STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

takım mükemmeldi bence,bu takıma bir 10 numara şart resmen bağırıyor 10 numara diye :D bu arada sivasspor gibi çirkef bir takıma koymak mükemmeldi .:D

Grup adına felan konuştuğum yok. Ne kadar nefret etsende sakatlanmasını istemen anormal. Bir insan sonuçta. Sakatlıkta ne büyük acılar çekiliyor.

bi insan oldugunu kabul ediyoz ona eyvallah ama futbol bu acida cekecek sefada ama Galatasaraya onun gibi biri yakismiyor bu saatten sonra bunu anlamak zormu?

sezgin istanbulda beyler...transferi unutabiliriz gibi :sad007:

Bize kesinlikle bir 10 numara sart. Culio tam aradigimiz box to box iste. Ileri geri calisiyor adam. Ama bize kreatif bir 10 numara sart.

avrupa'nın en iyi 10 numarlarından biri kadrodışı bizim takımımızda. ne kadar ironik

Neill en kötü 28-29 ocakta 3-4.lük maçına çıkacakmış. Haftaya kesin olarak yok.

avrupa'nın en iyi 10 numarlarından biri kadrodışı bizim takımımızda. ne kadar ironik

evet çok haklısın, Hagi gibi bir futbolcunun şimdi antrenör olması nekadar üzücü :)

Culionun top kapmalarına parantez açmak lazım...

misiyi affetse yaaaaaa

aha sezgin konustu...transfer "olabilir" dedi !!!!!!

bi insan oldugunu kabul ediyoz ona eyvallah ama futbol bu acida cekecek sefada ama Galatasaraya onun gibi biri yakismiyor bu saatten sonra bunu anlamak zormu?

Ben yakışıyor demedim zaten. Sadece sakatlanmış olmasına sevinmeni anlamadım.Bana sorarsan zaten Ayhan yarın jübile yapıp bıraksın futbolu.

helvaci telegole geliyorumus bu aksam

fft11_mf1324356.Jpeg

selam turkiyede gercekten futbol artik FIZIK GUCUNE dayali bunu bugun gorduk,anadolu takimlari cok sert oynuyorlar bunlardan bir tanesi de Sivas hazirlik macinda BJK oyuncular dert yanmislardi neyse,kolay degildi tabi 4 tane yeni oyuncu ve kaptan yoktu,ama Culio,Stancu ve Yetka tutacak gibi ama kreatif,lider 1 oyuncu sart buda Arda mi bence degil durmadan sakatlaniyor bakip gorecegiz ama mucadele diyecek birsey yok ama futbol sadece mucaadele degil kaliteli,oyuncularla lazim bu mac icin fena degildi umarim daha iyi oluruz STANCU bana gore iyi bir oyuncu.

Ridvan Galatasaray ve fener'in yerlilerini kiyasliyor. Baris, Mustafa, Ayhan'a karsi Emre ve Gökhan'i söyledi, gerisini de getiremedi. Birazcik tarafsiz olun ya, lütfen:)

Geri
Üst Alt