STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Anadolu takımlarındaki topçuları bu kadar abartmayın. Bir kere çoğunlukla büyük maçlarda izliyoruz, farklı motivasyonla çıkıyorlar. Uğur İnceman iyi top kullanan, dengeli iyi bir oyuncu gibiydi Beşiktaş'a gidince foyaları ortaya çıktı. Özer Ankara'da şov yapıyordu, şimdiki halini görüyoruz. Bu örnekler çoğalır...

bu mantikla kalirsin her sene bizde yerli yok diye

mecbur alacaksin one cikanlarini her sene buyuk klupsen

yuzde yirmisi tutar

İyi olmuş kuşlara.

bu mantikla kalirsin her sene bizde yerli yok diye

mecbur alacaksin one cikanlarini her sene buyuk klupsen

yuzde yirmisi tutar

Ben abartmayın diyorum sadece. Tabii iyi olanları toplayacaksın.

Ali Turan örneğin Kayseri'nin bir numaralı adamıydı, bizde bir numaralı küfür yiyen adam(Mustafa yokken:D)

Antep'in kadrosu bizden iyi lafları için söyledim.

Ridvan "Guti neden antepe gitmemis, Quaresma neden Portoya gitmis" diyor )))))))))

Anadolu takımlarındaki topçuları bu kadar abartmayın. Bir kere çoğunlukla büyük maçlarda izliyoruz, farklı motivasyonla çıkıyorlar. Uğur İnceman iyi top kullanan, dengeli iyi bir oyuncu gibiydi Beşiktaş'a gidince foyaları ortaya çıktı. Özer Ankara'da şov yapıyordu, şimdiki halini görüyoruz. Bu örnekler çoğalır...

Manisaspor'a baktığımda Uğur İnceman'dansa Selçuk göze çarpıyordu Ahmet ama Beşiktaş tersinden gördü bunu o dönem. Uğur kötü adam değildir ancak dikine oynayabilecek büyük takım oyuncusu değildir.

Olcan için Arda'dan sonraki en iyi sol açık diyebilirim Türk olarak. Keza Orhan Gülle'yi de çok beğendim adam 18 yaşındaymış, Milli Takıma da çağrılmış yahu bir de helal olsun alıp değerlendirsek diyorum ama Cumhur varken çok doğru olmayabilir. Fazla izlemedim ama Necip'ten farkı yok diyorlar.

Yumurtayı iyi secen biri olursa, basarı yüzdesi %85'lerdedir.

O değilde Orhan Gülle 1992 doğumluymuş yahu. Bu adamı alsak geleceğimizi kurtarırız, gerçekten kumaşı çok iyi duruyor.

İşte bu düşünce yüzünden bu haldeyiz. Niye alıyoruz abi biz çıkartalım biz oynatalım böyle. ( Yanlış anlama sözüm sana değil genel olarak söyledim)

Rıdvan Gutiye taktı :D sinirden nereye saldırıcanı bilemiyo çirkef

Ridvan "suclu yok, suclu herkes"

Rıdvan: "Şimdi Göti ne diye gitmez Antep'e" :lol:

Orhan Gülle, Beşiktaş alt yapisindan yetisme. Neciple cok iyi oynardi orta sahada, ama menajerini dinledi sözleşme uzaltmadı.

İşte bu düşünce yüzünden bu haldeyiz. Niye alıyoruz abi biz çıkartalım biz oynatalım böyle. ( Yanlış anlama sözüm sana değil genel olarak söyledim)

Oynatsalar keşke. Cumhur ile Musa dururken Mustafa Sarp oynuyor hala. Bu mantıkla çıkartamayız. Bir de belirteyim, Cumhur'u da Musayı'da çok izlemedim ama söylenilenler eksiklerinden çok artılarının olacağı yönünde oluyor sürekli.

Denemekten başka çaremiz de yok açıkçası. Bizim takımın durumu ve kadro gücü ortadayken gelecek doğru oyuncuların büyük etki yapması söz konusu olabilir. Ama malesef ki başımızda bu yönetim olduğu sürece doğru transferden bahsedemiyoruz hiç birimiz. Artık kafalarına kim eserse diyelim. Bahtımıza kim çıkacak bakalım devre arasında :)

Güntekin ; fenerbahçede disiplin sorunu yok. :D

Ne şerefsiz bu Rıdvan yaFener yendiğinde herşey güllük gülistanlık ama yenilirse diğer takımlardan tutun yöneticelere kadar atıp tutuyor. Bundan da yorumcu oluyor ya.

Manisaspor'a baktığımda Uğur İnceman'dansa Selçuk göze çarpıyordu Ahmet ama Beşiktaş tersinden gördü bunu o dönem. Uğur kötü adam değildir ancak dikine oynayabilecek büyük takım oyuncusu değildir.

Olcan için Arda'dan sonraki en iyi sol açık diyebilirim Türk olarak. Keza Orhan Gülle'yi de çok beğendim adam 18 yaşındaymış, Milli Takıma da çağrılmış yahu bir de helal olsun alıp değerlendirsek diyorum ama Cumhur varken çok doğru olmayabilir. Fazla izlemedim ama Necip'ten farkı yok diyorlar.

Ben de beğenirim Olcan'ı. En iyi sol mu bilemem.

Var bir sürü adam alınabilecek, Gökhan Süzen örneğin çok iyi, İbrahim Akın'a hala biterim:)

Yumurtayı iyi secen biri olursa, basarı yüzdesi %85'lerdedir.

Öyle birşeyi sadece Fatih Terim döneminde gördük ki onun da milli takımlar geçmişi malum. Onun dışında o kadar yükseğe çıkılabileceğine asla inanmam. Örneğin fener bir dönem bütün ümit milli takım oyuncularını toplamıştı. Neredeyse hiçbiri tutmadı.

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | İkinci Yarı

Offff antu yapma şunu ya bi tek eğlencemiz var hemen kapatıyosunuz siteyi ne var yani girip futbolcularına hocasına söven taraftarlarınızı görsek okusak iki sırıtsak hemen kapadılar siteyi ya

bizim sitede dolaş biraz o zaman bide futbolcu ve yönetime demediğimizi brakmıyoruz :D

Bu Orhan Gülle'yi Beşiktaş denen takım elinden kaçırmıştı bir de.

Oynatsalar keşke. Cumhur ile Musa dururken Mustafa Sarp oynuyor hala. Bu mantıkla çıkartamayız.

İşte bu mantığı üzerimizden atarsak başarılı olacağız.

Örnek ; Servet o kadar hata yapıyor, o kadar beceriksiz bir stoper halen Galatasarayın ve milli takımın değişmez oyuncusu. Birileri bizi kandırıyor milli takım stoperi diye.

Geri
Üst Alt