STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Türkiye'nin en çok kollanan takımıyla, Türkiye'nin en kaliteli ....... hakemiyle oynadık. Buraya kadar bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Ancak;

1.Galatasaray'ı hakem karşısında bu kadar aciz bırakanlar

2.Ayhan, Mustafa Sarp, Aydın, Ufuk gibi adamlara mecbur edenler Galatasaray'a ihanet etmiştir.

Yukarıda ismi geçen mahlukata futbolcu diyeninde bir an önce Curling'e başlamasını öneririm.

GS.org daki ttarena öneri formundaki aklıma ne geliyorda sövdüm

Takimin en az 2 transfere daha ihtiyaci var. Birisi yerli olmak üzere. Umarim yönetim görmüsdür.

Gülmekten yerlerdeyim arkadaşlar....:lol::lol::asd:

bu takımdan cacık olmaz beyler. 2-0 geride olan takıma en büyük kötülüğü ayhan yaptı, ve bu da ilk değil kaleci zaten alem ortasaha m.sarp'a kalmış, forvet diye adam alıyoruz 2-0 geriye düşünce oyuna giriyo yani kısacası bu sene biz kupayı da alamayız bu turu atlasak bjk yi geçemeyiz..offffff beeee!!!!!

Antep'i eleriz inşallah ama çok zor.

Stancu, Baros, Kewell, Arda, Neill, Cana, Zapata arti bir transfer daha gelecek bu takima..

Hemen umitsizlige kapilmayin.. Hagi'nin tek hatasi Yekta'yi sag kanatta oynatip oyundan dusurmesi. Bu cocuk kanat oyuncusu degil. gecen haftada kanatta oyuna basladi, cok verimsizdi. Ortaya cekti, Yekta costu..

Dalgamı geçiyorsun yahu bundan daha kötü ne olabilirizki ümitsiz olmayın diyorsun ? Şampiyonluk dışında her sonucun başarısızlık kabul edildiği bi camia iken şimdi lig 5. liği için ümit mi beslicez ?

Aradaşlar şoyle bi rahatça kuffur etsem nekadarlık ban yerim ciddi soruyorum çunku içimi rahatlmış oluru ..

ayhan , mustafa sarp , hakan balta ,ufuk ,servet bu takımda nasıl oynar ya birileri mantıklı bir açıklama yapsın bu adamlara daha ne kadar şans verilecek bu adamlar yüzünden kafayı tırlatacam ya BU ÇİLE NE ZAMAN BİTECEK YA

Hah şimdi misimoviçin neden cezalandırıldığını anladım. Lan bizim sisteme ters ki misimoviç. Orta sahaya 3 kazma koy kanatlara iki beceriksiz önlerine kanattan bozma forvet. Tabii ya ne işi var misimoviçin bizde.

Kimse kusura bakmasın Hagi sonuna kadar suçlu.

Takım aylardır forvetsiz oynadığı için ızdırap çektik, kanser olduk. Forvet transfer edildi. Hala forvetsiz başlıyor maça.

Maç 2-0 olduktan sonra Stancu'yu oyuna alsan nolcak.

4.oluruz lan merak etmeyin. Hey yavrum hey. Bu takım ilk 7 ye girsin bir daha bu foıruma girmicem söz veriyorum. 8. yada 12. oluruz.

bu kadar kötü bir oyun ayhan mustafa 0 kardeşim futbolu bıraksınlar,ufuğa bir şey diyemiyorum bile emre çolak teknik ama kullanamıyor diğerleri de kötüydü bursa bu oyunla şampiyonluk falan beklemesin bizde 5. olsak çok iyi bir sonuç olur.

İçerde dışarda yendi adamlar bizi hemde gol yemeden.En son ne zaman yenmişdik deplasmanda bursa,yı unuttum ben:mad:

Stancu, Baros, Kewell, Arda, Neill, Cana, Zapata arti bir transfer daha gelecek bu takima..

Hemen umitsizlige kapilmayin.. Hagi'nin tek hatasi Yekta'yi sag kanatta oynatip oyundan dusurmesi. Bu cocuk kanat oyuncusu degil. gecen haftada kanatta oyuna basladi, cok verimsizdi. Ortaya cekti, Yekta costu..

yok canim, burda millet "yekta kanat oyuncusudur" diyordu geldiginde.

"degil" diyenlerle de gülüyorlardi ..

Zapata dan çok şey bekleme bence,Arda ilr Baros'u daha uzun süre bekleriz...(eski formlarında)

Kendimi zor tutarak yazıyorum şu an.

Hakeme bakalım.

Ofsaytı göremediniz, eli de göremediniz, aile fertlerinizi de sevmiyorsunuzdur.

Ufuk'un 2.golü yeme sebebi hakemlerdir.Özgüveni olmayan bir arkadaş zaten bir de demoralize oldu o golden sonra.

Aydın; maça sonradan girmişsin.Ulan elin b.ktan takımı seninle JB geçiyor basmıyosun ulan.

Afedersin it gibi saldıracaksın ulan!

takım öldü anasını satıyım

lan bu ne bır pozisyon olmaz mı allah askına

bıraktım artık bıktım her gun kahrolmaktan mac ızlemeyı bıraktım

Arkadaslar,tamam yönetim beceriksiz,Ayhan kötü,Baris kötü,Balta kötü,Ufuk kova,bunlarin hepsi dogru ama Allahaskina Mustafa Sarptan kötü bir futbolcu gördünüzmü?

Geri
Üst Alt