STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 5-2 Bucaspor | 22 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 3-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

Bu genel olan bisey, sadece dünle ilgili olan bisey degil. Bize gelince hep inanilmaz golleri bile kurtarirlar ama Fb'ye gelince böyle sacma sapan goller yerler.

Takımız özgüveni sıfırlandı o gollerin kaçmasının nedeni o.Herkesin üstünde bir looser havası var artık.Kaybeden bir takım olduk.

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 2-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

Gökhan Gönül'ü tam yaşın kadar izlemişimdir sanırım. 2008 Ocak-2008 Temmuz dışında da kariyeri boyunca top fln oynamadı bu adam. Özellikle son 1.5 sene içinde ki tüm Avrupai maçlarda bildiğin mal oldu.

Fenerbahçe de dahil hangi klübümüz son senlerde Avrupada adam gibi top oynadıki.Gökhan Gönül çok iyi topçu.

Bana son 2 senede Mili takımın iyi oynadığı üstdüzey maçları sayın.

Son Almanya macini veriyim, o bile yeter. Sabri sol bek oynamasina ragmen sag bek oynayan Gökhan'dan cok daha iyi bir oyun sergiledi.

Ofansif olarak Sabri >GG olabilir ama savunmada GG>>>Sabri

Aman kıçı kırık Gökhan bir orta açtı hemen Alves muamelesi görmeye başladı. Kötü orta açtığı zamanda futbolcu olmuyor. :) Ben hala Gökhan'ın ezbere oynadığını düşünüyorum, iyi orta açıyor vs. bunlar beni ilgilendirmez. Aklını kullanmasını bilmiyor.

gökhan müthiş oyuncu işte kabul edin of

Bu genel olan bisey, sadece dünle ilgili olan bisey degil. Bize gelince hep inanilmaz golleri bile kurtarirlar ama Fb'ye gelince böyle sacma sapan goller yerler.

Klasik mahalle arasında bir kahvede maç izleyen, tarafsızca bakmayı bilmeyen insan yorumu.

Fenerbahçe de dahil hangi klübümüz son senlerde Avrupada adam gibi top oynadıki.Gökhan Gönül çok iyi topçu.

Avrupa'da en son çok iyi futbol oynayan takım biziz. 2008/09 sezonunu hatırlatırım. Gökhan Gönül'ü Türkiye Ligin'de iyi oynayınca iyi yapıp, Sabri'yi Ath.Madrid, Hamburg maçların kötü oynayınca kötü yapmak orantısız istatistiktir. Gökhan Gönül kademe alamıyor bir kere, halı saha oyuncuları gibi eskortluk yapıyor rakibine, Azerbaycan gibi 5. sınıf bir Milli Takım karşısında inek gibi çimleri yedi sahada.

Son Almanya macini veriyim, o bile yeter. Sabri sol bek oynamasina ragmen sag bek oynayan Gökhan'dan cok daha iyi bir oyun sergiledi.

Milli takımı soruyorum Necati.Lütfen Sabri Gökhan Gönülden iyidir demeyin.Orta açmaktan aciz daha ya.Koşmakla futbolcu olunuyorsa dünya adam bulunur.

Klasik mahalle arasında bir kahvede maç izleyen, tarafsızca bakmayı bilmeyen insan yorumu.

Ne alakasi var arkadas ?? Sanki dogru degil. Acin bakin FB'nin maclarinda nedense kaleciler hep sacma sapan hatalar yapiyorlar.

Ne alakasi var arkadas ?? Sanki dogru degil. Acin bakin FB'nin maclarinda nedense kaleciler hep sacma sapan hatalar yapiyorlar.

onlarda aynısını bize diyor iyi oynayanın her zaman şansta yanındadır bu kadar basit

Feneri övmeye lüzum yok sadece bizden iyiler o kadar.Sonuçda buca ile oynuyorlar.

gökhan gönül sevgisi nedir anlamadım adam avrupada bir maç var mı kurtardığı

fatih akyel ile caponenin çok iyi maçları vardı zamanında

özellikle fatihin real maçları

iyide rakibizimz fener

ondan karsilastiriyoruz:)

bana ogretilen bu buyuklerim tarafindan

yersen

Geri
Üst Alt