STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Eğer oklar Hagi'ye yönelirse bu da Hagi'nin suçu. Servet ile Misi'yi kadro dışı aynı anda bırakabilirdi ve taraftarın tepkisi azalırdı. Gene kaybedeceği fazla birşey yok. Servet'i keser, Ayhan ya da Barış'ı vs. vs. oynatmaz, gençlerle çıkar, sonra olmadık sebepten Servet'i de kadro dışı bırakır ve kendine gelecek eleştirileri engeller. Yönetim bir şekilde tüm suçu üzerinden atmaya çalışacak, Hagi akıllı davranırsa bu süreçte takımdan kovulmadan yerinde kalır.

yani borussia dortmundla ben gurur duyuyorum mesela. bambaşka bir takım kurdular.bütün övgü dolu sözleri hakediyolar. genç,arzulu,başarıya aç ve oldukça yetenekliler.kayseriye bakıyorum hasan alisi, ömeri,serdarı oynuyo yani serdar ve hasan ali sanki yıllardır beraber mi oynuyolar ?hayır. biz de oynatmalıyız artık. musayı,cumhuru...

Musa, Cumhur, Emre vs. oynarsa zaten taraftar desteklerde. Taraftar da biliyor artık, UA bildiri yayınlamış, bazı futbolcular hakkında duyuyorduk birşeyler vs. vs. ama ses çıkamıyorduk diye. Servet ıslıklandı, Ayhan ıslıklandı. Artık Musa'sı, Cumhur'u, Emre'si oynarsa taraftar iyice destekler Hagi'yi ve takımı. Hagi'de çıkar bu eski futbolcularla olmuyordu, sonuçları görüyordunuz vs. vs. der, olur biter. Bakalım süreç ne gösterecek. Ligi 10. bitirsek ne olur 15. bitirsek ne olurki bu saatten sonra. Küme falan da düşmeyiz, TFF ve Digitürk istemez bunu.

Musa, Cumhur, Emre vs. oynarsa zaten taraftar desteklerde. Taraftar da biliyor artık, UA bildiri yayınlamış, bazı futbolcular hakkında duyuyorduk birşeyler vs. vs. ama ses çıkamıyorduk diye. Servet ıslıklandı, Ayhan ıslıklandı. Artık Musa'sı, Cumhur'u, Emre'si oynarsa taraftar iyice destekler Hagi'yi ve takımı. Hagi'de çıkar bu eski futbolcularla olmuyordu, sonuçları görüyordunuz vs. vs. der, olur biter. Bakalım süreç ne gösterecek.
:b5:

Sergen sen misin? Naber, ne oldu,nerelerdesin, özledik ya :(

Tarz aynı.Böyle sırf smiley ile mesaj atması falan :D

ha sen de arkadaşım can olmalısın.herkesi birine benzetiyosun.:o

İnandırıcı değildi Sergen. :) Bunu yapmayı bırakıp, özür dilesen belki her şey daha farklı olurdu. :)

İnandırıcı değildi Sergen. :) Bunu yapmayı bırakıp, özür dilesen belki her şey daha farklı olurdu. :)

ama sergen değilim arkadaşım.o her kimse siz de nasıl bir iz bırakmış şaştım doğrusu.bunu sergeni görürsen özür dilemesini ona söyle.;)

ama sergen değilim arkadaşım.o her kimse siz de nasıl bir iz bırakmış şaştım doğrusu.bunu sergeni görürsen özür dilemesini ona söyle.;)

yani misimoviç giderse dünyanın sonu değil.açıkçası misimoviç solda da oynasa, yerinde de oynasa insan bişeyler bekliyo ondan az süre alsa bile...ne bilyim tehlikeli bir şut,mükemmel bir ara pası,olay sarpla ,ayhanla ,barışla paslaşması değil...neticede topu alıp 2 çalım atsın kaleye gitsin..:(

oynar,oynar...sıkmayın canınızı ..ben emre çolak ,pino ve mehmet batdalın oynamasından yanayım...pino ve emre çolak kesinde.....mehmet batdalda iyi olur...ortasahadada cana -yanında hayaletler idare edicez gibi....

Bu saatte aradaki 9 farkı bulalım oyunu oynamak istemiyorum. Benim için problem değil gerçi. :) Eğer gerçekten değilsen, bunu bir kaç gün içinde anlarız. :)

1090.jpg

Hagi böyle birşey çıkarır sanırım. Ali'nin yerine bir ihtimal Serkan'ı koyabilir.

ha sen de arkadaşım can olmalısın.herkesi birine benzetiyosun.:o

Oglum bari yazi seklini biraz degistir. Daha cok nokta, virgül kullan ve büyük harflerle yaz. O zaman yakalanmazsin. :asd:

Alt biter büyük ihtimalle maç.

elano hertürlü oynar ben diyim size

Kayseri tarihinde 1 defa yenmiş bizi oda 36 yıl önce. Kayseride bu maçta seyirci ve takım galibiyet için kenetlenmiş durumda. Kayseride maça seyircinin özel ilgi gösterdiği takımında 36 yıllık hasreti sonlandırmak için çok hırslı olduğu söyleniyor. Eğer yenilirsek üst üste 3. yenilgi olacak bu.

arkadaslar cok alakasız olucak ama haftaya oynanacak bjk macına gtmek istiyorum ama gsbonus kartım yok bu yüzden muhtemelen bilet bulamıcam. gişelerde biletler nezaman satısa cıkcak bi bilgisi olan varsa paylasabilir mi benimle? birde biletix de satısa cıkcak mı biletler

Geri
Üst Alt