Yunus Emre Çayırlı
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2009
- 4.042
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00
Artık galibiyet zamanı geldi.
Artık galibiyet zamanı geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 farkla kazanırız.
Oooooo tahrik edici mesaj çok tahrik oldum sağa sola saldırıyorum şu an banlayın şunu![]()
geliyoruz.![]()
Ferhat bekleyip göreceğiz.
Umarım güzel maç olur.
2.yarı iyşallah beşiktaş ve galatasarayı zirvede yarışırken görürüz. sizinle yarışmak daha keyifli. ama biz şampiyon olalım.
![]()
2.yarı iyşallah beşiktaş ve galatasarayı zirvede yarışırken görürüz. sizinle yarışmak daha keyifli. ama biz şampiyon olalım.
![]()
dur ya yeni geldim espri mayetinde dedim .özür dilerim.
Bu 4 maçtan 12 puan alabiliriz bencede. Ama şu anda fenerden 10 trabzondan 16 puan fark varken bunlardan birini geçmemiz çok zor. Bursayı saymıyorum onların çöküşe geçeceğine eminim.
Buyuk gun geldi catti. Yonetim Vezir mi olacak, Rezil mi? Yense bile rezil orasi ayri tabiama lafin gelisi
Skor bence soyle olacak malesef Galatasaray 0-1 Besiktas
gol 65. dakika Fabian Ernst
Buyuk gun geldi catti. Yonetim Vezir mi olacak, Rezil mi? Yense bile rezil orasi ayri tabiama lafin gelisi
Skor bence soyle olacak malesef Galatasaray 0-1 Besiktas
gol 65. dakika Fabian Ernst
Yalniz kaybedersek gercekten emin adimlarla Bank Asya´ya dogru ilerleriz![]()
bu kadar mı umutsuzsunuz takımınızdan.
Schusterin bu macta supriz yapacağını bekliyorum.. En azindan Fenerbahce macindaki ilk 15 20 dakikalik baskiyi hissetirecekler. Eger o baskida gol bulabilirlerse iste ozaman bol gollu olabilir ama ilk 20 dakika gol olmaz ise fazla gol olmaz veya hic olmaz