Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar da olsa, hala bir adam daha almamız lazım diye düşünüyorum.
Golü Haginin oyun zekası attırdı.serveti zorla ceza sahasına soktu kenardan.
Kim ne derse desin kötü oynadık. Sivas'ın girdiği iki tane % 100'lük pozisyonlara biz giremedik. Dikkatimi en fazla çeken oyuncular Sivas'tan Grozicki ve bizim takımdan Stancu oldu.
Bir orta saha daha alinir diye ümit ediyorum. Ama acikcasi istedigimiz oyuncuyu yaz transfer dönemi daha rahat aliriz, transfer olsun diye herhangi bir adami almaktansa sezon sonuna kadar eldekilerle devam etmek daha mantikli. Sezon sonu zaten büyük bir kadro degisimi yasanacaktir diye düsünüyorum.
Kim ne derse desin kötü oynadık. Sivas'ın girdiği iki tane % 100'lük pozisyonlara biz giremedik. Dikkatimi en fazla çeken oyuncular Sivas'tan Grozicki ve bizim takımdan Stancu oldu.
grozicki gercekten füze gibi bir adam...güclü bir takimda daha basarili olur...ben sivasin sag bekini de begendim...alsak iyi olur aslinda...
eksigimiz calim atan oyuncu
sag kanata keita gibi biri lazim volkan sen gelse ve arda barosun donusuyle takim cok daha zevk verecektr
Volkan'a gerek yok. Sezer, Källström yada Biglia'dan biri gelmeli.
Sağ beki uğur kavuk 32 yaşında ve öyle aman aman topcu değil kadroya giremiyordu geçen sene 1 maçla abartmayın