STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Adnan Polat: Nasıldı transfer dönemimiz Adnan

Adnan Sezgin: 10 numara. evet.

Adnan Polat: Kolaydı yani?

Adnan Sezgin: Tabii ya, çalıştım.Gerekeni yaptım.Sattım.Keita'yı sattım sadece.Attım kasaya.Bonservisi bitenler bedava,bedava ya.Alıyorum,niye para veriyim? Kewell karşıma çıktı, yeni transfer diye yutturdum. bu kadar.

Adnan Polat: Geçmiş olsun

Adnan Sezgin: Teşekkür ederim

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | 2.Yarı

360 derece dönmek diye buna derim ben. :D

Neden bahsediyoruz sen? Ne donmesi, neler sacmaliyorsun... Okudunmu benim Rijkaard hakkinda yaptigim yorumlari? Tartisacak baska birisini bul, beni bos bos tartistiriyorsun

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Konya maçında ne olur 4-5 tane genç oyuncuyu oynatın , yeter artık ne korkak adamlarsınız siz...

Rıdvan: Bu kadronun en az 25 puan alması gerekirdi, 20 çok az..

Aleme rezil olduk ya..

Sanırım sadece yabancılar değişecek.

Yerliler aynen kalacak.

Bravo sİze bravo bravoo ne dİyelİmkİ artik kelİmelerİn tÜkendİĞİ noktadayiz aferİn sİze beyler. Rezİl ettİnİz bİzİ

Kumeye dusecez bu gidisle :asd:

enazindan aramizdaki skortaraftarlarindan kurtuluyoz?

Ali Sami Yen Stadı'ndaki son lig maçında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi, karşılaşma sonrası Lig TV mikrofonlarına açıklamalar yaptı.

Hagi, "Çok güzel başarılar ve galibiyetler elde edilmiş bu stadyumda herkesi üzdüğümüz bir gece oldu. Böyle bir sonucu kimse istemezdi; ama malesef oldu. Herkes evine gidip bunun analizini yapmalı. Bu stada bu veda yakışmadı. Galibiyet istiyorduk; ama konsantrasyon eksikliği yengiliyi de beraberinde getirdi. İlk 20 dakikayı kendime bile açıklayamıyorum. Taraftarın tepkisi de son derece haklı" dedi.

Ne konsantrasyonuymus arkadas, kaleye11 tane formali direk dik ,yine bu maci en azindan kaybetmezdi :D

Deplasmanda ilk galibiyetlerini aldılar. Tebrik ediyoruz..

Adnan Polat: Nasıldı transfer dönemimiz Adnan

Adnan Sezgin: 10 numara. evet.

Adnan Polat: Kolaydı yani?

Adnan Sezgin: Tabii ya, çalıştım.Gerekeni yaptım.Sattım.Keita'yı sattım sadece.Attım kasaya.Bonservisi bitenler bedava,bedava ya.Alıyorum,niye para veriyim? Kewell karşıma çıktı, yeni transfer diye yutturdum. bu kadar.

Adnan Polat: Geçmiş olsun

Adnan Sezgin: Teşekkür ederim

renkdaş çok iyidi bu ya bütün sinirimi gerginliğimi aldı valla ehehehehe :D

Kumeye dusecez bu gidisle :asd:

enazindan aramizdaki skortaraftarlarindan kurtuluyoz?

Rijkaard'a sallayanların 180 derece döndüğünü de görüyoruz. :D

Bu arada bay Neeskens ne yapiyor mac kenarinda, ancak biseyler not aliyor. Oda gitsin bi zahmet :D

Bugün ki; Boluspor-Mersin İ.Y maçı gerçekten daha zevkliydi özellikle son 20 dakikası. Kötü de olsa 2 tane fririk golü gördük. :D

Sözde yönetimi ve takımı protesto ediyoruz ama TTArena kombinelerinin çoğu satılmış diyorlar.Adamlara alın biz yiyemedik siz yeyin demek gibi bir şey.Bunun neresi protesto.Almayın be almayın şu kombineleride tutuşsunlar.

Bundan sonra yapılacak transferlerde fazla seçici olmaya gerek yok. Sadece tomografisini çekip baksınlar, beyin ve beyincik var mı oralarda bir yerde, efendime söyliyim ön lobu arka lobu falan yerinde mi. Önemli şeyler bunlar.

İstifaaa istifaaa Frank Rijkaard istifaaa.

Büyük, büyük başkaaan Adnan Adnan Polaaat.

Ooooo Ayıboğan Serveeet.

Rijkaard'a sallayanların 180 derece döndüğünü de görüyoruz. :D

Ne kadar kiskirtici birisin sen, utanmadan hala dolayli yoldan bana satasiyorsun. Benim Rijkaard hakkinda tam tersi dusundugumu ispatla hadi?

Hakikaten düşünüyorum, Rijkaard bu takımı uçuruyormuş arkadaş. Yönetim başarılı bir t.direktörü kovmuş.

Rijkaard'a sallayanların 360 derece döndüğünü de görüyoruz. :D

benimi kast ettin bilmiyorum ama ben 'rijkaardciydim'

rijkaard istifa diyenleri soyle bir sıraya cizip osmanli tokati atmak lazim.

VIVA COMMANDANTE & IMPARATOR

:asd:

Önceden bir maç sonunda en fazla 2 adam kötü diyebiliyorduk,şimdi 1 tane iyi adam bile sayamıyoruz.

Geri
Üst Alt