaki topçuları bu kadar abartmayın. Bir kere çoğunlukla büyük maçlarda izliyoruz, farklı motivasyonla çıkıyorlar. Uğur İnceman iyi top kullanan, dengeli iyi bir oyuncu gibiydi Beşiktaş'a gidince foyaları ortaya çıktı. Özer Ankara'da şov yapıyordu, şimdiki halini görüyoruz. Bu örnekler çoğalır...

Gaziantep'den de alınacak oyuncular var desenize.Yahu maçı izlemedim, İvelin nasıldı.Bizim maçta döktürmüştü, merak ettim Fenere karşı da etkili oldu mu?

Anadolu takımlarındaki topçuları bu kadar abartmayın. Bir kere çoğunlukla büyük maçlarda izliyoruz, farklı motivasyonla çıkıyorlar. Uğur İnceman iyi top kullanan, dengeli iyi bir oyuncu gibiydi Beşiktaş'a gidince foyaları ortaya çıktı. Özer Ankara'da şov yapıyordu, şimdiki halini görüyoruz. Bu örnekler çoğalır...

Kesin.

Serdar mesela, Bjk'de nasil oyniyordu, antepte nasil oyniyor..

Geri
Üst Alt