STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

ah ufuk ah yaktin bizi

Barisin uzunca bir sure forma giyemeyecek

ohh diyesim geliyor

artik ben hic birsey demiyorumaciz durumdayiz ayhan baris sarp aydin sabri emre colak hakan balta bu takimda oldu surece ister xavi ile messi gelsin yine birsey degismez artik biz degil bjkliler ve fenerlilerde bizim dusutumuz duruma uzuluyorlar dusnunun artik

ayhan da 3 mac olmassa iyi

yoruldum artık ya valla bişey hissedemiyorum üzülemiyorum bile sadece yoruldum

ya nedense takımı izlemek için bi neden yok.geçen senelere nedenimiz vardı Keita şuna çalım atar gol atar ve takla atar.Lincoln vardı klas hareketler yapardı.Kewell vardı Bordo ya 90a müthiş asardı.Baros vardı 2-3 kişiye çalım atar dribling yapar gol atardı.Arda 3-4 kişi arasından sıyrılır orta açardı ortaya kafa vuran gol atardışimdi böle takımda bunları yapacak ne biliyim izlemek için bi neden bulamıyorum takımda.izleyesim gelmiyor.bir kaç sene evvel peste pc ye karşı oynardım hep oynardım hep oynardım ama şimdi hiç oynayamıyorum nedenide bilemiyorum.

Söyledigi seye bak adamin. Evet Galatasaray'i Keita'nin taklasini görmek icin izliyordum.

maçtaki tek olumlu şey Ayhanın kırmızı kart görmesi Barış'ın sakatlanması. Haftaya rakip her kimse 2-0 önde başlayacağız

Bursa-Galatasaray maçını komşunun küçük 10 yaşında (galatasaraylı) çocuğuyla izledim ve maç bitiminde bana dediği " Serkan abi biz hep yeniliyoruz neden gol atamıyoruz ben artık Beşiktaş ı tutucam bjk hep gol atıyor" dedi tehlikenin farkındamısınız sayın Galatasaray Yönetimi...

:Z5:

Bizim takım en son hangi maçta gol atmıştı, hatırlayan var mı ?

Bursa-Galatasaray maçını komşunun küçük 10 yaşında (galatasaraylı) çocuğuyla izledim ve maç bitiminde bana dediği " Serkan abi biz hep yeniliyoruz neden gol atamıyoruz ben artık Beşiktaş ı tutucam bjk hep gol atıyor" dedi tehlikenin farkındamısınız sayın Galatasaray Yönetimi...

farkinda olsalar ne olacak ki takimin yarisini gönderemzler herhalde :) (ayhan,m turp,özbek,aydin,ufuk,kazmabalta)

Kaleci mi...

Kaleci ne arar la Galatasaray'da!!!

hakem ve ufuk maçı katleden hatalar yaptılar eyvallah ama galatasarayın pozisyonu yok ki konuşalım! stancu forvet değilse neden alındı? kalitesi ile ilgili söylemiyorum ama adam forvet oynamıyor bize forvet lazım. kazımı sağa çekip stancuyu forvete koyup yektayı sarp gibi bir b.k yerine oynayamaz mısın? sarp ayhan aydın bu takımdan transfer dönemi bitmeden gönderilmeliler. sarp galatasarayda oynayabiliyorsa bu forumdaki herkes antreman yapsın oynar adamın ne özelliği var? insua süper oyuncu değil bence yabancı kontenjanını harcamaya değmez. bizim takımı ileri taşıyacak adam yok bradley falan diyenler vardı bradley bu takımın ilacı değil bu takıma teknik zeki adam lazım volkana kötü istemiyorum diyenler sağ açık var mı galatasarayda? 3 kanat oyuncumuz var arda kewel pino hepsi sakatlık problemi var volkan kesin alınmalı.

Mahalledeki küçük çocuklar dalga geçiyor hocam :)

Bu Ertugrul Saglam´in agzindan cikan seslere uyuz oluyorum ya. Agzini burnunu kirasim geliyor :D Cik cik cik diye selser cikartiyor agzini acarken :D

inanmazsın pc başında ekrana kafa atasım geldi o konuşmada şıp şıp diye çok pis sinirimi bozdu ::S:S

Ya beyler illa kaleciyle maça çıkacağız diye bi zorunluluk mu var?1 tane stoper oynatsak kaleci yerine,kaleye giden toplarda kademeli bi şekilde topları karşılasalar?

Geri
Üst Alt