STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Arkadaşlar artık yeter bu kadar staddaki her maçta maç başlamadan Ayhan Ufuk Sarp Barıs'a tepkimizi koymalıyız. Bu seneden vazgeçtim ama seneye izlemeyelim bari bu adamları.

Sözün bittiği yerdeyiz beyler Allahtan bursa fazla kasmadı kassaydı 4-5 tane atarlardı

Hah şimdi misimoviçin neden cezalandırıldığını anladım. Lan bizim sisteme ters ki misimoviç. Orta sahaya 3 kazma koy kanatlara iki beceriksiz önlerine kanattan bozma forvet. Tabii ya ne işi var misimoviçin bizde mk.

Misimoviç bu takımın vizyonuna ters arkadaşım. Sırada Kewell, Baros, Neil, Cana var. MSARP, Ayhan,Balata, Aydın hep bizim daima bizim kalacak...

Sıkıyorsa üst düzey bir transfer yapmasınlarda görelim.

Adminim küfür bugün acik olsun, siz de edin bizde. Hep beraber edelim. :D

Yarım pozisyona giremeden maçı bitirdik. Galatasaray kulübünü bu rezil hallere düşürenlere çok küfür ettim.

Tüm futbolcular değişmeden bu takımdan cacık bile olmaz!!!

Yönetimin hamlelerini çok merak ediyorum ama bişey yapmazlar pişkin pişkin çıkıp biz oteke senenin takmını kuruyoruz derler bende ozaman sorarım oteke senede Ayhan,Mustafa,Balta,Aydin,Baris HAGI takimda olucak mı diye..

hagi ve bu yönetim oldugu sürece bu takimdan hic bisey olamz....kendimizi avutmayalim...

mecbur top yekün degismeleri lazim...hagi kim ya bu takima hoca olur ,...kim hagi ??

65 metreden gol yiyen bir kalecimiz var ya :D

Bıçak kemiğe dayandı...

Ayhan ve Mustafa'ya toplu küfür edilmeli bence TT Arena. Hem de en insaflısı Fener'e edilen küfürlerden. Hatta Hasan Şaş'a yumurta atanların bu ikilisini sucuk diye doğraması gerekir.

küfürü serbest yapın belki yönetimden bir kaç kişi forumu takip ederde akllanır

Sezon başından beri bursanın aldığı galibiyet gibi kolay bi maç aldığımızı hatırlıyomusunuz?

5 milyon euroluk STANCU !

ya nedense takımı izlemek için bi neden yok.geçen senelere nedenimiz vardı Keita şuna çalım atar gol atar ve takla atar.Lincoln vardı klas hareketler yapardı.Kewell vardı Bordo ya 90a müthiş asardı.Baros vardı 2-3 kişiye çalım atar dribling yapar gol atardı.Arda 3-4 kişi arasından sıyrılır orta açardı ortaya kafa vuran gol atardışimdi böle takımda bunları yapacak ne biliyim izlemek için bi neden bulamıyorum takımda.izleyesim gelmiyor.bir kaç sene evvel peste pc ye karşı oynardım hep oynardım hep oynardım ama şimdi hiç oynayamıyorum nedenide bilemiyorum.

mustafa-sarp_11522.jpg

Geri
Üst Alt