STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Kiralık teknik direktör istemiyoruz!

inan kiraci tanimiyorsan senle galatasarayi tartismam bile

Ulan Hagi Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Affet ulan şu Misimovic'i. Adamda keçi gibi inat var. Kim 1 şansı daha haketmez hayatta?

Hagi egosunu tatmin etti Misimovic üzerinde.. Hagi kendi gibi oyuncuları sevmiyor sebebi disiplinsizlik falan değil artık inanmıyorum ona.. Sadece oynatırsa ve efsane olursa diye korkusu var saçma gelebilir ama yok başka bir açıklaması yoook...

Yazık. Acınacak hâldeyiz. Tecrübeli oyuncu diye yırtınarak Balta'ya, Ayhan'a, Servet'e, Sarp'a, muhtaç etmeye devam edelim Galatasaray'ı. İyi yoldayız.

Sezon sonu Cluio,Stancu ve Zapata'yı göndermek içinde en az 7-8 milyon euro verilir,Misimovic gibi adamı göndermek için üstüne bir de para verilir,zarar en az 30-35 milyon euro,kimler nasıl bir oyun oynuyor Galatasaray'ın üzerinde bilimiyorum ama kabak tadı verdi artık

renkdaslar biri inan kirac kim diye soruyor?

Tugay+Hagi =0 mış meğer. Burası Galatasaray koçlar biz bu forma ile ne başarılar yakaladık şimdi Ayhan Barış Sarp Zan Balta siz kendinize futbolcu mu diyorsunuz diyeceklerine hala bunlardan medet umuyorlar. Rijkaardın kuyusunu kazanlara ekmek veriyor forma dağıtıyorlar. Hagi ilk geldiğin zamanlarda misimovici kadro dışı yapana kadar tutup bunları kadro dışı yapsan paftaki bebeleri alıp koysan kadroya kimse sana gık diyemezdi. Ama hala ahmet kesim gelsin gitsin maçlara forma giyemesin. Hakan balta oynasın demi. Bravooo Aferimmm Alkışşşş

keita ve elanoyu gönderdin eee bunlara verdigin parayla yerine avrupadan cok iyi oyuncular alinabilirdi.ama neymis kimse 1.5 milyondan fazla almayacakmis.yok ya anadolu kulübümü burasi adnan efendi

Aynen ya. Ulan bide utanmadan diyorlar yok gelirlerimiz arttı yok şirketler birleşti . Ulan futbol takımına faydası olamayacaksa nabıyım ben bunları banane bunlardan en fazla kazanan oyuncu 1.5 milyon alcaksa yemişim o şirket birleşmesinide gelirleride

Rijkaard gitsin takım daha kötü olamaz diyodum demekki büyük konuşmamak lazımmış..

Burda problemin Rijkaard'da olmadığını anlata anlata, klavyede yaza yaza parmaklarımız aşınmıştı. Şimdi Hagi'nin de suçu yok.

Sanırım suçlu(lar)yu herkes anlamıştır artık.

Süpheliyim bu konuda. Maalesef ki su an bir anket yapilsa cogu kisi Hagi'yi suclayacaktir. Bu durum da asil suclularin isine geldigi icin sene sonu onu feda edeceklerdir. Maalesef..

Yok ya o söledi herkes ne halde olduğumuzu görsün diye git yaz yoksa ben salakmıyım yahu..

böyle sacma birsey ne gördüm, nede duydum.

sen ya yalan söyliyorsun yada eger gercekten bu anlattiklarin dogru ise, senin ve arkadasin psikolojik sorunlarin var sizin, normal insan degilsiniz.

yahu 24 yasinda adamsin, ne anlatiyorsun burda?

polat ve sezgin komisyon aliyordur ,bukadar vurdum duymaz yönetim olmaz

Cana niye oynamamisti? , sarki kart'dan dolayimiyidi?

Hagi'nin Misimovic artistliği elinde patladı. Yönetim de ses çıkarmayarak alet oldu bu artistliğe. Sonra da son 4 maçta 4 pozisyona giremez, anca 1 gol atarsın işte.

Sanki kadroda oyuncu mu var?

Kardeşim Ayhan yerine Konya'ya verdiğimiz Musa'yı oynatsak ne kaybederdik. Ya da çıkar Ayhan'ı. Çek ortaya Yekta'yı. Sağ açığa Kazım forvete de Stancu. Olmazmıydı yani? İyi o zaman başka oyuncu yok diye hep oynasınlar.

Cana'yı yediniz bitirdiniz şimdide Culıo'ya mı geldi sıra. :(

Geri
Üst Alt