Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu
Düşüncelerim dondu
Düşüncelerim dondu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle sacma birsey ne gördü, nede duydu,.
sen ya yalan söyliyorsun yada eger gercekten bu anlattiklarin dogru ise, senin ve arkadasin psikolojik sorunlarin var sizin, normal insan degilsiniz.
yahu 24 yasinda adamsin, ne anlatiyorsun burda?
Süpheliyim bu konuda. Maalesef ki su an bir anket yapilsa cogu kisi Hagi'yi suclayacaktir. Bu durum da asil suclularin isine geldigi icin sene sonu onu feda edeceklerdir. Maalesef..
9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi
Hagi sen gercekten korkak bir adamsin ya. Emre Colak nedir ya? Stancu hazir olmasa bile Emre´yi 70 kere cebinden cikarir ya. Ikinci yari hatandan dönsen ne yazar? Birak Hagi ya.
Emre´yi ezerler. Cok yanlis bir secim yapti Hagi. Stancu ilerde baya bir pres ve baski yapabilirdi. Kazim pres filan yapmaz. Bursaspor´a karsi cok yanlis taktik.
N'apacak Hagi yahu?
Elinde ortasaha mı var? Adam zorunluluktan Barış denen adamı oynatıyor. O sakatlanıyor yine mecburiyetten M.Sarp giriyor. Kalende adını ağzıma almak istemediğim bir adam var, geç kaleci transferi yapıldı ve son gün transfer yapılacak mı onu bekliyoruz.
Bu sene ligde geriye düştüğümüz bütün maçları kaybettik
9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi
Galatasaray sevgimiz 1 maça bakmıyor. Üzüntümüz Galatasaray marka değerini düşüren bu oyun, bu kadro, bu yönetim anlayışı ve vizyonsuzlukdur.
Canımız sağolsun, bu sene zaten gitti de seneyi kurtaralım.
Soruyorum. Hagi mi iyi TD yoksa ben mi?![]()