STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

edit

fft11_mf1324359.Jpeg

Beyler merhaba.Maçı izleyemedim ben de , 90 dakika tekrarını Lig tv ne zaman verir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ridvan Galatasaray ve fener'in yerlilerini kiyasliyor. Baris, Mustafa, Ayhan'a karsi Emre ve Gökhan'i söyledi, gerisini de getiremedi. Birazcik tarafsiz olun ya, lütfen:)

tam ben yazıyodum ne kadar pis bir adam yaa.. ne kadar anlamsız konuşuyo nefret ediyorum bu adamdan.. bizden 10 adam sayıyo fenerden 2 tane sayıyo sonra duruyo düşünyo ııı evet fenerin ki daha iyi diyo şaka gibi adam yaa

10 yıl sonra buradan loca almayı hedefliyorum...

Arkadaşlar karşılıklı tartışmaya girmeyelim

7. ci olmuşuz lan:lol:

Maçtan önce ölü top çalıştık , maçta gol atacağım içime doğmuştu. Servet.

maçın en sevindirici yanı stancu.

özgüveni var vuruşları çalımları falan iyi..top sürüşü de baya iyi..bitirici vuruşları zaten çok övülüyor..verilen para 5 değil 3 olsa ne yazar rivadab 250 geliyor..bence 3 e beşe bakmıcaksın orta sahaya derhal bir adam alınıp kalitesizlik kalkmalı orta sahadan..hagi nin doğru adam ve oyun tercihleriyle kazanırız sürekli.mutluyum.

artık bu baltaya edicek küfür bulamıyorum yeter ulan kendi isteğinle oynama bari hocam beni oynatma de ya :mad:

Galatasaray'ın, Sivasspor'u mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hagi açıklamalarda bulundu.

Hagi karşılaşma ile ilgili şunları söyledi: "Beni değil oyuncularımı tebrik etmelisiniz. Çünkü gerçekten her şeylerini sahaya verdiler. İlk resmi maçımızda her türlü fedakarlığı yaptılar. Yalnızca 1 gollük maç olsa da önemli ve güzel maç oldu. Oyun çok yüksek tempoda oynandı, yalnızca yeni transferler değil tüm oyuncular yüksek tempoda oynadı.

Rakibimizin çok iyi kapanıp agresif oynayacağını biliyorduk. Kolay bir maç olmadı, sabırla her şeyi denedik ve sonunda golü bulduk. İyi çalışıyoruz, 2011'in başından beri bunu söylüyorum, yükselişteyiz. Tabii ki forma kavuşmak için zamana ihtiyacımız var. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Sakat olan oyuncularımız da umarım takıma çabuk döner. Her şey güzel olacak." SPORX

Lig Tv Spikeri Melih Şendil: İstanbul'un En Sağlam Yerindeyiz Fakat Aslantepe Resmen Sallanıyor :))

Teşekkürler 12 Numara !

O staddaki taraftar tavrımızı gösterdi bugün. Hepsine saygılar. Sağolsunlar varolsunlar. Bundan böyle yolumuza bakacağız. Takım iyi yolda.

Geri
Üst Alt