STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Rijkaard kalsa ne olacakti ki bunu soyleyin, babasinin hayrina adami takimda tutacak halimiz yoktu. Futbolcularin onun icin oynamadiklari da ortadaydi, e o zaman ne Rijkaard'i kardesim hala?

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Rijkaarda sallayanlara selam olsun. Bisey diyorsak bosuna demeyiz

benimi kast ettin bilmiyorum ama ben 'rijkaardciydim'

rijkaard istifa diyenleri soyle bir sıraya cizip osmanli tokati atmak lazim.

VIVA COMMANDANTE & IMPARATOR

:asd:

Yok Hakkı seni biliyorum, genel söyledim ben. Bu maçın sorumlusu da Rijkaard bazılarına göre.

@Şerafettin; sana birşey yazarsam alıntı yaparım. Çok üstüne alma her lafı. Ama gerçekten sen biliyorsun bende, Rijkaard'a az sallamadın.

Mehmet Battal'ı Baros'un yedeği yapanlara yazıklar olsun. Bu insanlar Galatasaray'ı yönetiyor , koskoca Galatasaray kimlerin elinde vah ki ne vah. Artık maçlarda Adnan Polat'ın o somurtuk yüzünü görmek istemiyorum. Bu acıyı bizlere yaşattığınız için bir dakika bile durmayın yönetim olarak hepiniz defolun gidin .

Rijkaard kalsa ne olacakti ki bunu soyleyin, babasinin hayrina adami takimda tutacak halimiz yoktu. Futbolcularin onun icin oynamadiklari da ortadaydi, e o zaman ne Rijkaard'i kardesim hala?

Oyuncular onun icin oynamiyorsa onun icin TD degil oyuncular gider. Avrupa'da futbolcunun adina bakmadan artistlik yapani kadro disi birakiyorlar. Yani, cozum Rijkaard icin oynayacak oyuncular alinmaliydi. Ayrica adamlar kazma, Rijkaard icin degil, Maurinho ve Ferguson bile gelse oynayamazlar.

Ölmeyi bekleyen hasta gibiyiz; ümit yok, gelecek yok. Yeniden doğmamız lazım, köklü bir revizyon şart. Yönetim ve teknik kadro dahil, herkes görevini bırakmalı ve yeni bir başkan, yeni bir teknik ekiple takım baştan yaratılmalı. A2 kadromuz bile revizyona uğramalı o derece köklü bir değişim yapmamız lazım.

Rijkaard İstifa !!

Rijkaard hic bir zaman demedi 3cü basarilik dir diye, tek dedi oldugu gecen sezon 5ci bu sezon 3cü olduk. tek bir cümleydi, ve sagolsun medya yine bir cümleye okadar yeni kelime ekledi ki.

Malesef Yönetim bile inaniyor medya ya...

Daha bunlar iyi günlerimiz. 2.yarıda 200 milyon dolarlık yeni stat nasıl hiç edilir, telekom arena nasıl rakipler için çiçekli ev olur onu göreceksiniz. Daha durun hele....

AYHAN Akman cenabeti bu takımdan gitmedikçe bu takımdan hayır gelmez...............................1000 kere bunu yazdım buraya...

İşleri bu duruma getiren yönetim ama kendimi Polat'ın yerine koyuyorum bundan sonrası için çözüm ne bilemiyorum.

saldır muhalefet

.

Rijkaard harikaydı demiyor ki kimse Hayri. Ama Hagi'den bir eksiği yoktu bu adamın. Rijkaard en azından Es-Es, İBB gibi zorlu takımlara 3 tane gol attırabilecek oyun oynattı. Kovulmasaydı da eminim 4-5 puan daha yukarda olurduk bugüne göre. Ama takım ortada, kötü hoca da iş yapamaz, iyi hoca da.

Rijkaard ve Keita bu takimda kalsaydi ve insua misi transferleri yerine 2 saglam topçu gelseydi bu hallerde bko olurduk

Bir utanç gecesi daha oldu. Sami Yen 'deki son 3 lig maçını kaybederek, bu sezon oynadığımız 8 maçın 5 ini kaybederek müthiş! bir final yaptık.

Oyuncular;

- Ruhsuz mu?

- Yeteneksiz mi?

- Kendilerine güvensizler mi?

inanın bilmiyorum.

Ama yönetimi, futbolcusu, taraftarı silbaştan yapmak yani reset atmak şart.

Dogru konus az once bana demedinmi 360 derece diye? Ne icipte geldin, hala Rijkaard'a az sallamadin diyorsun, seni Allaha havale ediyorum..

Ne güzel işte 360 derece dönmüşsün. Yani söylediğin laflarda herhangi bir çelişki olmamış. :)

tebrik ediyorum büyük başarıydı deplasmanda galibiyeti olmayan takıma deplasman galibiyeti yaşattınız bundan daha büyük bir başarı olur mu....:lol::lol::lol:

Geri
Üst Alt