STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Yönetimin istifasini filan bekleyenler fazla hayalci,Faruk Süren disinda tüm baskanlar Polata destek ciktilar,Beyazit dahil,hatta Polat isterse 2012de tekrar baskan secilir,Polat döneminde Polati herzaman destekleyecek olan binlerce kisi kongre üyesi yapildi.

polatin isi bitti.inan kirac biterecek onu merak etme sen

Markus Merk: Bursaspor'un ilk golünde hem ofsayt var hem de Miller topu eliyle kontrol ediyor

sezon basindan beri baya cektik hakemlerden

ama senin takimin 11 macta sadece 6 gol atiyorsa - bu 6 golden 3 kasimpasaya karsi, biri de cenkin kendi kalesine bu arada - hakem hakkinda konusacak hakkin olmaz.

Rıdvan 2014'e kadar Galatasaray'ın işi zor dedi.

Ya duyduğunuzu anlamıyorsunuz yada anlamak istediğiniz gibi duyuorsunuz. Adam başka takımlı olabilir ama ne dedi iyi dinleyin. devre arsında alınanlar sene başı alınanlar eldeki kadro tüm bunlardan istemediklerini yollayıp sıfırdan yeni bir takım kurmanız ve bu takımın oturması 2014 ü bulabilir dedi ki haklı 10 yuncuyu birden yollayamassınız. Yolladınız diyelim yeni 10 oyuncu alabilecekmisiniz. Her sene 3 yada 5 trasfer yapıyorsunuz bunlardanda iyisi ve kötüsü çıkacaktır. Hepsi süper cıksa bile uyum süreci sakatlığı cartı curtu gitti bi sene daha. Tamam 2014 biraz abartı olabilir ama bu gidişle seneyde biz 10. 15. arasında oynarız buna kendinizi alıştırın.

Son olarak şu Misimoviç Ayhan Barıs Sarp dan daha kötü oyuncumu Allah aşkına Hagi artık aklını başına alsın

Burda problemin Rijkaard'da olmadığını anlata anlata, klavyede yaza yaza parmaklarımız aşınmıştı. Şimdi Hagi'nin de suçu yok.

Sanırım suçlu(lar)yu herkes anlamıştır artık.

9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi

yaa herkesin sinirli olması yenilmemiz değil ki göz göre göre Galatasaray forması giyen futbolcuların maç bitmeden yenilgiyi kabul etmesi, maçı izleyenler hatırlayacaktır culio topu aldı pas verdi tekrar aldı tekrar pas verdi adam sağa sola her yere baktı bi Allah ın kulu top almak için yanına gelmiyor boşa kaçmıyor anlamak mümkün değil ya sonra cana yı övünce bizi tepki yağmuruna tutuyorlar, şu ayhan ın yaptığının yanında cana ya laf söylemek yazık vallahi yazık...

Bu sene ligde geriye düştüğümüz bütün maçları kaybettik

bu bulent yildirama kim fifa kokarti takmisa onun annesinin ellerinden öpruyorum

Malubiyetin faturasını hakeme kesmek yönetimi, hagiyi ve futbolcuları ödüllendirmek anlamına gelir . Şu an hakemleri eleştirme hakkımız yok oynadığımız futbolla

sarp balta servet ayhan aydın gibi adamlar oynamaya devam edecekse şampiyonluk beklemeyin seneye falan hatta ilk 3 bile beklemeyin.

Su son maclara bakarak Servet'e elestiri getirmek biraz mantiksiz. En iyi performans gösteren adamimiz Culio'yla beraber.

bi soyle 10dk kufur serbest olsa icimizi doksek olmaz mi?

Allah bizi Rijkaard'ın değerini bilmediğimiz için Hagi'yle cezalandırıyor biz bunu HAK ETTİK !!

aynen reis...yönetimin hatalarini hep FR'ye yükledik...sanki oyuncularimiz cok iyimis gibi adama cok büyük hakaretler ettik...

hagi bitmistir...nefret ediyorum ondan...

Takım kalitesi çok düşük yönetim uyanıkça beklentileri düşürerek takımı küçülttü..Ve bu düşük beklentilerle Culio gibi M. sarp ın biraz teknikli hali takımımızın Maradonası oldu..Arda Kewell Baros takımın 3 gömlek üstündeki oyuncularımız sakat ve bu üç oyuncu olm adan Kasımpaşa ayarında bi takımız..Hagi ye hiç değinmiyorum bile BU kadar korkak bi hoca bizim takımın hocası olamaz..Sivas ta güç bela gol bulan takımımızda bir dakika geçmeden panikle M. sarp ı oyuna alıp skoru korumaya çalışan Bursaya 0.5 forvet ve 8 savunmacıyla oynayan bi hoca sadece kendi akıbetinden korkuyo ve sadece kendi akıbetini düşünüyodur..Takımı düşünse zaten korkmadan saldırır bu iddiasız galatasarayla...Kaç haftadır tek güzel atak tek güzel gol pozisyonu yokken tek izlenilmeye değer oyuncu yokken hala ne amaçlanıyo anlamış değilim..Hiçbir galatasaraylı bunu haketmiyor kişilksiz korkak bi takımı..Yönetim yine uyanıkça bizden daha fazla mağdur olmuşcasına Hagiyi getirdik ne dediyse aldık ne istiyosanız yapalım davranışında olacaklar sanki transfer fiyaskolarının Hoca çöplüğü olan takımımdaki durumun suçlusuda biz taraftarlarmışız gibi...Yeter artık kanmayalım...Yeter artık yönetim denilen şeyi her türlü rezilliğe rağmen koltukta oturmak sanan yöneticiler defolun...Siz ve Sizin taraftarı uyutmak için getirdiğiniz uyduruk hocalar oyuncuları da alarak gidin....

Ulan Hagi Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Affet ulan şu Misimovic'i. Adamda keçi gibi inat var. Kim 1 şansı daha haketmez hayatta?

Rijkaard İstifa !!!

Arkadaşının hayattan beklentisi yok galiba.Ona ahayatın futboldan ibaret olmadığını söyle.İlk iş senle arkadaşlık yapmayı bıraksın.O orada intihar ederken sen burada ileti yazıyorsan senden birşey olmaz.

Yok ya o söledi herkes ne halde olduğumuzu görsün diye git yaz yoksa ben salakmıyım yahu..

9 yaşındaki oğlum baba galatasarayı tutmak zorundamıyım diyor ben bu çocuğa ne diyeyim he şimdi

Şampiyonluk için seveceksen hiç sevme len kerata deyip, vur enseye.

polat ben futboldan anlamam demisti, gecende cikip futbola yogunluk veremedim artik futbolla ilgilencem dedi.hangisi dogru?

Arkadaşlar bizim takım pozisyona giremiyor hala Barış Ayhan la başlıyoruz. Artık tepkimizi koyalım. haftaya maç başlamadan ıslıklayalım bunları.

Geri
Üst Alt