rasim teke
Cezalı
- 20 Kasım 2010
- 26
- 0
- 961
Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00
yani borussia dortmundla ben gurur duyuyorum mesela. bambaşka bir takım kurdular.bütün övgü dolu sözleri hakediyolar. genç,arzulu,başarıya aç ve oldukça yetenekliler.kayseriye bakıyorum hasan alisi, ömeri,serdarı oynuyo yani serdar ve hasan ali sanki yıllardır beraber mi oynuyolar ?hayır. biz de oynatmalıyız artık. musayı,cumhuru...
Eğer oklar Hagi'ye yönelirse bu da Hagi'nin suçu. Servet ile Misi'yi kadro dışı aynı anda bırakabilirdi ve taraftarın tepkisi azalırdı. Gene kaybedeceği fazla birşey yok. Servet'i keser, Ayhan ya da Barış'ı vs. vs. oynatmaz, gençlerle çıkar, sonra olmadık sebepten Servet'i de kadro dışı bırakır ve kendine gelecek eleştirileri engeller. Yönetim bir şekilde tüm suçu üzerinden atmaya çalışacak, Hagi akıllı davranırsa bu süreçte takımdan kovulmadan yerinde kalır.
yani borussia dortmundla ben gurur duyuyorum mesela. bambaşka bir takım kurdular.bütün övgü dolu sözleri hakediyolar. genç,arzulu,başarıya aç ve oldukça yetenekliler.kayseriye bakıyorum hasan alisi, ömeri,serdarı oynuyo yani serdar ve hasan ali sanki yıllardır beraber mi oynuyolar ?hayır. biz de oynatmalıyız artık. musayı,cumhuru...