STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

Adnan Polat 2yıldır belli olan şeyler için inanılmaz bir ukalalıkla hiçbirşey yapmadığı için mutludur. Al sana eylüle kadar zaman var erzurumdan çıkmış her haltı biliyor beyefendi. Anlamıyorum ne hakemler ne medya televizyondaki spikerler bile Galatasarayımla adeta .... geçiyor. Olacak iş değil elin bursası karşısında düştüğümüz hallere bak yazıklar olsun.

ne hale düşmüşüz usta..? biraz açsana..daha ne olacak? Geçen senenin şampiyonu 15.dakkada 1 kere geldi. takım canla başla hucüm ediyor.Haysiyetsiz kaleciye volkana kart çıkartamayan bir hakemi koymuşlar ortaya? Ne olacak beklentiniz ne anlamadım ki?

Mustafa sarp'ın tek hatası oldu şu ana kadar onu da ufuk çeldi. İngiltereden maç izliyorum gibi hissettim..Ama hakem satılmış romanyalardan..Hala takıma suç buluyorsunuz.Kewell gibi efendi adam bile delirdi be!

Ufuk,Neill,Arda,Kewell,Baros.

Gerisinin yerine iki kollu kütük koy daha çok işe yarar.

orta sahamiz yeteneklerinin sonuna kadar savasiyor adamlari hapsettik

ama takimin sol arkasi hakan ve servetin olunca yapacak bir sey yok

Spiker spikere bak adi karaktersiz herifler

aynen ya deli oldum.... şendil pozisyonun ilk anlnda volkan yere düşerken eli çarptı diyor tekrarını izleyince ses yok.. sonrada baros a adeta hakeme bana kart göster dediğini söylüyor.... ulan bu federasyon bu medyanın inadına takımımı sonuna kadar destekleyecem...... yeter ulan

Spiker utanmasa barosa kırmızı göstermesi lazım diecekti

Gs çok açık veriyor böyle giderse 2. golü yer oyuncuların sinirlerine hakim olmasına lazım Baroş'un yediği kart doğru karardı.

yanarım adamlar bir kere geldi golü buldular ona yanarım

Ulan ben maçı netten kare kare görüntüyle izlerken bile o Volkan Şen'in resmen kasti olarak elle oynadıgını görüyorum da

Bre (hakem bozuntusu) sen nasıl görmüyorsun.

Ama yook yok görüyorsunda kasıtlı vermiyorsun degil mi. Ş........ler

sarı kart verilmeyen pozisyon "elle kesme" değil, "elle alma"dır. ondan ötesi turnike zaten hocam. sporun adı değişir.

Aynen. Yaratıcı olması gereken ARDA ortalarda yok. Arda ve Hbalta en kötü oyuncular sahadaki. Bursada iyi değil ama bizde yeteneksiz oyuncular var.

ardaya top mu çıkarabildik? barış-ali turan-arda 3lüsü sağda olunca anca bu kadar adama top gelmiyor napsın illa orta sahadan alıp çalımlayarak kaleye giricek...

Takımda eleştirilecek birşey yok. Şansımız olsaydı 3-4 gol atardık rahat.

ne hale düşmüşüz usta..? biraz açsana..daha ne olacak? Geçen senenin şampiyonu 15.dakkada 1 kere geldi. takım canla başla hucüm ediyor.Haysiyetsiz kaleciye volkana kart çıkartamayan bir hakemi koymuşlar ortaya? Ne olacak beklentiniz ne anlamadım ki?

Mustafa sarp'ın tek hatası oldu şu ana kadar onu da ufuk çeldi. İngiltereden maç izliyorum gibi hissettim..Ama hakem satılmış romanyalardan..Hala takıma suç buluyorsunuz.Kewell gibi efendi adam bile delirdi be!

maci seyreden yokki su macta barisa laf ediyorlar, sarpa laf ediyorlar adamlar cikartmiyor rakibi orta sahanin ilerisine

ayhanin kontratagi nasil kestigini gormezler

Mod tarafından düzenlendi.

hakem:sopa:

:42::42:

:mymeka::msg:

Galatasaray alacak.Gollerin birini Barış atacak diğerinide Mehmet Battal.

Vallahi Süperler bizim Starlarimiz, hele Sarp, gollü onun yüzünden yedik, adam gibi markaj etmedi adami, bide asla ikinci gole süper pas verdi bursaya...

Simdi gelde söv Rijkaarda... adamin ne sucu var, baska isim yok, hepsi ya sakat, yada baska pozisyon

Rezil siniz yönetim, rezil utanin, karsimda olsaniz, yüzünüze tükürürdüm, adam degilsiniz, takim cöplük dolu...

Tükürüğüne yazık bence, değmez çünkü ondan da anlamaz bunlar.

Geri
Üst Alt