STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

çok sinirliyim bu gece erkenden uyuyacağım sinirden ağladım 16 yaşındayım kendimi bildi bileli maçları izlerim bu kadar kötü bir kadro hatırlamıyorum özellikle ayhan mustafa gibiler...

Haginin yaptirdigi Culio ve Stancu dogru transferler,Stancunun maliyeti yüksek ama uzun yillar faydalanabilecegimiz bir futbolcu,yanliz Zapatayi aldirmasi tam bir fiyasko hem Hagi hem yönetim acisindan,ulan madem kaleciye ihtiyac var,gelir gelmez oynatacaginiz bir kaleci alin,dünyada Zapatadan baska bir kalecimi yok,bugün kalemizde kaleci olsaydi,Sarp oynamasaydi maci kazanirdik ve üst siralara oynardik,haftaya Zapatayi oynatsaniz neolacak,is isten gecti,yönetim ve Hagi iflas etmistir.

Kötümser olacak çok şey var.Eğer şunlar yapılırsa iyiser olabilirim:

1.Artık bu seneyi göz boyamayı hatta kupayı unutup gelecek için adımlar atılmalı.(Kupayı almak içinde olsa yarım sezonluk adamlar alınmamalı.)

2.Yerli kalitesi yükseltilmeli.Takım ruhu yerli kalitesinden geçiyor.(Türkiye de 1-2 kişi var alınabilecek gurbetçi iyi oyuncular var malum zaten isimler)

3.Yıl sonu 3-4 yabancıyı yollayıp direk 11 de oynayabilecek etkili isimler alınmalı.(Kewell Baros Cana gidebilir daha iyisi alınacaksa.)

4.Artık herkes kendi mevkisinde oynamalı.(Yani Kazım veya Pino sağ açık Anıl forvet.Balta solbek Ahmet Kesim stoperde olsa.)

5.Hakan Şükür Sportif direktörlüğe getirilmeli.(Yani yöneticiler kulübü yönetmeli.Futboldan anlayanlar takımı.)

Yazdıklarında haklısın. Ama buradaki arkadaşların tamamı 2 senedir bunları söylemekten bıktı. Bu yazdıkların çok zor olmayan şeyler. Ancak bu yönetim anlayışıyla olamayacağı kesinleşti. Sabır etmekten usandı herkes.

ilk gol ofsayt ikinci gol malum. takımda 3 yabancı kadroda sadece. arda sakat. geçen senenin şampiyonuyla oynuyoruz. yani sonuç normal. haftaya BAMın BA sı yok baros kewell neill cana zapata var. Takım çok daha iyi oynayacak.

Bradley gelmesin, BAM'dan farkı yok diyen arkadaşlar....

nasıl gidiyor hayat? kış var havalar da soğuk dimi...

saha içinde oyun karakteri denen bir şey var sen bilmesen de!cana da neilde olan karakter.

Allah'a şükür bilmeme gibi sıkıntım yok.

Sen cümleni yeniden gözden geçir.Moderatörler editlemiş mesajını saha dışında da karaktersiz anlamına gelebilecek bir cümleydi.

bu oyun ve kadro yapısı ile antepi elememiz zor beşiktaşı elememiz imkansız gibi bir şey seneye yokuz avrupada büyük ihtimal.

Arkadaşlar Ayhan Sarp kadro dışı kalsın diye ortak bi topic acalım face de grup kuralım sesimizi duyuralım artık.

...

Allah'a şükür bilmeme gibi sıkıntım yok.

Sen cümleni yeniden gözden geçir.Moderatörler editlemiş mesajını saha dışında da karaktersiz anlamına gelebilecek bir cümleydi.

insanların forumda ceza almalarından çok mu hoşlanıyorsun? bu mudur yani? zaten moralimiz bozuk boş boş tehdit ediyorsun atarsa atarlar seni mi kastı bu?

Arkadaşlar. Geçen sene bi topic vardı Riijkard ile 5 senelik sözleşme imzalansın kulube gönderilcek bi topicti. Bunun gibi bi topic acamazmı sayın yöneticiler takımdaki çürük futbolcuları seneye kadroda görmek istemiyoruz diye. Yedek kulubesinde dahi görmek istemiyorum. Yada ortak bi maili gönderelim kulube. Bu takım yönetim futbolcuların değil 30milyonun takımı. Haketmeyen defolur gider.

Artık anlaşıldı ki bu yönetimle olmayacak. Bugüne kadar şu forumu takip etselerdi sorunlarımız çoktan çözülmüştü. Taraftarın sesini duyamayan bir yönetimle olabileceğini düşünmüyorum artık.

Geri
Üst Alt