STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 5-2 Bucaspor | 22 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 3-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

saldır buca:D:D:D:D

Fenerbahçe, Buca'lara, Manisa'lara, Antalya'lara, Kasımpaşa'lara 3 ve üstü atmaya devam etsin, Aykut Kocaman'da total futbol kazığını bunlara iyice yuttursun. Çok büyük patlayacaklar. Fenerbahçe'nin karşısına çıkan adam akıllı her takım anasını ağlattı bu sene saha da. Daha tam kendilerini test edecekleri maç oynamadılar bile.

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 2-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

O zaman Sabrininkiler ne oluyor.Türkiyedeki yerli futbolcular içerisinde Avrupa takımların hepsinde hiç sırıtmadan oynayabilecek tek adam bana göre Gökhan Gönüldür.

Gerginliğe gerek yok. :) Bu sene Fener mutlaka şampiyon olmalı, bizi kendimize ancak Fenerbahçe'nin şampiyonluğu getirir.

O zaman Sabrininkiler ne oluyor.Türkiyedeki yerli futbolcular içerisinde Avrupa takımların hepsinde hiç sırıtmadan oynayabilecek tek adam bana göre Gökhan Gönüldür.

Gökhan Gönül'ü Avrupa'da top yaparlar oynamazlar bile. Avrupa maçlarında tam bir kepaze oluyor hiç mi maç izlemiyorsunuz? :)

Bize gelince rakip kaleciler panter kesiliyor. FB'ye gelince sacma sapan goller yiyorlar hep. Alex'in cok rahat attigi kafa golü tam bir facia.

Gökhan'ı Azeriler karşısında hatırlıyorum da, hakikaten Avrupa'nın her takımı'nda oynar.Milli maç performansı filan müthiş...

Bize gelince rakip kaleciler panter kesiliyor. FB'ye gelince sacma sapan goller yiyorlar hep. Alex'in cok rahat attigi kafa golü tam bir facia.

Ya Necati, dün Elano ve Pino'nun 2 pozisyonu yeter. Gayet rahat vuruş imkanları vardı. Yapmayın bu kadarda. Beceri ve konsantrasyon yok bizmkilerde.

2 maç izleyipte yorum yapmayın.

Gökhan Gönül'ü tam yaşın kadar izlemişimdir sanırım. 2008 Ocak-2008 Temmuz dışında da kariyeri boyunca top fln oynamadı bu adam. Özellikle son 1.5 sene içinde ki tüm Avrupai maçlarda bildiğin mal oldu.

Şu açıdan iyi oldu. Aykut, Alex'e dayalı sistemi kırmaya çalışıyordu. Ama Alex attıkça macburen oynatmak zorunda kalıyor. Bu da kafasındakileri gerçekleştirmesine engel oluyor. Kimse devrim palavraları anlatmaya kalkmasın fener aynı tas aynı hamam. Hatta eskisinden bile kötü durumda. Bizden daha az konuşulmalarının nedeni ise bizim çok çok kötü olmamız. Yoksa fenerde bi numara yok.

Bana Gökhan'nin milli forma altinda iyi oynadigi 1 mac söyle. Ben sana Sabri'nin bircok macini sayarim.

Bana son 2 senede Mili takımın iyi oynadığı üstdüzey maçları sayın.

Ya Necati, dün Elano ve Pino'nun 2 pozisyonu yeter. Gayet rahat vuruş imkanları vardı. Yapmayın bu kadarda. Beceri ve konsantrasyon yok bizmkilerde.

Bu genel olan bisey, sadece dünle ilgili olan bisey degil. Bize gelince hep inanilmaz golleri bile kurtarirlar ama Fb'ye gelince böyle sacma sapan goller yerler.

Geri
Üst Alt