STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Arkadaslar su anda bu konuda aktif olan 91 kisi var. Hep beraber kulübe mail atalim ve sunu söyleyelim:

" Eger yarindan itibaren Ufuk, Ayhan, Sarp, Baris, Balta, Aydin kadro disi kalmazsa, sizin gördügümüz yerde agzinizi burnunuzu, kolunuzu bacaginizi kirariz "

:D

Hagi basin toplantisinda ne dedi,bilgi varmi?

Bursaspor atack yapamayan tek poziyona giremeyen bi takim ve kalitesiz adamlarla dolu bi takim.

Stepanova kırmızıda gelebilirmiş..Onuda gösteriyorlar..Hakem resmen yakmış bizi..Sesimizi çıkarmıyoruz ama bu kadarda değil..

0-0 iken stepanovun eli var hakem ordada yakmış..

hakem berbattı ama bu galatasarayın berbat oyununu gölgelemez sonuçta maç boyu ceza sahası içine giremedik bir isabetli orta gelmedi rezalet yani. pinoya laf atanlar görsün pino en azından kendi şut falan çekiyordu pozisyon hazırlıyordu kendine hep ileriyi düşünüyordu şut çekmeyi düşünen ileriye oynamaya çalışan bir adamımız yoktu.

Arkadaslar su anda bu konuda aktif olan 91 kisi var. Hep beraber kulübe mail atalim ve sunu söyleyelim:

" Eger yarindan itibaren Ufuk, Ayhan, Sarp, Baris, Balta, Aydin kadro disi kalmazsa, sizin gördügümüz yerde agzinizi burnunuzu, kolunuzu bacaginizi kirariz "

:D

bunu degilde baska seyler yazalim....

birisi güzel ama etkili bir yazi yapsin yollayalim...ciddiyim ben destekliyorum...!!!

onur kardes...sne güzel bir yazi yap...

forumdaki herkes yollasa diger forumlara da yayilir...

büyük bir baski kurabiliriz

yönetim ve hagi istifa etsin vs gibisinden...

Herhangi bir yönetici açıklama yaptı mı?

N'apacak Hagi yahu?

Elinde ortasaha mı var? Adam zorunluluktan Barış denen adamı oynatıyor. O sakatlanıyor yine mecburiyetten M.Sarp giriyor. Kalende adını ağzıma almak istemediğim bir adam var, geç kaleci transferi yapıldı ve son gün transfer yapılacak mı onu bekliyoruz.

Bunun adı zorunluluk falan değil. Orta sahan kaliteli değilse, oynayan oyuncular beklenen performansı sergileyemediği halde ısrar ediyorsa, bu "zorunluluğu" değil; hocanın oyun anlayışı gösterir.

Hagi, Sivas maçında hem de TT Arena'da bile elinde alternatif varken Ayhan ve Barış ile başladı oyuna. Oysa Cana'yı tek ön libero oynatıp, Yekta ve Culio ile hücum hattını daha üretken kılabilirdi. Yani boşuna kadro bu masalları ile kendinizi kandırmayın. Bradley, Biglia alınsa Hagi BAM üçlüsünden, Balta'dan vaz geçer mi acaba.

Bu kadro bu kadar yapabiliyor Hagi'nin suçu yok demek gerçekleri kabul etmemekte ısrardan başka bir anlam ifade etmez. Zira başarısız oyuncularda ısrar etmek, o teknik adamın kapasitesini ortaya koyar.

Kötümser olacak çok şey var.Eğer şunlar yapılırsa iyiser olabilirim:

1.Artık bu seneyi göz boyamayı hatta kupayı unutup gelecek için adımlar atılmalı.(Kupayı almak içinde olsa yarım sezonluk adamlar alınmamalı.)

2.Yerli kalitesi yükseltilmeli.Takım ruhu yerli kalitesinden geçiyor.(Türkiye de 1-2 kişi var alınabilecek gurbetçi iyi oyuncular var malum zaten isimler)

3.Yıl sonu 3-4 yabancıyı yollayıp direk 11 de oynayabilecek etkili isimler alınmalı.(Kewell Baros Cana gidebilir daha iyisi alınacaksa.)

4.Artık herkes kendi mevkisinde oynamalı.(Yani Kazım veya Pino sağ açık Anıl forvet.Balta solbek Ahmet Kesim stoperde olsa.)

5.Hakan Şükür Sportif direktörlüğe getirilmeli.(Yani yöneticiler kulübü yönetmeli.Futboldan anlayanlar takımı.)

Bu formayı hala sadece bez parçası olarak görenler var.Her şey 3 puan değil.Çık adam gibi topunu oyna mücadeleni ver.Bizde diyelimki şans bizden yana değildi.Ama görüyorum ki sahadakilerin minare g...e kılıf s...e takılıyorlar.Böyle birşey varmı.Buformayı Metin Oktay gibi insanlar giydi.Şimdi kimlere kaldık.

stancuya 5.8 milyon bonservis vereceksen neden bu paraya kalltrömü yada onun gibi bir orta saha almazsiniz.keia ve elanoyu gönderdik.eee bu paralarla neden elit liglerden kaliteli oyuncular alinmadi.2012 kriteri der polat efendi.bende;yemisim kriterini

Hagi taraftarin gazini almak icin Sarpi kadro disi birakabilir,maci Ufuk yüzünden kaybettik ama en cok Sarpa sinir oldum,futbolcu lmadigini biliyorduk zaten,adam olmadiginida ögrendik.

bunu degilde baska seyler yazalim....

birisi güzel ama etkili bir yazi yapsin yollayalim...ciddiyim ben destekliyorum...!!!

onur kardes...sne güzel bir yazi yap...

forumdaki herkes yollasa diger forumlara da yayilir...

büyük bir baski kurabiliriz

yönetim ve hagi istifa etsin vs gibisinden...

Tamam yaziyorum kardes. Herkes yollayacaksa eyvallah.

ah keitaaaaaaaaaaaaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhh

yönetim olmadığı belli hakem hataları diz boyu açıklama yok yönetimden ruhsuzlar

Hagi istifa etsin kampanyasını desteklemiyorum.

Tam tersi.Yeter artık çorap değiştirir gibi TD değiştiriyoruz.

Geri
Üst Alt