STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

acayip canım sıkılıyor stadyumu görünce arkadaşlar‚ biz yıllardır bu atmosferde oynuyoruz ancak sportif olarak yeterli başarı yok‚ adamlar seyirci ve taraftar baskısının açığını kapattı. Biz bu arada 5-6 şampiyonluk fark atmalıydık... (antu):D

Stancu'nun görebildiğim en iyi özelliği adam eksiltebilmesi. Henüz golcü özelliklerinden bahsetmek için erken. Ama genel olarak iyi izlenim verdi.

Bugün Konya Bursa karşısında harika oynadı. Bursa'da form düşüklüğü var.

Arda-Baros-Kewell-Pino-Neill-Gökhan zan--Çağlar

4 hücumcusu oynamayan takım ancak bu kadar pozisyona girer ve ancak bu kadar oynar.

Cana-Culio-Servet-Sabri

Benim gozlemeldiyim

Bizim takim bir birinden cok kopukoynuyor

Bu fiziki acidan zayifliga da baglaya bilirsiniz yalniz ikjili mucadelerde iyidiler

Mesalaa Ligin ilk maci yenilmemizin sebebi Fiziki acidan her ikili mucadelede Sivasli oyuncul;ara yenildik ve mqacida kayb etdik

En buyuk Problem Takimin bir birine cok yakin oynamamasi

Bir kac pozisyonda ayaginda top alan oyuncu pas atmaya oyuncu bulamadi

takimin gelecegini kötü görüyorum.bu taraftara ilk mac oldugu icin bu kadar iyidi.her mac böyle olmayabilirler.

Bugün COK iyi oynadik.-.. derdiniz nedir ? Pozisyon, mücadele, pas, sut hersey vardi birtek eksik ortasahada defanstan topu alip tasiyabilecek bir oyuncu lazim Culio yapiyor sadece

Bu mac bizi kandırmasın.

Tamam kazandık, fena da oynamadık.

Ama hala çok fazla eksigimiz var.

takım iyiydi. 1-2 pozisyon verdik sadece. stancu ve yekta gayet iyiydi. ufuk cana servet sabri emre balta diğer iyilerdi bence. sivas gole kadar çok kapandı ona rağmen yarım da olsa pozisyonlar bulduk. pino arda baros kewell vs. da gelince pozisyon sıkıntımız da çözülür bence hatta stancu biraz alışınca kazım sağa geçer takım kendine gelir diye düşünüyorum.

stancu ve yekta iyiydiler yekta orta da oynarsa daha iyi oynacaktir

Bu kadar eksiğe rağmen kazanmak güzel. Neill-Kewell-Arda-Baros-Pino gibi isimler eklenecek.

Yeni transferler de oldukça iyi. Stancu gayet iyiydi, Yekta ve Culio çok iyi.

165160_10150152486402209_82795302208_8327472_210909_n.jpg

volkan şen sezer ve cadu hemen gelmeli

Ufuk Ceylan'ı da korku sarmaya başladı. Zapata korkusu :D

Stancu ileride ne yapar bilemem ama şuan ki futbolu ile iyi izlenim bıraktı, takıma alıştığında ve form tuttuğunda dahada iyi olacağını düşünüyorum.Insua değişikliği şu şekilde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum tabi o anki durum nedir bilemiyorum; Barışı çıkarıp, Cana'yı ortaya çekebilir H.Baltayı stopere çekip Insua'yı yine sol bekte değerlendirebilirdi, Stancu değişikliğin de de Ayhanı çıkarıp, Emre çolağı forvet arkasına çekebilirdi belki daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Culio her geçen maç daha da iyi oynuyor. Hayırlısı diyelim

ha buna ek olarakta, Yekta'nın oyunuda ayakta alkışlanmalıydı...

Stancu'nun bilekleri ince, hızlı da. İş yapar gibi. Yekta'yı çok beğendim. BAM'dan sonra Gerrard etkisi yaptı. Futbolu biliyor adam bir kere. Ne zaman Barış'tan Ayhan'dan kurtuluruz bu takım o zaman iyi oynamaya başlar.

Daha Çağlar gelecek zapata gelecek neill gelecek arda gelecek pino gelecek bam forma şansı bulamaz rahat olun ya haftaya bursayı elimizi kolumuzu sallayarak yenecez ŞAMPİYON OLACAZ TÜRKİYEDE TEK BEN İNANSAM BİLE ŞAMPİYONLUĞA SENE SONU GÖRECEZ

bu takima malesef arda gitmez, Kazim ,Culio hizli cikis lar ariyorlar, arda ise oyunu yavaslatiyor, ve topu alinca duruyor...

Bu maci yendik, ama kandirmayalim kendimiz, 20 mac sonra ancak bir macta Ufuk atlayip top tutabildi.

Servet cok iyidi, ama malesef her mac öyle degil ve herzaman gibi, daliyorlar, ve hata olusuyor, ayni o kafa topu direke giden olay gibi.

Yekta süperdi, hosuma gitti. Stancu da is var, ama olur mu olmaz mi, görcez.

Yinede bu takimdan ümitli degilim. Hadi gol atamiyorsun, ama 3 pas sonra topu hep kaybediyoruz...

Geri
Üst Alt