STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | Devre Arası

Pino karsı karsıya kacarmı donen top kewel o kacarmı 2-3 tane net kactı ya

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00

Cüneyt Çakır; tam takır.. İnanamıyorum kararlarına.. Susup şamar oğlanı olmaktan hoşlanıyor muyuz yahu, elbette konuşacağız şu rezillliği.. İlk yarıda yaptıklarını toplasan hakem seminerinde ders diye okutulur.. :mad:

Yil 2010 hakemler hakkinda konusmayi ne zaman birakacagiz artik? Once bizim takima bak !

Cüneyt Çakır Fifa Cocartlı mıydı?

Ali Turanı oynatmak bize ihanettir.Bu adamlar ne yapıyor yahu.

Holosko kazması bile Ali karşısında coşuyorsa Quaresma olsaydı ne olacaktı acaba .

Hakemde bahane aramayin beyler. Cok mu iyi oynuyoruz sanki, pino kaybolup gidiyor. 2 sene sonra sampiyonlar ligini kazanacaksak 10-0 yenilelim raziyim. Gelecekte hangi sonuc hayirlisi olacaksa Galatasaray icin o olsun

Ali cikip - Kral girmeli

Sabri - Neill - Servet - Hakan

Cana - Ayhan

Pino - Elano - Kewell

Baros​

Abartmadan söylüyorum. Bu ligin acik ara en kalitesiz kadrosuna sahibiz. Ben bu kadar etkisiz ve kalitesiz adamlari bir arada görmedim. Yok böyle bisey. Ulan siz Galatasaray´i hali saha ekibi mi sandiniz da bu kazmalari bu takima topladiniz?

En kalitesiz mi bilmiyorum ama en kalitesiz 5 takimdan biriyiz, ben bunu gecen seneden beri söyliyorum.

Gecen sene gerci en kalitesiz orta saha bizde diyordum ama simdi kadro olarakta en kötülerden biriyiz kanimca.

Elano Ali >>>> Baros Barış girerse alırız bu maçı

Yenilmemiz lazım, hatta Polat ve tayfası gidene kadar devamlı yenilmemiz lazım ki aksini de düşünmüyorum. Bu yıl derece alacağımız yok nasılsa kümeye de bi şekilde düşmeyiz herhalde. Yenilmeye devam edersek Divan'daki dinozorlar uykularından uyanır belki. Bu takım nasıl zarara uğratıldı görülür. Keita gibi adam disiplinsiz ahlaksız diye yollanıp , BAlta , ayhan ve hatta Arda gibilerinin takımda barındığını görür.

Bu kadar beceriksizler ordusu bir takım görmedim hayatımda. Rezil bir futbol oynanıyor şuan. Miğdem bulandı o derece.

Ulan Sarp'tan kurtuluyoruz Ali gibi adamlar çıkıyor bu sefer.

Ya beyler Pino bence takımdan gitsin , tamam hızlı koşuyor ama BENCİL. Bomboş pozisyonları harcadı.Pas atmıyor...

ali turandan sağ bek icat edenlerin beynine tükürüyüm

Geri
Üst Alt