STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-0 Galatasaray | 19 Aralık | Devre Arası

Takimda iyi olan kimse yok. Ben herzamanki gibi sadece Neill´i begeniyorum. Adam sorumluluk aliyor tek basina. Kewell bitmis artik. Artik Kewell´i güzel sekilde ugurlama vakti geldi. Adamin yürüyecek hali yok. Onun denedigi calimlari ben futbola baslarken antremanda kendi kendime yapiyordum. Top teknigim gelissin diye. Kewell´in faydadan cok zarari var

Ha bu arada golü atarsa kewell atar ama bu kewellın iyi oynadığı anlamına gelmez..

Olm saçmalama ya çok saldıran rakip yok ki karşında,Çağlar a defansif olarak çok iş düşmemesine rağmen soldan çok atak yedik,Çağlar ın bu maçta bize ofansif gücünü göstermesi gerekir,çünkü zaten rakip çok saldırmıyor,bu tarz duran top hariç gol olmayacakmış gibi giden maçlarda beklerin çok etkisi olur,ofansif olarka bişey göremedim,defansif olarak ağır zaten,bence bi nuamrası yok,ama Hakan dan iyi mi? evet.

Kontradan geliyor o ataklar işte.Oldukça iyi.Ofansif anlamda iyi olsa ne değiştirecek kimse ne yaptığını bilmiyor ki ileride ?

Adım gibi eminim bu Hakan bu yönetim sayesinde en kötü 2 sene daha top oynayacak bizde.

Takımda kiralık oyuncu istemiyor Hagi..

:)

Ya satılıkları ne yapacağız hocam,her maç takımı sabote edenleri?

Sen tamam sakız çiğneyeni A2'ye yollarken,tek başına 12 gol yedirmiş bir adamı her hafta nasıl oynatırsın?

Yok abi bu takımda kirli işler dönüyor,bu takımda entresan işler var..

Hagi'de bu sistemin bir parçası oldu yazık!

Olm saçmalama ya çok saldıran rakip yok ki karşında,Çağlar a defansif olarak çok iş düşmemesine rağmen soldan çok atak yedik,Çağlar ın bu maçta bize ofansif gücünü göstermesi gerekir,çünkü zaten rakip çok saldırmıyor,bu tarz duran top hariç gol olmayacakmış gibi giden maçlarda beklerin çok etkisi olur,ofansif olarka bişey göremedim,defansif olarak ağır zaten,bence bi nuamrası yok,ama Hakan dan iyi mi? evet.

berbat takim konyanin en iyi kanadinin sag kanadi olmasinin ve soldan gelecek hic bir gucunun olmamasi nasil etkiliyor durumu

mesela tum itisme dalasmalarin o kanatta olmasi da mi bir ipucu degil?

Hakan Balta en çok koşan oyuncumuz yanlış duymadıysam :)

Ligtv dalga geciyor bizimle. Hakan Balta 10 tane depar atmis. :o

Kewell'a da kızamıyorum takımın hücumda tek yaratıcı oyuncusu konumunda.Yaşı da malum.O yükü kaldırması zor.

Galatasaray'da Hakan Balta en fazla mesafe katetmis :o

kewell konusunda taraftar olarak büyük hata yaptık bunu kabul etmemiz lazım. sevmek başka şey verimli olmak başka şey.

maalesef eski halinden eser yok. tabii gene de, her an bir şey yapacak oyuncu sayılabilir o yüzden 11'de çıkması doğru.

yalnız balta ikinci yarı sahada olursa artık ne derim bilmem.

3 ayda Hagi´nin takima getirdigi hava:) Arkadaslar Hagi Galatasaray´in Teknik Direktör´ü olamaz. Hani Hagi varken kimse böyle laubali oynayamazdi? Hicbirsey yapamiyorsa hirs getirir takima diyordum. O da yok. Sistem desen hic yok zaten:) Konusmaya bile degmez. Hagi bizi kurtaramaz.

Konyalı rekor kırmış.

Tekrar görüyoruz ki bulunduğumuz yeri hak ediyoruz.

Geri
Üst Alt