STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

20070919160826!Frank_Rijkaard_(2007).jpg

Galatasaray Futbol Kulübüne komple bir revizyon sart...!!!

yönetim istifa...!!!

ömrumde bukadar rezil bir Galatasaray gormedik yaziklar olsun.

Malesef bu takımın toparlanması hiç kolay olmayacak. Daha doğrusu bu takım hiçbir zaman toparlanamayacak ve tamamen yenilenecek. Bu da en az 3-4 yıl demek.

Markus Merk: Bursaspor'un ilk golünde hem ofsayt var hem de Miller topu elle alıyor.

BEYLER durum TAHMİN EDİLENDENDE VAHİM HAGİ '' İLK YARI İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN 2 - 0 GERİDE KAPATTIK '' SÖZÜ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR BENİM ADIMA

iste bunu diyorum ben de

takimin gol yememesi, kosmasi, mucadele etmesi "iyi" diyor Hagi

ben ne yapayim bunlarla eger takim 1 gol poziyona bile giremiyorsa???????

3. ligden sekerspora karsi, b.k gibi oynadigimiz macta bile "ilk yari bence iyi oynadik, ben memnunum" demis bir adam bu Hagi

sasirmadim.

cok kötü durumlar hagi nin ilk yarı iyiydik muhabbeti zaten kahretti beni ama tartışıp duruyosunuz da nolacak onu söylemiyosunuz gelecek sene de yalan olur bu gidişle benim en buyuk endısem o..

Rıdvan 2014'e kadar Galatasaray'ın işi zor dedi.

Ya birak burasi Türkiye. Basarili olmak icin pek caba harcamana gerek yok. Burda Sivas gibi bir takim bir sezon küme düsmemeye oynarken diger sezon ilk ikiye girebiliyor. Bursa küme düsüp, 2 sene sonra Süper Lig'de Sampiyon olabiliyor. Besiktas rezil bir futbolla Sampiyon olabiliyor. 2014'e kadar 3 kere Sampiyon da oluruz, Ridvan burayi Ingiltereyle karistirmis.

Büyük Galatasaray taraftarı Adnan Polat abimize selamlarımı yolluyorum..Abi sen whisky ni yudumla puronu iç..boşver takımı..birazda cukkaya kulübün parasını da koy...Yangel yat Adnan

Bu günler de geçecek mi beyler?

Adnan Polat sen Futbol'dan an-la-mi-yor-sun !!!!!!!!

Eskiden maçlarda keyif sigarası içerdim şimdi 45 dakikada yarım paket bitiyor bravo :005:

Markus Merk: Bursaspor'un ilk golünde hem ofsayt var hem de Miller topu eliyle kontrol ediyor

Hala yabanci transferi isteyelim bizde...

Transfere harcanacak parayı,Sarp,Ayhan,Hakan ve Barış'ın sözleşmelerini tek taraflı fesh edip, tazminat olarak verelim.

Emin ol daha hayırlı bir iş yapmış olurlar.

Malesef bu takımın toparlanması hiç kolay olmayacak. Daha doğrusu bu takım hiçbir zaman toparlanamayacak ve tamamen yenilenecek. Bu da en az 3-4 yıl demek.

Burasi Ispanya ya da Ingiltere degil. Bir transfer sezonuna bakar. 3 adam yollayip 5 adam alirsin sonra tekrar Sampiyonluga oynarsin.

Takım kalitesi çok düşük yönetim uyanıkça beklentileri düşürerek takımı küçülttü..Ve bu düşük beklentilerle Culio gibi M. sarp ın biraz teknikli hali takımımızın Maradonası oldu..Arda Kewell Baros takımın 3 gömlek üstündeki oyuncularımız sakat ve bu üç oyuncu olm adan Kasımpaşa ayarında bi takımız..Hagi ye hiç değinmiyorum bile BU kadar korkak bi hoca bizim takımın hocası olamaz..Sivas ta güç bela gol bulan takımımızda bir dakika geçmeden panikle M. sarp ı oyuna alıp skoru korumaya çalışan Bursaya 0.5 forvet ve 8 savunmacıyla oynayan bi hoca sadece kendi akıbetinden korkuyo ve sadece kendi akıbetini düşünüyodur..Takımı düşünse zaten korkmadan saldırır bu iddiasız galatasarayla...Kaç haftadır tek güzel atak tek güzel gol pozisyonu yokken tek izlenilmeye değer oyuncu yokken hala ne amaçlanıyo anlamış değilim..Hiçbir galatasaraylı bunu haketmiyor kişilksiz korkak bi takımı..Yönetim yine uyanıkça bizden daha fazla mağdur olmuşcasına Hagiyi getirdik ne dediyse aldık ne istiyosanız yapalım davranışında olacaklar sanki transfer fiyaskolarının Hoca çöplüğü olan takımımdaki durumun suçlusuda biz taraftarlarmışız gibi...Yeter artık kanmayalım...Yeter artık yönetim denilen şeyi her türlü rezilliğe rağmen koltukta oturmak sanan yöneticiler defolun...Siz ve Sizin taraftarı uyutmak için getirdiğiniz uyduruk hocalar oyuncuları da alarak gidin....

Geri
Üst Alt