STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Transfer nöbeti konusunda bu takımın 2-3 transferle düzelemeyeceğini yazdığımda herkes üstüme çullanmıştı.. heralde gerçekleri görüyorsunuz artık.. tamam iyi oyuncularımız yok değil ama gerçekten bu takımın gerçekten komple değişmesi gerekiyor artık.. olumlu bakıyım diyorum ama yok olmuyo nereden baksam yok çıkış yolu yok.. Galatasaray bu durumda olmamalı.. Aydın, Sarp, Barış, Ayhan, H. Balta, G.Zan, E.Çolak .. ilk düşününce aklıma gelenler bunlar olmaz abi bunlarla OLMAZZZZZZZ.. hiçbir zaman bu kadar düşük yerli kalitesine sahip olmadı bu takım.. Yekta kötü oyuncu değil evet çok iyi bir Galatasaraylı ama iyi oyuncuda değil.. Ama bu saydıklarım arasında wowww süper oyuncu diyoruz.. Ama gerçek bu değil hiçbi zaman bu kadar aciz olmadı bu takım.. Çok iyi bir Galatasaraylıyım.. kulübüm için üstüme düşen her ne varsa şimdiye kadar yaptım, yaparımda taraftar olarak.. ( GSbonus, gsmobile, gsbilyoner, gsstore ...) ama yeter gerçekten yeter.. benden onlarca yüzlerce kat destek olan insanlara, bana, veya hiç destek olmayan ama renklerine sevdalı olanlara artık çektirilen bu eziyet yeter.. Teknik direktörüm çıkıyo tesadüf diyo yok abi böle bişi yok başarısızlık tesadüf olamaz kabul etmiyorum.. eğer bakan göz kör değilse buna tesadüf diyemez...

.......edit

BEYLER durum TAHMİN EDİLENDENDE VAHİM HAGİ '' İLK YARI İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN 2 - 0 GERİDE KAPATTIK '' SÖZÜ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR BENİM ADIMA

şöyle bir değerlendirirsek: servet, culio, insua takımın iyileriydi. sabri, yekta, sarp, kazım kötüydü. Orta sahada cananın eksikliği hissedildi. Stancuya bişey diyemeyiz top bile gelmedi adama. Ufuk son maçını oynadı 2. gol maçın kırılma noktası. golden sonra ayhan sarı yedi itirazdan eğer gol yemesek ikinci yarı daha dengeli oynayabilirdik. sarp neden girdi anlamadım emre geri çekilip anıl stancudan biri girebilirdi. sarpın oynamaması lazım bu takımda. haginin taktiği ilk yarı gol yemeden bursayı yormak ikinci yarı açılan bursaya da diri olan stancuyu oyuna alarak cevap verip gol bulmaktı. malesef pozisyon bile bulamadık. haftaya zapata neill kewell stancu takıma girince toparlanırız diye düşünüyorum. Bide kazımın artık sağa geçmesi gerekiyor forvette çok ağır kaldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ:En sevdiğim arkadaşım olan bir rentaşımız şuan çatıya çıktı eğer yönetim istifa etmezse kendimi aşağıya atacam diye bağırıyor şaka değildir...

beyler tartışcak bişe yok takım çok kötü takımın sezon sonunda büyük bi rotasyona ihtiyacı var.10milyon bonservise verdik sezon sonu başkası gelcek bu adamları oynatmıcak para boşa gidecek vallahi.

Yönetimi düşürmek için başlatılan imza kampanyası ne durumda arkadaşlar?

karşılıklı atışmalara girmeyelim, hepimiz sinirliyiz fakat birbirimize karşı saygılı davranalım ve hırsımızı birbirimizdn çıkarmayalım

anadolu takimindan farkimizi söyleyin bana.kadrodaki kac oyuncumuzu alirlar

FLAŞ FLAŞ FLAŞ:En sevdiğim arkadaşım olan bir rentaşımız şuan çatıya çıktı eğer yönetim istifa etmezse kendimi aşağıya atacam diye bağırıyor şaka değildir...

Ve siz, en sevdiğiniz arkadaşınızı bırakıp buraya geliyor ve bu gelişmeyi yazıyorsunuz.

Yorumlarda, alıntıyla ispatlayamıyorsanız, "ben demiştim"cilik yapmayın.

Beklediğiniz birkaç şakşak olabilir ama gerçekte aldığınız şey salt "tepki" dir.

Ortam tatsız, bunlar daha da geriyor.

9ncu mağlubiyetimizi aldık, şapka zaten düşmüştü, artık kelimiz parlıyor...

Hala yabanci transferi isteyelim bizde...

sinirden agliyorum yaw yeter yazik bu taraftara be

arda turanin bu takimdan gitmesi lazim bu takimdan ufuku da 3 kaleci yapip akli basina gelmesi lazim misinin hemen geri takima geri alinmasi

Bizi bu duruma düsürenler utansin.

1 transfer bu takımı uçurur... ( tm tm vurmayın lan vurmayın şaka yaptım :S:S ) :S:S kafayı yedim galiba.

maçı izleyen arkadaşlar hatırlar. Maçın sonlarına doğru ortasahada sol kanattan (isimleri hatırlayamıyorum öfkeden çıldırmıştım) top alan oyuncumuz orta sahanın ortasına doğru koşarken, ekrana göre sağ tarafta muazzam bir boşluk oluştu. Bu durumda o boşluğa koşarak top alması gereken bir diğer oyuncumuz ise kendisine gelen arkadaşını sadece izledi. Galatasaray'ın ortasahası ortada. Bu sadece bu pozisyonda değil, her pozisyonda böyle olduğu için ayağımızda iki top tutamıyoruz. Bir takım 3-4 pası üst üste yapamaz mı ya?

Geri
Üst Alt