STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Düşüncelerim dondu

böyle sacma birsey ne gördü, nede duydu,.

sen ya yalan söyliyorsun yada eger gercekten bu anlattiklarin dogru ise, senin ve arkadasin psikolojik sorunlarin var sizin, normal insan degilsiniz.

yahu 24 yasinda adamsin, ne anlatiyorsun burda?

Boşverin indirdik konuyu daha fazla derinleştirmeyelim biraz duygusal hareket etmiş..

5 dakika ara veriyorum herkes bir su içsin, sigara yaksın 22:02'de açıcam başlığı, yoksa birbirinizi üzeceksiniz

https://www.gscimbom.com/forum/member.php?u=11511

Arkadaslar bu Levent Simsek denen adam gecen yaz transfer döneminde Twitter'da hepimizi kekledi. Burdada aklinca bizle makara yapiyor. Cocuk yok karsinda Levent. Yasindan utan be.

Süpheliyim bu konuda. Maalesef ki su an bir anket yapilsa cogu kisi Hagi'yi suclayacaktir. Bu durum da asil suclularin isine geldigi icin sene sonu onu feda edeceklerdir. Maalesef..

N'apacak Hagi yahu?

Elinde ortasaha mı var? Adam zorunluluktan Barış denen adamı oynatıyor. O sakatlanıyor yine mecburiyetten M.Sarp giriyor. Kalende adını ağzıma almak istemediğim bir adam var, geç kaleci transferi yapıldı ve son gün transfer yapılacak mı onu bekliyoruz.

9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi

Tekrar tekrar geçmişimizi anlatın,Metin Oktay'ı anlatın,14 sene bekleyen taraftarlarımızı anlatın,Alpaslan Dikmen'i anlatın,daha anlatacak çok şey var aklınıza gelenleri anlatın işte... Bir de oyuncuların ve yönetimin geçici olduğunu fakat formamızın, renklerimizin, armamızın hep kalacağını ve birgün bu formayı, renkleri, armayı taşıyabilecek oyuncuların da geleceğini anlatın.

sarp balta ayhan barış ufuk virüsü tüm taraftarı kanser etti bu virüs adnanlara neden bulaşmıyor yaaaaaaaaaaa aşılımı ya bunlar

Galatasaray sevgimiz 1 maça bakmıyor. Üzüntümüz Galatasaray marka değerini düşüren bu oyun, bu kadro, bu yönetim anlayışı ve vizyonsuzlukdur.

Canımız sağolsun, bu sene zaten gitti de seneyi kurtaralım.

Hagi sen gercekten korkak bir adamsin ya. Emre Colak nedir ya? Stancu hazir olmasa bile Emre´yi 70 kere cebinden cikarir ya. Ikinci yari hatandan dönsen ne yazar? Birak Hagi ya.

Emre´yi ezerler. Cok yanlis bir secim yapti Hagi. Stancu ilerde baya bir pres ve baski yapabilirdi. Kazim pres filan yapmaz. Bursaspor´a karsi cok yanlis taktik.

Soruyorum. Hagi mi iyi TD yoksa ben mi? :D

loli_artik_yeter_b.gif

N'apacak Hagi yahu?

Elinde ortasaha mı var? Adam zorunluluktan Barış denen adamı oynatıyor. O sakatlanıyor yine mecburiyetten M.Sarp giriyor. Kalende adını ağzıma almak istemediğim bir adam var, geç kaleci transferi yapıldı ve son gün transfer yapılacak mı onu bekliyoruz.

Arkadaşım oyuncu mu var diyosun ama Yekta'yı oynatsın Ayhan yerine alsın Stancu yu forvete. olamaz mı?

9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi

Umarım birgün Galatasaray'lı olmaktan büyük gurur duyacaktır. Aynı bizim 14 sene şampiyon olamayıp UEFA ve Süper Kupayı alarak Dünya klasmanında 1 numara olduğumuz zamanlar gibi. Galatasaray böyle bir sevgi işte....

Galatasaray sevgimiz 1 maça bakmıyor. Üzüntümüz Galatasaray marka değerini düşüren bu oyun, bu kadro, bu yönetim anlayışı ve vizyonsuzlukdur.

Canımız sağolsun, bu sene zaten gitti de seneyi kurtaralım.

Abi seneyi kurtarmamız için Ayhan Barış Sarp vs vs adamları postalamalıyız.

Galatasaray tarihinin en rezil maçını gördük . Koskoca Galatasaray tel tel dökülen Bursaspor karşısında 1 tane gol pozisyonuna giremeden maçı bitirdi. Bu ayıbı yaşatan Başta yönetime , ardından Galatasaray'ı mahalle takımı sanan Hagi'ye , 40 metreden gol yiyen Ufuk'a , formasının hakkını vermeyen futbolculara yazıklar olsun.

Bu formayı Metin Oktay gibiinsanlar giygi.Şimdi kimlere kaldı.Bu forma bu kadar ucuzmu.Birilerinin bu kutsal formayı sadece bir bez parçası olmadığını göstermesi lazım

Tek Kelime.. YÖNETİM İSTİFA

Hay Allahim ya,forumda Inan Kiraci Selahattin Beyazittan daha üstün gören bilgisizler var,bilmemek ayip degil ama cokbilmislik yapma Serkan Akcay kardesim.

Geri
Üst Alt