STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Sezer,Volkan Şen,Biglia gelirse ibretlik bir kadro olur.

Yıl sonuda 1-2 rütuş daha tamamdır.

Ama, illaki gitmesi gerekenler gitmeli,hemde tez zamanda.

Cana gelecek hafta cezalı..Bursa maçında işimiz zor..

Taraftara hayrın kaldım.

Uzun zamandan beri ilk defa bu kadar güzel takıma itici güç oldular.

Stancu ileride ne yapar bilemem ama şuan ki futbolu ile iyi izlenim bıraktı, takıma alıştığında ve form tuttuğunda dahada iyi olacağını düşünüyorum.Insua değişikliği şu şekilde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum tabi o anki durum nedir bilemiyorum; Barışı çıkarıp, Cana'yı ortaya çekebilir H.Baltayı stopere çekip Insua'yı yine sol bekte değerlendirebilirdi, Stancu değişikliğin de de Ayhanı çıkarıp, Emre çolağı forvet arkasına çekebilirdi belki daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Culio her geçen maç daha da iyi oynuyor. Hayırlısı diyelim

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | İkinci Yarı

Eksik futbolcuların katılımıyla daha iyi olur takımımız inşallah, "kalecimiz var, yabancı hakkını kullanmayalım" diyen zihniyet son dakikada ufukun yaptığını görünce bu transferin ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır heralde. Sen oraya kadar getir, son dakikada kalecin amatörce bi hata yapsın, herşey berbat olsun..

yekta tam tahmin ettigim gibi

milli takimdanda kesemeyecekler bu adami yakinda

Zor olsada maci aldik transfer lazim bu takima.

Adamlarin hic birsey yapmadan iki tane net pozisyonlari vardi. Valla cok üzülürdüm kazanamasaydik.

hele o enaramonun kafasında sandalyede çakılı kaldım :D:D bugün son zamanlarda hiç yanımızda olmayan şansta yanımızdaydı :D

Kısır pozisyonlu, ileride yeterince top taşıyamadığımız, bitirici vuruşu yapamadığımız, mücadele ederek gol bulmaya çalıştığımız bir maç daha.

Yekta sağlam transfer.Stancu aldığı kısa süre içinde futbol kumaşının iyi olduğunu gösterdi.

M.SARP kazıma ofsayt pozisyonunda attığı pas ile futbol bilgisini gösterdi.

Kazım çok güçsüz.

Takım umut veriyor mu? üretkenlik bakımından sıkıntı var 2 forvete dönersek çözebiliriz

o üretkenlik sıkıntısı barış ve ayhan yüzündendi.Orta sahaya Cana-Culio-Yekta veya yektanın yerine ileriye iyi top taşıyan Culio gibi biri daha gelirse görürsün o zaman forvettedE formda Baros olursa takım havaya uçar .

Bence Cana stoperde,Neill ön liberoda oynamalı.

Ben 3-4 ay once Cana stoperde oynamali, ondan yeni Bulent Kormaz yaratmaliyiz diye her dedigimde burda "Cana'dan stoper olmaz abi, her mac penalti yaptirir" gibi abuk subuk laflar ediliyordu..

Mekan bu maclik oynatti. Gelecek maclara mekan yetmeyebilir. Takima transferin sart oldugu yine acikca goruldu. Formica alinsin hic degilse. Cift yonlu ortasaha gorevini Yekta da yapabilir ama seri sekilde top tasiyana ihtiyacimiz var.

Evet top taşımada ciddi sıkıntı var.Topu yarı sahamızdan alıp yılan gibi rakip sahaya süzülen oyunun tıkanıklığını çözebilecek adam lazım bize.

İşte bu kadar. Takım ruhunu fazla göremesem de atmosfer yetti. Stancu'nun girmesiyle oyun şekli değişti ve oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Stancu yokken fazla varlık gösteremiyoruz. Yekta'yı çok beğendim.Bütün maçlarda 11'de başlamalı. Ayrıca şunu eklemek isterim ki ; Emre Çolak bu takımda yedekten öte olamaz. Hiçbir varlık gösteremiyor. Ama sonuçta istediğimiz sonuca ulaştık biz. Ve bir ekleme yapmak isterim ki ; Bu takıma daha Arda eklenecek.(Barışın yerine) Çok daha iyi günler bizi bekliyor.

Aksine deplasmanda daha iyi skor alırız. Rakipler daha açık oynayacakları için. Sivas son 15dk açıldı 4 pozisyon bulduk yorgun halimizle. Bizde kilidi açacak isim eksikliği vardı. Bunlara 1 yeni transfer daha eklenirse rahatlarız.

O pozisyonlari biz mekan sayesinde bulduk. BAM'dan biri oldugu sürece biraz top cevirmesini bilen her takim bizi perisan eder deplasmanda.

takimin gelecegini kötü görüyorum.bu taraftara ilk mac oldugu icin bu kadar iyidi.her mac böyle olmayabilirler.

Haftaya bursa deplasmanına gidiyoruz bursa karışık beyler yenersek kimse şaşırmasın trabzonda deplasmana gidecek fener yenerse trabzonu fark iyice iniyor ben şampiyonlukta ümitliyim biraz inanç

stoperde ahmet kesim oynamalı.Cana ortasahada ayhan falan yerine çekilmeli.Diğer maç cana cezalı kesin ahmet kesimi oynatır...

Cana çok iyiydi.

Ayhan çok kötüydü.

Barış kalitesine göre maksimumdaydı.

Culio ortasahanın tanımı, bir an çatlayacak sandım koşmaktan:)

Kazım gol pozisyonlarında etkisizdi ama rakip defansı çok yordu bir sağa bir sola

Stancu topu ayağına aldığında belli etti bence kalitesini, çok önemli bir adam olacak bu sistemde bence

Yekta takıma yabancıydı ama göze batmadı yine de

Geri
Üst Alt