STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

yenersek 2 puan kalıyor fenerle haftayada geçeriz

3 büyüklerin hali inanılmaz.

Bu arada antep yenince 10. olmuşuz. :S

ya git gide kabullendik taraftar olarak . garipsediğimizi sanmıyorum isyan etmiyoruz .taraftar olarak sesimizi duyuramıyoruz . biz olmadan hiçbişey bu klüp.9.luktan 10 a düşmemiz üzücü gibi konuşuyonuz yav . kaç sf dır okuyorum antudan okuyup okuyup eğleniyoruz iyi hoş da bu kadar düşmemeliyiz kend durumumuzu unutuyoruz . Gerçekten bazen dehşete düşüyorum :SS:

Yarında bizim maçımız var.Çantada keklik değil.3 büyüklerin hali duman.Bunlarda basiretsiz yöneticilerin yüzünden.

3 büyüklerin hali inanılmaz.

Artık küçük dediğimiz takımların eskiden büyüklerin ki kadar bütçesi oluyor. Haliyle makası kapatmak sadece akıllı transfere kalıyor. Ha büyüklerde makas kapansın diye kötü transferler yapmıyor değiller, orası ayrı.

Antep Fıstığı gibisin Fener.. Kabuğu soymadan yediğinde sert ve tatsız, üstünü soyup yediğinde çok zevli ve tatlısın... :D

Nedir bu sizdeki 3 büyük takıntısı hic anlamıyorum. Galatasaray bu ülkenin tastikli belgeli en basarılı futbol kulübüdür. Galatasaray bir yanadır, digerleri bir yanadır. Artık bu üc büyük terimini Besiktas, Fenerbahce ve Trabzonspor arasında kullanmaya baslayın.

Gercekler kendini begenmislik oluyosa, evet Galatasaray kendini begenmis bir camia olsun.

Karjimanarkarmas da iyi kaleciye benziyor yalniz, ben begendim.,

Fener çok garip bi takım maç içinde dahi 2 farklı takım görüntüsü verebiliyor.

Sadece birsey diyorum; benim actigim topik. :D

ne olmus bu eziklere butun gun disaridaydim simdi geldim :D :D

Antebin hamamlari... :lol:

Affetmeyiz her sene böyle

Deja vu olmus. Gecen senede Antep maci 0-1'dan cevirdiydi. :asd:

Her sene böyle...:D

Bu yıl Gaziantepspor'un da üst sıralarda olması bekleniyordu ama uzun süre istedikleri skorları alamadılar.Kadroları da iyi zaten.Belki bu maçla çıkışa geçerler.Olcan ve savunma oyuncularından Dany çok iyi oynadı.Fenerbahçe'nin fikstür avantajından bahsediliyor ama kazanamadıktan sonra bir anlamı yok.İlk yarıda daha İBB,Ankaragücü deplasmanları var.Kadıköy'de Bucaspor,Karabükspor,Sivasspor ile oynayacaklar.Puan kayıpları devam edecektir.

Hafızam beni yanıltmıyorsa eger, 2 sezon evvel Aziz Yıldırım Kemal transferinde Gaziantepspora yamuk cizmisti. O gün bugündür dikkat ediyorum Antep maclarda ciddi bir dominantlık kurdu. Ondan evvel neredeydi bu hırs insan kendi kafasında sorgulamıyor degil.

Hafızam beni yanıltmıyorsa eger, 2 sezon evvel Aziz Yıldırım Kemal transferinde Gaziantepspora yamuk cizmisti. O gün bugündür dikkat ediyorum Antep maclarda ciddi bir dominantlık kurdu. Ondan evvel neredeydi bu hırs insan kendi kafasında sorgulamıyor degil.

Ondan önce de Antep baskındı.Tee eski filmlerde bile muhabbeti geçiyor.Antep-Fener maçlarının :asd:

Geri
Üst Alt