STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Bursa-Galatasaray maçını komşunun küçük 10 yaşında (galatasaraylı) çocuğuyla izledim ve maç bitiminde bana dediği " Serkan abi biz hep yeniliyoruz neden gol atamıyoruz ben artık Beşiktaş ı tutucam bjk hep gol atıyor" dedi tehlikenin farkındamısınız sayın Galatasaray Yönetimi...

Mahalledeki küçük çocuklar dalga geçiyor hocam :)

yekta bu takimin oyuncusu degil...!!!!!!!!!!!!!! 4m volkana versen hadi neyse...yekta kim ya...cok agir bir oyuncu ...kosamiyor edemiyor...60'dan sonra pili bitiyor...500.000 dolara musa aydin'i alsan daha cok faydasi olur

Bu heriflerle bu kadar..

Diyecek birşey yok..

Stancu niye yedek? Anlamak mümkün değildi,neyse zaten bütün oyuncular bu sene ligi iyi bir yerde bitirip bitirmeyeceğini belli edeceği maçtı,hiçbirinin umrunda değildi (Kazım) dışında..

Bunlardan bir halt olmaz!

Michael_Skibbe_ve_mit_Davala.jpg

Polat istifa polat istifa polat istifa...

yekta bu takimin oyuncusu degil...!!!!!!!!!!!!!! 4m volkana versen hadi neyse...yekta kim ya...cok agir bir oyuncu ...kosamiyor edemiyor...60'dan sonra pili bitiyor...500.000 dolara musa aydin'i alsan daha cok faydasi olur

Suçla Yekta'yı afferin size devam.

uzatmaya gerek yok 8 adam lazim takima:)

macin acik ara en kotusu sabri idi bence

macin en iyi leri servet basta olmak uzere culio ve tek basina cirpanan onda yalniz mucadele eden kazim gerisi bos

Bana kimse hic bir bahane anlatmasin.

2 macta (sivas ve bursa) 2 gol pozisyonumuz yok

hersey bir kenara ama bu Hagi nin sucu degilse kimin?

insan bir maci gol pozisyona girmeden nasil bitirir, buna nasil becerir, hic degilse duran toplardan bir tehlikeli atak gelmez mi?

sarp, ayhan vs vs bunlari Allah bildiklari gibi yapsin ama maci gol pzisyona girmeden bitiriyorsak, burda en büyük suc Hagi nin, cünkü bu takimi calistiran o.

ha begenmiyorsan ayhani, sarpi, kadro disi brak, neden brakmiyorsun?

sen degil misin Misimovici kadro disi brakan, Ayhan, Sarp, Baris, bunlar kim 6 ay önce 8 milyon euroya gelen misimovice karsi?

bu 3'lünün degeri 2 milyon etmez, senin kadro disi braktigin adamin degeri 8 milyon euro, hemde daha 6 ay önce gelmis adam.

bana kimse bahane anlatmasin.

bu futbol Hagi'nin futbolu.

futbolculari, yönetimi elestiriliyorsa, hagi da en az onlar kadar elestirilmeli.

yekta sağ açık oyuncusu değil sağ iç. hemen idam ediyorsunuz adamları. misimoviçte sol açık oyuncusu değildi hagi efendi oynattı onu.

Mesaj alıyorum dalga geçiyor millet resmen bir keyfimiz vardı onuda kaçırdılar. :31:

ArkadaslarSarp ne kadarpara goturuyor yila

Harami olsun da cok merak ediyorum yila ne kadar aliyor?

Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye, nerem doğru ki demiş. Şu anda bizi en iyi anlatan atasözü.

Az Kaldı Tribünlerde Eskiyi Yad Etces.. 14 Yıllık bu çile bitsin artık bu sene, Sen şampiyon....

Suçla Yekta'yı afferin size devam.

abi bu takima yektayi kurtarici olarak getirirsen tabi suclu olur...

en basta suclu yönetim ve onlara sahip cikan taraftarlara yaziklar olsun...!!!

polat ve ekibini yönetimde kalmasini isteyenlere yaziklar olsun !!! bunlari kim destekliyor ise yaziklar olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt