STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Bizim takım'da ki , Said'i koysan İlk11'de sahaya , Ayhan-Sarp-Barış yanın'da fos kalır.

O , kadar Cittiyim.

Michael_Skibbe_ve_mit_Davala.jpg

Disiplinsizdi, 11 kisi defans yapiyorduk

Servet olmasa 5 yerdik en az

Allah ın laneti şu takım üzerinden nemalanan takımı taraftarı sömüren forma için değil başka şeyler için oynayan koşup mücadele etmeyen yeteneğine tükürdüğüm yeteneksizinin hala bu takımda durmasını sağlayanların bu takıma adam gibi oyuncular getirmeyenlerin üzerine olsun. Lut kavmi semud kavmine verdiğin musibetlerin kat be kat fazlasını ver allahım. Etleri ahirette çengellerle asılıp ateşlerle dağlansın gözleri yuvalarından çıksın çaprazlama kesilsinler Amin.

Pino'ya ''çok şut çekiyo ya'' diyenlere soruyorum;bugün kaleye kaç şutumuz var?

ya nedense takımı izlemek için bi neden yok.geçen senelere nedenimiz vardı Keita şuna çalım atar gol atar ve takla atar.Lincoln vardı klas hareketler yapardı.Kewell vardı Bordo ya 90a müthiş asardı.Baros vardı 2-3 kişiye çalım atar dribling yapar gol atardı.Arda 3-4 kişi arasından sıyrılır orta açardı ortaya kafa vuran gol atardışimdi böle takımda bunları yapacak ne biliyim izlemek için bi neden bulamıyorum takımda.izleyesim gelmiyor.bir kaç sene evvel peste pc ye karşı oynardım hep oynardım hep oynardım ama şimdi hiç oynayamıyorum nedenide bilemiyorum.

Sağolsun yönetim 2 orta saha ve kaleci ile takviye yapmayı beceremedi. Aslında 2-3 transferle herşey harika olacakken düştüğümüz durumlara bak.

ben söyleyeyim size...yönetim misiyi affet diye bastiracak..hagi yok diyecek...hagi gidecek misi geri gelecek...demedi demeyin...

bu ufugu da savunanlara yaziklar olsun ...!!!

aykut bu kalenin 1 numarali oyuncusudur !!!

uzatmaya gerek yok 8 adam lazim takima:)

macin acik ara en kotusu sabri idi bence

Bence 18 adam lazım. Yedek kulübesi dahil komple takım değişmezse, bir çürük bile hepsini bozar.

Ayhan,Mustafa,Ufuk gibi adamlara TT Arena'da tepkinin ardı arkası kesilmemeli. Servet'i kaç kez ıslıkladırlar, Arda'yı ıslıkladırlar bir kere şu adam demeye bin şahit insanları ıslıklayın. Hatta küfür edin. O da etkili olur mu emin değilim çünkü omuzlarının üzerlerinde taşıdıkları şeyin ne olduğunu bilemiyorum.

bu maçta Hakan en iy oynayanlardandı. maçı izlemeden beelemişsiniz 3-5 kişi habire sektiriyorsunuz. ayıp yaaa hakan tamam kötü olduğu zamanlar oldu ama bu takım kaliteli yerlilerden biridir ayıp etmeyin adama. Sabrinin ne dokunulmazlığı var da hiç laf edilmiyor bu maç en kötülerden biriydi. duran top kullanıp ortayı nerdeyse taça atan bir adam adamakıllı orta yapamayan bir kanat oyuncusu varken Hakan dan önce sabri tartısılmalı.

Futbolculara kimse suç bulmasın. Bu takıma taktiği ve disiplini veren hocadır. Hagi bu işi götüremeyecek. Bu nasıl bir taktik anlayışıdır?

Ufuk, Ayhan veya M. Sarp vs. geçiniz. Rezillik.

Barışı beğenmemek ayrı şey ekmek yediği meslekten uzak kalmasına sevinmek ayrı şey.Tamam adam bizim topçumuz değil ama onu oynatanda hiçmi suç yok.

Ayrıca Barış çıktı Sarp girdi takım bozuldu.En azından kaçak güreşmiyor Barış.

Koskoca Galatasaray son 11 maçta8 gol atmış. Bu herşeyi özetliyor. Bireysel hataları falan geçtim, tamam yedik 2 gol, bir takım maç boyunca pozisyona giremez mi?

Bucaspor yendi sevindim.

G.Saray'ı izledim üzüldüm , yerin dibine girdim :( :( :(

Hemen başlanmış Stancu ve Yekta kötülenmeye.Nasıl maç izliyorsunuz anlamak mümkün değil.Takım top mu oynadı ki adamlara balon muamelesi yapıyorsunuz.

Trabzonun averajı +30, bizim -3 ...Ne sarpı ne ayhanı ne barışı ne polatı...Klüp 14 sene şampiyon olamadığında bile böyle rezillik yaşanmadı.

millet dalga geçiyor -3 averajdalar kümeye diye yazıklar olsun yönetim size bizi elaleme maskara ettiniz tabi sizin için sorun yok siz şimdi viskinizi yudumluyorsunuzdur

Transferlerin hepsi birbirinden iyi. Hele Kazım o ne pres , o ne istek öyle sanki 10 yıldır galatasaraylıymş gibi.

Geri
Üst Alt