- 18 Haziran 2009
- 1.676
- 47
- 1.318
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı
ne hale düşmüşüz usta..? biraz açsana..daha ne olacak? Geçen senenin şampiyonu 15.dakkada 1 kere geldi. takım canla başla hucüm ediyor.Haysiyetsiz kaleciye volkana kart çıkartamayan bir hakemi koymuşlar ortaya? Ne olacak beklentiniz ne anlamadım ki?
Mustafa sarp'ın tek hatası oldu şu ana kadar onu da ufuk çeldi. İngiltereden maç izliyorum gibi hissettim..Ama hakem satılmış romanyalardan..Hala takıma suç buluyorsunuz.Kewell gibi efendi adam bile delirdi be!
Adnan Polat 2yıldır belli olan şeyler için inanılmaz bir ukalalıkla hiçbirşey yapmadığı için mutludur. Al sana eylüle kadar zaman var erzurumdan çıkmış her haltı biliyor beyefendi. Anlamıyorum ne hakemler ne medya televizyondaki spikerler bile Galatasarayımla adeta .... geçiyor. Olacak iş değil elin bursası karşısında düştüğümüz hallere bak yazıklar olsun.
ne hale düşmüşüz usta..? biraz açsana..daha ne olacak? Geçen senenin şampiyonu 15.dakkada 1 kere geldi. takım canla başla hucüm ediyor.Haysiyetsiz kaleciye volkana kart çıkartamayan bir hakemi koymuşlar ortaya? Ne olacak beklentiniz ne anlamadım ki?
Mustafa sarp'ın tek hatası oldu şu ana kadar onu da ufuk çeldi. İngiltereden maç izliyorum gibi hissettim..Ama hakem satılmış romanyalardan..Hala takıma suç buluyorsunuz.Kewell gibi efendi adam bile delirdi be!