STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Ben Hagi'nin TD'lük notunu salı gününden sonra veririm.

Bugün Yekta-Kazım-Stancu tercihinde hata yaptı. Yekta kanat oynamaz, Kazım forvet oynamaz, forvet yokken Stancu başlar. Ama yine de yapılacak transfer ve 2-3 hafta sonrası şahsi kararımı veririm. Bugünkü maç sonucunun yönetimin transferi herzamanki gibi son dakikaya bırakmasıyla da alakalı.

Tamam yaziyorum kardes. Herkes yollayacaksa eyvallah.

yaz kardes....bana da pm yolla yazinca...düzenlemeler yapariz...her tarafa yayariz...

sagolasin...emeklerin icin tskler :)

not: herkes desteklemeli zaten, taraftar olarak görevimiizi yapma zamani gelmistir

renkdaş 9 yaşındaki çocuk bilmez böle şeyleri öğretsekte anlatsak da adam galibiyet ister gol ister artık bıçak kemiğe dayandı düşünsene bizim velet gibi kaç tane çocuk böle düşünüyor gelecek tehlikede arkadaşım gelecek

Size tam da 9 yaşında olduğum dönemde,bir Galatasaray Fenerbahçe maçında,85. dakikada Samuel Johnson'un frikikten attığı golden sonra benimle ağlatana kadar dalga geçen Fenerbahçe'li amcalarımıza karşı Galatasaray'ı nasıl koruduğumu anlatmak isterdim fakat uzun sürer bu kadarı bile yeter sanırım...

[video=youtube;M1HH8Z8fKp0]https://www.youtube.com/watch?v=M1HH8Z8fKp0[/video]

Barca macini izleyin. Günes dogdu icime. Rahatlatim.

maçı özetini izleuebileceğim link varmı ?

Hagi taraftarin gazini almak icin Sarpi kadro disi birakabilir,maci Ufuk yüzünden kaybettik ama en cok Sarpa sinir oldum,futbolcu lmadigini biliyorduk zaten,adam olmadiginida ögrendik.

dakika 90 sarp yanındaki adamın geçmesini seyrediyor culio 40 metre depar atıyor ve bursalı oyuncunun yanlış değilsem svensondu topa vurmasını engelliyor ama sarp resmen vur diyor 1 metre yanında olmasına rağmen.k

arkadaşlar hakeme söylenecek bin tane şey var , hele bu sene kaç tane hakem hatası oldu bizim aleyhimize , ama tam ilk yarı bitiyo hakeme saydıracam ufuk öyle bir gol yiyor ki şaka gibi ya ikinci yarı oluyo tam hakem bize çok gereksiz sarı kart gösteriyo diyecem ayhan topu kaptırıp rakibe dalıyo yani bizim takımdan hakeme sırra gelmiyor ki bir türlü..

yaz kardes....bana da pm yolla yazinca...düzenlemeler yapariz...her tarafa yayariz...

sagolasin...emeklerin icin tskler :)

not: herkes desteklemeli zaten, taraftar olarak görevimiizi yapma zamani gelmistir

banada pm atin renkdaslar

Arkadaşlar. Geçen sene bi topic vardı Riijkard ile 5 senelik sözleşme imzalansın kulube gönderilcek bi topicti. Bunun gibi bi topic acamazmı sayın yöneticiler takımdaki çürük futbolcuları seneye kadroda görmek istemiyoruz diye. Yedek kulubesinde dahi görmek istemiyorum. Yada ortak bi maili gönderelim kulube. Bu takım yönetim futbolcuların değil 30milyonun takımı. Haketmeyen defolur gider.

Tam kadro olana kadar ben Hagi'yi eleştirmeyeceğim. Neill, Kewell, Baros, Cana, Arda ve Pino bu takım %80'i. Suç tabi ki alternatiflerimizin Mustafa Barış vb. olmasını sağlayan yönetimde.

Ben Hagi'nin TD'lük notunu salı gününden sonra veririm.

Bugün Yekta-Kazım-Stancu tercihinde hata yaptı. Yekta kanat oynamaz, Kazım forvet oynamaz, forvet yokken Stancu başlar. Ama yine de yapılacak transfer ve 2-3 hafta sonrası şahsi kararımı veririm. Bugünkü maç sonucunun yönetimin transferi herzamanki gibi son dakikaya bırakmasıyla da alakalı.

altına imzamı atarım analiz çok yerinde..

Takimdaki yabancilar iyi futbolcu yanliz takima level atlatmaz.Onlarin yanına cok iyi bi forvet ve orta saha lazim.

Yekta:Üzüntü neymiş şimdi daha iyi anlıyorum...

sanal darbe yapalım :sopa:sanal olarak bazı oyuncuları kadro dışı bırakalım bunuda yönetime ulaştıralım nasıl? Allahım saçmalıyormuyum yoksa ben:sad007: sen aklıma sahip ol

Arkadaşlar mail yazılcaksa banada gönderin.

yek_35 yekta kurtuluş

Üzüntü neymiş şimdi daha iyi anlıyorum...

dakika 90 sarp yanındaki adamın geçmesini seyrediyor culio 40 metre depar atıyor ve bursalı oyuncunun yanlış değilsem svensondu topa vurmasını engelliyor ama sarp resmen vur diyor 1 metre yanında olmasına rağmen..

Galatasaray futbolcusuna hakaret.

Adamlığı seni ilgilendirmez. Gerekli ceza verilir umarım.

Geri
Üst Alt