STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

Sol kanadımız resmen facia. Ama birşeyler yapabilmek için çabalıyoruz hala çok eksiğiz belki ama yine de iyi oynuyoruz diyebilirim.

Çok şanssızdık umarım 2. yarı sonuca gideriz.

Volkan pozisyonunda da çıldırdım resmen. Volkan bile eyvah atıldık dercesine baktı hakemse oralı bile değil gözünün önünde olan pozisyon birde. Çıldırmamak elde değil.

takimizi karsi alanlara, yok kötü oynuyorlar diyenler: 90 dk böyle oynarsak - isterse yenilelim ama o zaman takimimin arksinsayim - güzel oynuyoruz. Pas hatalari olacak o kadar....(Balta, Servet gicik olsada) genel olarak acayipiz BEN BIR - SIZ?

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | Devre Arası

Arda'nın oyuna girmesi lazım biraz, gerekiyorsa Kewell'la pozisyon değiştirmeliler.

İlk yarı hiç veremedi kendini oyuna.

ne hale düşmüşüz usta..? biraz açsana..daha ne olacak? Geçen senenin şampiyonu 15.dakkada 1 kere geldi. takım canla başla hucüm ediyor.Haysiyetsiz kaleciye volkana kart çıkartamayan bir hakemi koymuşlar ortaya? Ne olacak beklentiniz ne anlamadım ki?

Mustafa sarp'ın tek hatası oldu şu ana kadar onu da ufuk çeldi. İngiltereden maç izliyorum gibi hissettim..Ama hakem satılmış romanyalardan..Hala takıma suç buluyorsunuz.Kewell gibi efendi adam bile delirdi be!

Bu futbol güzel oyunsa dün Barcelona maçı neydi acaba? Onlarla kıyaslamıyorum ancak ne kadar ekmek o kadar köfte olmuyor işte. Orta sahada iki pas yok inanılmaz iyimsersin bunun başka açıklaması yok. Mücadele etmek iyi oynamak demek değil ben yerden ayağa veya uzun kısa herneyse taş gibi paslar görmek istiyorum artık bu takımda. 5 metreden takım arkadaşı yerine taça top atanlarla olacak iş değil. Burada suçlu yönetim ne zaman kazmalar bu takımdan temizlenir o zaman Rijkaard ın performansına vs gelir sıra.

ARKADAŞLAR; Arda başta olmak üzere birkaç oyuncudan çok şüphelenmek lazım. Arda nın bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Her topu aldığında hemen orta yada pas attı hiç koşmadı çok kötü oynadı.

Arda kadar tas dussun basina. Adam sag kanatta oynayamiyor zaten yeri orasi degil. Servet, Sarp, Ayhan ve Baris topu Arda'ya aktaramiyorsa Arda napsin.

Ortasaha'nin forvete ve kanatlara katkisi sifir.

Mustafa denen insan bir git artik ya, cektir git su takimdan. Volkan 3 kere dondu etrafinda bir kere mudahale etmedin topa, ortayi acmasini bekledin adama da yuklenmedin sanki halisaha da arkadasina orta acti adam

Yalnız adamları hapsetmedik, Bursa kapandı. Yanlışlık olmasın:) Aynı şey KArpaty maçında da oldu.

ayhan da iyi oynuyor hakkini yememek lazim en azindan mücadele ediyor adam hakan balta derhal oyundan alinmali ayhan bi pozisyonda deli gibi kostu yatti topu aldi hakan balta ya verdi hakan alakasiz yere atti topu serkan kurtulus alinmali oyuna

Gs çok açık veriyor böyle giderse 2. golü yer oyuncuların sinirlerine hakim olmasına lazım Baroş'un yediği kart doğru karardı.
Zıtdaş tam ortamınımı buldun gelmek için git forumuna şu anda biz kendimizemiyoruz arkadaşım lütfen provakatif cümleler kurma kalıcaksanda.

Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'i oyundan alır..

Bizi ilk yarı bir tek Volkan zorladı, çıkması bizim açımızdan iyi olacak..

Hakan Balta uyuyor yemin ederim

Beyler Baros neden bu kadar sinirlendi? Maci tam izleyemiyorumda ondan sordum..

maci seyreden yokki su macta barisa laf ediyorlar, sarpa laf ediyorlar adamlar cikartmiyor rakibi orta sahanin ilerisine

ayhanin kontratagi nasil kestigini gormezler

Büyük takım sahadan çıkartmayan oynatmayan takımsa tamam hakısınız. Bizim büyük olma iddaamız varsa oynatmamakla değil oynamakla övünmemiz gerekiyor ne olur bu kazmaları savunmayın ayıp vallahi.

Yalnız adamları hapsetmedik, Bursa kapandı. Yanlışlık olmasın:) Aynı şey KArpaty maçında da oldu.

Ahmet yapma ya, Bildiğin çıkamıyor adamlar. Çıkartmıyoruz. İlerde basıyoruz. Çıkarken çok top kaptırıyorlar. Gram top oynayamıyor Bursa. İyi oynuyoruz. Çok şansısız.

Takım her maç bukadar hırslı,ölümüne oynasın hakeme ezilmesin,ben bu takımı desteklerim arkadaş!

Ayrıca bir çok arkadaşta bahsetmiş bu Melih Şendil denen dengesizi bilerek mi bizim maçlara veriyorlar. Fenerli degil mi bu adam defolsuın gitsin kendi takımınını maçlarını anlatsın.

Onun yorumlarını dinledkçe dahada sinirleniyorum. Artık bir tepki koyma zamanı geldi bu adama

Yahu nasıl ARDA iyi oynuyor diyorsunuz. Başka maçmı seyrediyoruz. Sürekli pas hatası sürekli boş ortalar. Arda ve Hbalta sahanın en kötü pyuncuları. Bir 32lik Kewella bak birde 22 lik Ardaya hangisi daha çok mücadele ediyor.

Geri
Üst Alt