STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | 2.Yarı

Rijkaard ne alaka?

1 sene kafamızı ...... Rijkaard Rijkaard diye. Rijkaard gidince takım harika olacak fln diyordun, Rijkaard yüzünden takım kalitesinden uzak diyordun. Şimdi neden konuşamıyorsun merak ettim sadece. Ama susman en iyisi.

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

haysiyetsiz Polat istifat et ulan! olacak iş değil ya. Sırf şu Seyrantepe olayından 500 milyon dolar zarardayız, futbolu geçtim rezil herifler.

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Admin izin ver küfür edim bitane banlam nolur :D

Arkadaşım birincisi sana demedim bu lafı, ikincisi durumu normal göstermeye çalışma ne demek ben sadece kasımpaşa ile bu takım aynı ayarda dedim.Biz rezaletiz golcümüz yok , bunu bana sen öğretme bari ben görürüm sağol

Evet her takım Kasımpaşa değil.Ne defans nede hücum yapabiliyor Kasımpaşa.Attığımızı bırak kaçırdığımız gol poziyonu toplamda ligde attığımızdan fazla.Başka Kasımpaşa yok.Bugün olduğu gibi biraz mücadele eden dağıtıyor bizi.3 kere gelip 2 kere gol attıklarından ziyade bizim gol pozisyonumzu yok.İki pres görünce top bile yapamıyoruz.Baroş Arda olsada nafile.Bu takımın içi boşalmış.Kasımpaşadan başkasına gücümüz yetmez bizim.

taraftarlar erken yıkım için harekete geçdi,dozerlere ihtiyaç bırakmayacak.

yazık ya,19 puan olacak fark ve biz neler konuşuyoruz neler tartışıyoruz...

Maçın ilk yarı görüntülerine erişimi olan bir arkadaş var mı? Bir SS isteyeceğim de. Ya da ilk yarı görüntülerini indirebileceğim bir yer var mı?

1 sene kafamızı ...... Rijkaard Rijkaard diye. Rijkaard gidince takım harika olacak fln diyordun, Rijkaard yüzünden takım kalitesinden uzak diyordun. Şimdi neden konuşamıyorsun merak ettim sadece. Ama susman en iyisi.

kusura bakma guluyorum, lutfen benim yazdigim butun yorumlari oku! Kapak olsun sana

Ben tam tersi hep savundum Rijkaardi hala da savunuyorum.. Ben burda Misimovic transfer edilince herkes gibi sevinmedim cunku, yonetim adam gibi transfer yapmadi. Rijkaard'a istedigi malzemeyi veremedi. Ne icip'te forumu takip ediyorsun anlamiyorum

Ne denebilir ki? Bu maçın üstüne söylenecek bir şey yok, bazı şeyleri tekrarlamanın da lüzumu yok. Koy .... rahvan gitsin.

seni yıkacak dozerin?

Riijkaard da duacı olalım 4 maç üst üste galip gelmesini sağlamasaydı bu kazamaların şu anda kasımpaşa ile aynı puanda olacaktık.

Stadı yıkıyorlar bari takımda statta olsunda yıkım bir işe yarasın.

Veda dediğin böyle olur :lol:

Hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray taraftar grubuydu. Hem de böyle bir günde! 90 dakika 5 de yesen veda böyle mi yapılır ?? Şimdi konuşun ayhanınızı servetinizi barışınızı kendi vicdanlarınızı temize çıkarın. Yazıklar olsun UlAn!

şimdi sıra aslantepede

onu bile burnumuzdan getirecek bu rezil takımı kuran tüm yöneticilere ve saha da oynar gibi yapan asalak tipli bazı futbolculara helal olsun

Paralı başkan bulamazsak halimiz harap. Bu takımı yenilemek için stadın geliri yetmez. Yetse bile önümüzdeki yıllarda yeniden sıkıntı çekeriz.

Ne olacak bu Galatasararayin hali Mr. Polat

Geri
Üst Alt