Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bilmiyor ?
Hiç zannetmiyorum.
O zaman Sabrininkiler ne oluyor.Türkiyedeki yerli futbolcular içerisinde Avrupa takımların hepsinde hiç sırıtmadan oynayabilecek tek adam bana göre Gökhan Gönüldür.
Bizde elano,misimovic ne iş yapar.Bu maçtan ötürü bunu diyorsan; Fener'in golünü atan forvet oyuncusu değildi.![]()
Yaş 34 oldu
Gökhan Gönül'ü Avrupa'da top yaparlar oynamazlar bile. Avrupa maçlarında tam bir kepaze oluyor hiç mi maç izlemiyorsunuz?![]()
Bizde elano,misimovic ne iş yapar.
2 maç izleyipte yorum yapmayın.
Bize gelince rakip kaleciler panter kesiliyor. FB'ye gelince sacma sapan goller yiyorlar hep. Alex'in cok rahat attigi kafa golü tam bir facia.
2 maç izleyipte yorum yapmayın.
Bana Gökhan'nin milli forma altinda iyi oynadigi 1 mac söyle. Ben sana Sabri'nin bircok macini sayarim.
Ya Necati, dün Elano ve Pino'nun 2 pozisyonu yeter. Gayet rahat vuruş imkanları vardı. Yapmayın bu kadarda. Beceri ve konsantrasyon yok bizmkilerde.
Bana Gökhan'nin milli forma altinda iyi oynadigi 1 mac söyle. Ben sana Sabri'nin bircok macini sayarim.
O zaman Sabrininkiler ne oluyor.Türkiyedeki yerli futbolcular içerisinde Avrupa takımların hepsinde hiç sırıtmadan oynayabilecek tek adam bana göre Gökhan Gönüldür.