STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

yönetim istifaaaa hagi istifaaaaaaaaaaaaaa

ya arkadaslar neyi tartisiyoruzki...

yönetim, futbolcular ve TD ye-ter-siz...

Arkadaslar durun. ne transfer felan? , 2012 'yi düsünün!!!

:/

:D

Çok garip duygular içindeyim. Artık yensekde yenilsekde tepki koyamaz oldum. Gün geçtikçe sanki Galatasaraylılığım eriyor gibi geliyor. Bir Galatasaraylı için bundan vahim bir durum olamaz galiba.

Hakem hem ofsayt hem el olan pozisyonda gol vermis.

Bizdede topa degmeyen Rustu yu oyundan atmisti.

TR liginin tartismasiz en kotu hakemi

Tamam ben de onu diyorum işte.

Adam yarın TV'de programa çıksın.

Bu forumun yarısı yine 'Adam haklı' demeye başlar.

ozaman ben polat gidene kadar maclari izlemem.izleyip kendime zarar veriyorum.(sinir,stres)ve bu aileme ve isyerime yansiyor:(

bu kadar ruhsuzun içinde ne yapabilirdi ki

stancu ya 5m verecegime quaresma ya 7m veririm maci degistirebilecek adam en azindan...stancu ne yapabilri ki ?? sene sonu yollanir...yönetim hagiye güvenerek transfer yapmasi zaten fiyasko

kötü değil di kendini gösterecek poziyonlara giremedi bişeyler yapma çabasındaydı ama tek başına ne yapabilirdi ki

stancu ya 5m verecegime quaresma ya 7m veririm maci degistirebilecek adam en azindan...stancu ne yapabilri ki ?? sene sonu yollanir...yönetim hagiye güvenerek transfer yapmasi zaten fiyasko

vardir bir cikarlari,bunun hicbir izahi olamaz.genc demesin kimse ,avrupada stancu gibi 23 yasinda olan birsürü oyuncu var.

Tünelin ucunda ışık varmış beyler dağılın

hic hevesim kalmadi be. boyle rezil takim olurmu? biz nasil bu duruma dustuk? nasil boyle bir takim olduk? nekadar cabuk bu seviyeye dustuk? anlamiyorum gercekten. bunu bilerek mi yapiyorlar? herkes goruyor da Galatasarayimizi yonetenler mi gormuyor? anlamiyorum. BUYUK GALATASARAYIMIZI boyle gormek kalbimi aglatiyor. yuregimi parcaliyor. ruh diyen birsey kalmadi. hayalet gibiyim su an. aklim almiyor

Moderatörlere tavsiyem, ikili atışmalara giren arkadaşları en azından birkaç saat yasaklasınlar. Birbirimiz kırmayalım. Üzüntülüyüz.

anlatacağım anlatacağım ama geçmiş aklıma geldikçe o zaferlerle dolu günleri düşündükçe benim gözlerim doluyor utanmazlar ben bu günler için mi hayal kurdum oğlumla maçlara gidecektim ama oğlumu galatasaraydanda maçtan da soğuttular :mad:

Aslında böyle dönemlerde oğlunuz gerçekten bir takıma bağlanmayı, Galatasaray'a bağlanmayı öğrenir,takımını sadece kazandığında değil yenildiğinde de yalnız bırakmamayı öğrenir,böyle dönemlerde öğrenebileceği şeyler için pek çok örnek verebilirim fakat kısaca belirtmek gerekirse;

GALATASARAY'lılığı öğrenir.

Herhangi bir Anadolp takimini yendigimizde, Real Madrid´i yenmis gibi seviniyorum artik. Ilk 5´e oynayan takimlari gectim zaten. Onlara hep kaybettik. Yaziklar olsun size ya

Geri
Üst Alt