Aykut Dasdemir
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 1.854
- 0
- 996
Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu
ah ufuk ah yaktin bizi
ah ufuk ah yaktin bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya nedense takımı izlemek için bi neden yok.geçen senelere nedenimiz vardı Keita şuna çalım atar gol atar ve takla atar.Lincoln vardı klas hareketler yapardı.Kewell vardı Bordo ya 90a müthiş asardı.Baros vardı 2-3 kişiye çalım atar dribling yapar gol atardı.Arda 3-4 kişi arasından sıyrılır orta açardı ortaya kafa vuran gol atardışimdi böle takımda bunları yapacak ne biliyim izlemek için bi neden bulamıyorum takımda.izleyesim gelmiyor.bir kaç sene evvel peste pc ye karşı oynardım hep oynardım hep oynardım ama şimdi hiç oynayamıyorum nedenide bilemiyorum.
Son Dakika | Baris uzunca süre sakat kalacak.
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bursa-Galatasaray maçını komşunun küçük 10 yaşında (galatasaraylı) çocuğuyla izledim ve maç bitiminde bana dediği " Serkan abi biz hep yeniliyoruz neden gol atamıyoruz ben artık Beşiktaş ı tutucam bjk hep gol atıyor" dedi tehlikenin farkındamısınız sayın Galatasaray Yönetimi...
Son Dakika | Baris uzunca süre sakat kalacak.
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bursa-Galatasaray maçını komşunun küçük 10 yaşında (galatasaraylı) çocuğuyla izledim ve maç bitiminde bana dediği " Serkan abi biz hep yeniliyoruz neden gol atamıyoruz ben artık Beşiktaş ı tutucam bjk hep gol atıyor" dedi tehlikenin farkındamısınız sayın Galatasaray Yönetimi...
oyeahhh mtıss mtısss
ayaginin kirilmasi icin kurban kestirecem!
Bu Ertugrul Saglam´in agzindan cikan seslere uyuz oluyorum ya. Agzini burnunu kirasim geliyorCik cik cik diye selser cikartiyor agzini acarken
![]()