STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Trt 1 de Emenike şov var :)

arkadaslar bosuna yaziyoruz burda, sanki bizimi dinliyorlar. En iyisi ispanya ligini izlemek, mesela yarin el clasico var

sezgin gidiyor, görün bakin.

Sus dediler hagiyi getirdiler. Şimdide Sezgini yollarlar. Ama dert etmeyin bu takım düzelmez. Yollayacak adam azaldı. Az kaldı adnan başkan dayan :) Sıra sanada geliyor

Bu yönetim gelen bütün gelirleri yedi galiba..

ankaragücü-fener maçında feneri tutacaz galiba :lol:

bu arada neill'ın centilmenlik hareketi çok hoşuma gitti

BIRAK HOCA KENDİ ARAMIZDA ŞURDA 10 KİŞİ GEÇSE DAHA İYİ YÖNETİR.

RASGELE 11 ÇIKARIM SİZE ,Abdullah TAŞAN,Adem ANDİÇ,adnan korkut,Ahmed Yusuf Asiltürk,Ahmet Daren,Ahmet Geçgel,ahmet yanmaz,Ali AYTAŞ,Ali Cengiz,Ali Erenler,Alper ONAN,Arda Aktararlar,

Bir de ben:lol:

Ziya Sengül gizli Galatasaray'li bence. Helal olsun süper konusuyor.

samiyeni yıkıyorlarya o korner direklerini sezginle polata hediye etmeleri lazım

Biz halı sahada maç yaparken bile mağlup duruma düşünce kıçımızdan ter akana kadar mücadele ediyoruz maçı kazanmak için üstüne üstlük maçın sonunda birde para veriyoruz saha sahibine.Adamlar Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük 2 kulübünden 1'inde futbol oynuyorlar dünyanın parasını kazanıyorlar ve de doğru düzgün mücadele etmeyip elleri belinde sahada duruyorlar.Ayıp ulan ayıp.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hagi maçın ardından şunları söyledi: "Sporda sadece galibiyet yok, mağlubiyet de var. Tabii ki her maçın kendi özeti vardır. Bizim büyük şanssızlığımız ilk 10 dakika içinde penaltıdan gol yemek. Fazla konuşulacak bir şey yok, yolumuza bakarak bir şeyler değiştirmeye çalışacağız. Yarından itibaren yeni bir yola çıkmamız gerekiyor. Yarın yeniden iş başı yapıp yolumuza devam etmeliyiz. Dediğim gibi fazla konuşmaya gerek yok, tek yapmamız gereken çalışmak. Futbolcularımıza da şunu söyledim :'Bu gece gidip dinlenin, yarın yeniden iş başı yapıp bu kötü gidişi değiştirelim.'

Kahır

Ziya Şengül çok güzel konuşuyor; "Bu gün Ali Sami beyin göz yaşları akıyordu, Sami Yen stadında..."

10.sıradaki yerimizi koruduk

Servet Cetin: Taraftar Tepkisinde hakli.. Ama inansinlar belkide biz onlardan daha cok üzülüyoruz bu duruma..!!!

Bende diyorumki : Gec bu ayaklari.. simdi gör hangi kizla evde Flört edeceksindir.. Sen ve bircok Galatasarayda oynayan Futbolcular...

Servet cetin : Oyuncu degisikligime sasirmadim saadece Tabelayi görmedim.. Teknik Direktörün Taktigidir sonucta.. Ben Oynamasamda olur yeterki Galatasaray kazansin..!!!!

bende diyorumki: Frank Rijkaard´in babasinin öldügü gün yedek kaldigin icin ona Tepki gösteren benmiydim..?? Ona düsüncesini söyleyen benmiydim..??

Ne degisti aga 2-3 Hafta icinde..?? Yoksa Hedefinize mi ulastiniz baazi arkadaslarin ile..??

Geri
Üst Alt