STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-0 Galatasaray | 19 Aralık | Devre Arası

Ayagina top gelmedigi icin siritmamis olabilir.

Anıl topçu da değil zaten.! Adam ne yapsın top getirmiyolar ki bence pas alışverişleri falan fena değil.boyu çok uzun değil ama güçsüz değil. bu maçta 10 gol kaçırsada Anıl'da ısrar edilmeli ve arkasındayım

Tamam Hagiden TD olmaz ama Rijkaard'a yönetim biraz yardimci olsaydi, suan takimin basinda hem Rijkaard olurdu, hemde Hagi teklif yapmaya mecbur olmazlardi bile. Allahim bunlar nasil insanlar, azicik akil yok mu be. Adam bas bas bagiriyordu, it's all about the quality diye.

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-0 Galatasaray | 19 Aralık | İlk Yarı

hagi mi futbolu bilmiyor....burda okuduklarima kizsam mi yoksa bir yerimle gülsem mi bilmiyorum. burda herekes futbol pröfesörü anlasilan.

hagi futbolu bilebilir ama insan psikolojisini bilmiyor evet..

bugün sakız çiğniyor diye takımın yıldızlarının sakat olduğu dönemde misimovici silen baltayı orta sahada korkuluk gibi oynatan 0 bir teknik adam hagi..

futbol proföserü değilim ama haginin futbolun teknik adamlık kısmını hiç beceremediğini görüyor ve söylüyorum.

Kewell artik sol acikda oynayamaz

Hakani cikart, Kewell forvet arkasinda kaydir, Aydini sola cek, kaybedecek birsey var sanki

Konya deplasmanında bizi aydınlığa ancak Aydın çıkarır :)

Takımda tek birine kötü demek de saçma. Çünkü herkes kötü. Bu iş bireysel değil. Adnan Polat'ın eseridir bu.

Hakan nelere Kadir ya offf offff:mad: Bu saatten sonra nereye koyarsan koy iş yapmaz. 2. yarı Hagi'nin yapacağı değişiklik kesin Anıl'ı alacak oyundan. :hang:

Arda'nın kesin oynatılması lazımdı. Kafalarda ne var bilemiyorum :bansign:

Cem-Musa-Serkan girsin Servet-Hakan-Ayhan çıksın.Gençleri görelim bıktım bu ruhsuzları görmekten...

Takımdaki yerlilerin buysa bir şey olmaz diyoruz.Sonra bana kızıyorlar Ronaldinho'ya karşı çıkarsın diye :D Ulan Messi'yi getir şu düzende futbol hayatı biter be. Pas aldığı adam Ayhan olur.

Kontradan geliyor o ataklar işte.Oldukça iyi.Ofansif anlamda iyi olsa ne değiştirecek kimse ne yaptığını bilmiyor ki ileride ?

Aga fener maçlarına biraz bak misal,bazen gökhan gönül resmen takımın tek yaratıcı oyuncusu gibi oluyor,yani çok sıkşan maçlarda,bu da öyle bir maç,bekler hücumda iyi olmalı,kewell geriye yardım etmiyor diyorsunuz da,Çağlar da kewell a yardım etmiyor hiç;),sonra dönen topta Çağlar ne yapsın oluyor,olmaz ki öyle hacı,sende hücumda kewell a destek ver,bi boş alan yarat,en azından önündeki 2 adamdan birini kendine çek ne bilim.

Hücum hattımız Teksas filmlerine benziyor.Kızılderililer,kovboylar, haydutlar felan.Kimse ne yaptığını bilmiyor

:(:(

Kewell artik sol acikda oynayamaz

Hakani cikart, Kewell forvet arkasinda kaydir, Aydini sola cek, kaybedecek birsey var sanki

Kewell artık hiç bi mevkiide oynayamaz adamın son sakatlıktan sonra yürüyecek hali kalmamış rakip futbolculara saldırıyo istediklerini yapamayayınca

Takımdaki yerlilerin buysa bir şey olmaz diyoruz.Sonra bana kızıyorlar Ronaldinho'ya karşı çıkarsın diye :D Ulan Messi'yi getir şu düzende futbol hayatı biter be. Pas aldığı adam Ayhan olur.

ayhan'dan pas almak için onun gerisine geçmek lazım. sadece geri oynayabiliyor.

Kadro varmı :o

allahtan misimovisc kadro disi birakildi. bak takim nasil da super oynuyor. hele biraz sonra bir frikik pozisyonu olur, en az 4 bes muhtesem ceken oyuncularimiz var tabi. hepsi frikik ustasi....cok tesekurler hagi tesekurler.

millet dun 0-0 giden maci frikikten kazaniyor, biz elimizdeki tek frikik ustasini, sakiz cigniyor diye, kadro disi birakiyoruz. of of......

Konya kazanir umarim sampiyon falan olacagimiz yok zaten. Ligi 13. bitirelim de adnan daha da rezil olsun! Gerci fark eden bir sey yok yeni stadda yuhlanmadan birakmamakta israrci. Bir stad acilisinda yuhlanacak ilk baskan olarak tarihe gececek.

Aga fener maçlarına biraz bak misal,bazen gökhan gönül resmen takımın tek yaratıcı oyuncusu gibi oluyor,yani çok sıkşan maçlarda,bu da öyle bir maç,bekler hücumda iyi olmalı,kewell geriye yardım etmiyor diyorsunuz da,Çağlar da kewell a yardım etmiyor hiç;),sonra dönen topta Çağlar ne yapsın oluyor,olmaz ki öyle hacı,sende hücumda kewell a destek ver,bi boş alan yarat,en azından önündeki 2 adamdan birini kendine çek ne bilim.

İşimiz sol beke kaldı yani :o Yaratıcılık felan.

Geri
Üst Alt