STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa - Galatasaray | 4 Aralık | 19.00

ben bu forumdaki çogu ınsanın futbolu bıldıgınden yemın ederım suphelıyım yada hıc altyapımızı takıp etmıyorlar..anlamadıgım bırsey bu cumhur yılmazturk dıyılen arkadas ne yaptı ne gosterdıde sızlere muhtemel kadrolarda 11 e yazıyorsunuz,BIR ORTASAHA NELER YAPAR SORARIM SIZE,cumhur maclarda ne top çalma yapabılıyor ne asıst ozellıgı var ne topu ılerı tasıma ne sut ne gol ozellıgı sıfır oglu sıfır.AYRICA DIKKAT EDIN IZLEMEYEN ARKADASLARA BEN BU HAFTA PAZARTESI GUNU BESIKTASLA OYNANACAK OLAN A2 MACINI IZLEMELERINI ONERIYORUM,ızleyın cumhuruda bakalım yazabılecekmısınız bu forumda cumhur hakkında olumlu seyler.NEDEN BU KADAR IDDALI DEDIM CUNKU CUMHUR 5 YILDIR IZLEDIGIM HICBIR MACTA VASATI ASAMAMIS BIR OYUNCUDUR.BERKIN KAMIL ARSLAN ICIN YAZILAN GUZEL SEYLEREDE KATILIYORUM.genc dırıblıngı ıyı calım ve sut yetenegı gelısmıs.YALNIZ ONUNDA BIRAZ TAKIM OYUNUNA ADAPTE OLMASI LAZIM DAHA YARDIMLAŞMALI OYNARSA VE DEFANSIF YONUNU BIRAZ DAHA GELISTIRIRSE Kİİİ BEN GELILTIRECEGINI DUSUNUYORUM ,çok iyi bır acık oyuncusu kazanmıs oluruz.ben bu forumda asıl konu olması ve bır numaralı atakıma yukselmeyı hakeden anıl dilavere haksızlık yapıldıgını dusunuyorum,FIZIK OLARAKTA SUANDA TAKIMIN EN İYİSİ ANIL 185 BOYU VAR VE ATLETIK BIR VUCUT YAPISINA SAHIP,oyun stılı olarak mılan barosa en yakın oyuncu anıl şuanda ve anılın asama kaydettıgını tecrube kazanabılecegınıde hesaplarsak bence turkcell superlıgın ılk 3tekı yıldız adaylarından bırıdır.ayrıca son donemlerde umıt mıllı takımına sayılan oyuncular arasında sadece anıl gıttı cumhur ahmet kesım 92 lı olmasına ragmen berkın gıtmedı...anıl yusuf onur arıkan emre çolak emırhan ergun secıldı...ee bu ne demek oluyor umıt mıllı takımın basındakı rasıt cetıner 90 ve 91 yas jenerasyonunda sagbekte en iyi onuru orta sahada emre çolakı kalede emırhanı ve santraforda anıl dilaverı gormus(tum turkıye ve tum gurbetcı oyuncular ıcerısınden)ve takıma almıs..rasıt cetınerı elestırebılır herkes ama bu adam 4 donem ayrı ayrı zamanlarda umıt mıllı takımı calıştrdı bos adam degıl,ADAM OLACAK COCUGU YURUYUSUNDEN TANIYACAK HALE GELMIŞ ARTI...ONUN ICIN YORUM YAPARKEN ULKER ANTREMAN RAPORLARINDAKI RESIMLERE BAKARAK KONUSMAYALIM IZLEYELIM ARASTIRALIM OYLE YORUM YAPALIM...BILHASSA CUMHUR CUMHUR DIYE ISRARLA YAZANLARA LAFIM(inşallah atakımda bırkac mac oynarda cumhur gorursunuz ortasahanın vırtıyozunu:)

gelcekte galatasarayın kadrosu 1 transfer kalecı 2 transfer sag bek 3 berk nezır ogulları 4 semıh kaya 5 transfer stoper 6 transfer onlıbero 7 transfer ortasaha 8 emre çolak 9 berkın kamıl arslan 10 arda turan 11 anıl dilaver....bu kadroda transfer dedıklerım yabancı olmalı yanı 5 adette yabancı genc gelecek vaaden oyuncu...2 sene sonranın bu kadrosu yas olarak genc dınamık ve son derce yeteneklı en onemlısıde galatasaray altyapısı ve ruhunu altyapılardan almıs savascı bır takım

gelcekte galatasarayın kadrosu 1 transfer kalecı 2 transfer sag bek 3 berk nezır ogulları 4 semıh kaya 5 transfer stoper 6 transfer onlıbero 7 transfer ortasaha 8 emre çolak 9 berkın kamıl arslan 10 arda turan 11 anıl dilaver....bu kadroda transfer dedıklerım yabancı olmalı yanı 5 adette yabancı genc gelecek vaaden oyuncu...2 sene sonranın bu kadrosu yas olarak genc dınamık ve son derce yeteneklı en onemlısıde galatasaray altyapısı ve ruhunu altyapılardan almıs savascı bır takım

Kardes kusura bakma iyi niyele söylüyorum ama sen kafayi altyapiyla bozmussun. :)

A Takimdan cok Alt Yapiyla ilgileniyorsun heralde.

Sende haklisin en azindan bi rekabet olur orada.

atakım ıyı olsaydı omıt verseydı bozmazdım ama transferle basarı olmas bır fubol takımı kendı altyapısından oyuncu cıkarmayacaksa altyapısını kapatsın..dunyada artık buna dondu hem ekonomık hemde kendı altyapından cıkacak oyuncu daha bır deger tasır..sankı baska bır klupten transfer edılen oyuncu altyapı gormedımı mesela eren albatrakı alıyor galatasaray bursaspor a2 sınden..illa transfer olsun dıye transfer yapılıyor ama maalesef buna hem taraftarımız hemde basın sebep oluyor.cunku haber nıtelıgı transferler tasıyor taratfarı transferler heyecanlandırıyor..bırde soyledıgın su lafa ıstınaden bır cvp vermem gerekırse a2 takımı gercekten keyıf veren futbol oynuyor,NEDEN ATAKIMDAKI RUHSUZ KABILIYETSIZ ADAMLARIN YORUMLARINI YAPAYIM,a2 takımında asgarı ucerete oynayıp bır amac ıcın didinen gencecık pırıl pırıl yeteneklerı konusmak varken

artık şu gençlere şans vermesi lazım haginin zaten kaybedecek bişey kalmadı en azından seneye hazırlık olur, yönetiminde adam akıllı transfer yapacağına da hiç inanmıyorum, tek yol altyapıdan iyi oyuncular yetiştirmek

Bu macta teknik taktik yok, ama öyle ama böyle alacagız.

yok artık bu maçı da rahat alırız diye düşünüyorum ama golü nasıl atarız en ufak bir fikrim yok.

Kasımpaşa'yı da yenelim. Kasımpaşa'ya da yenilirsek komedi olur.

...........................ufuk..................................

......sabri.........neill...........servet..........insua.....

.......................cana...........ayhan...................

..........pino................arda...................kewel....

...............................batdal............................

bence çıkabilecek en iyi kadrolarn biri bu...ama ardanın durumu belli değil..maç eksiği var diye oynamayabilirmiş..

kewel istenilen düzeyde değil...batdal öyle...servetin yerine gökhanı koysan ne değişir aliyi koysan daha kötü olur..

şu kadronun yedeklerini yazmak bile istemiyorum...eserinle övün yönetim

GALATASARAY

Ufuk

Sabri

Neill

Gökhan Zan

İnsua

Barış

Cana

Hakan Balta

Serdar Özkan

Kewell

Pino

Bu maçı kazanmamız için ayhanın hat trick yapması lazım

...........................ufuk..................................

......sabri.........neill...........servet..........insua.....

.......................cana...........ayhan...................

..........pino................arda...................kewel....

...............................batdal............................

bence çıkabilecek en iyi kadrolarn biri bu...ama ardanın durumu belli değil..maç eksiği var diye oynamayabilirmiş..

kewel istenilen düzeyde değil...batdal öyle...servetin yerine gökhanı koysan ne değişir aliyi koysan daha kötü olur..

şu kadronun yedeklerini yazmak bile istemiyorum...eserinle övün yönetim

Bence de.

gol atmalıyız. Ama nasıl atıcaz?

Maçı DIGI vermeyecek dimi, 1. kanal olan :o

+4 gol çıkar forvet hattımız saçmalamasa maçı rahat alırız.

Geri
Üst Alt