STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00

Ferhat bekleyip göreceğiz.

Umarım güzel maç olur.

:) 2.yarı iyşallah beşiktaş ve galatasarayı zirvede yarışırken görürüz. sizinle yarışmak daha keyifli. ama biz şampiyon olalım. ;)

Sıranızı bekleyin ortalama 7 sene de bir şampiyon yapılıyorsunuz, bu da demek oluyor ki 2016 az kalmış. :p

:) 2.yarı iyşallah beşiktaş ve galatasarayı zirvede yarışırken görürüz. sizinle yarışmak daha keyifli. ama biz şampiyon olalım. ;)

Bizim olmamızı istemezsin zaten.

İstesen Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lı olurdun.

Not:Mesajlarını daha düzenli yazarsan sevinirim. Düzgün yazılan mesajlar daha rahat okunuyor.

Dil mi cıkardın :ka23:

Bu 4 maçtan 12 puan alabiliriz bencede. Ama şu anda fenerden 10 trabzondan 16 puan fark varken bunlardan birini geçmemiz çok zor. Bursayı saymıyorum onların çöküşe geçeceğine eminim.

Bursa bundan sonra toparlar kendini ve en büyük adaylardan biri olur.Bursa yaşayacağı çöküşü zaten yaşadı.İçerdeki son 5 resmi maçı kazanamamış daha nasıl çöküş olacak.Bursa yine çok ciddi favorisi bu senenin de

Buyuk gun geldi catti. Yonetim Vezir mi olacak, Rezil mi? Yense bile rezil orasi ayri tabi :D ama lafin gelisi

Skor bence soyle olacak malesef Galatasaray 0-1 Besiktas

gol 65. dakika Fabian Ernst

Buyuk gun geldi catti. Yonetim Vezir mi olacak, Rezil mi? Yense bile rezil orasi ayri tabi :D ama lafin gelisi

bence çok gollü bir maç olacak. ama bizim savunma yüzünden.

Bu maçta her türlü gol atarız.Eğer ligin açık ara en kötü defans yapan takımına da gol atamayacaksak maça hiç çıkmayalım daha iyi.Kusura bakma da o kadar da düşmedik daha.Pino az bişey dengeli oynasın kepaze eder tek başına Beşiktaş'ı.Ben Barış'tan da bir gol gelebilir diye düşünüyorum

Yalniz kaybedersek gercekten emin adimlarla Bank Asya´ya dogru ilerleriz :)

Schusterin bu macta supriz yapacağını bekliyorum.. En azindan Fenerbahce macindaki ilk 15 20 dakikalik baskiyi hissetirecekler. Eger o baskida gol bulabilirlerse iste ozaman bol gollu olabilir ama ilk 20 dakika gol olmaz ise fazla gol olmaz veya hic olmaz

bu kadar mı umutsuzsunuz takımınızdan.

Besiktas maci icin umutsuz degilim acikcasi. Ama genelinde umutlu olacak ne var ki Galatasaray ile ilgili? Tarihin en kötü günlerini geciriyoruz. Bank Asya lafi abartili bir sitemdir sadece.

Schusterin bu macta supriz yapacağını bekliyorum.. En azindan Fenerbahce macindaki ilk 15 20 dakikalik baskiyi hissetirecekler. Eger o baskida gol bulabilirlerse iste ozaman bol gollu olabilir ama ilk 20 dakika gol olmaz ise fazla gol olmaz veya hic olmaz

bence çok büyük sürprizlere gebe bir maç .skor açısından.

Baros yoksa gol de yok

Geri
Üst Alt